Nordic Outdoor Medics

af | jul 30, 2023

Førstehjælpsudstyr til vildmarken

Udstyr

overskrift

Besøg os på festivalpladsen

Kom og deltag i vores workshops, hvor du vil lære praktiske færdigheder indenfor førstehjælp i vildmarken.

 

Hos os kan du købe førstehjælpsgrej af høj kvalitet. Alle produkterne er nøje udvalgt på baggrund af vores erfaring som læger.

 

Desuden kan du købe plads på vores efterårskursus i vildmarksmedicin til en god festivalpris.

[ug_galleri_aktoer]
Om Nordic Outdoor Medics
Kom og prøv førstehjælpsudstyr til vildmarken, få en snak om specialkurser i vildmarksmedicin og deltag i vores gratis workshops.   Lidt om Nordic Outdoor Medics   Vi er læger med bred erfaring indenfor friluftsliv, specialkurser i vildmarksmedicin og arbejder på Forsvarets redningshelikopter.   Vores mission er, at lære folk førstehjælp, som kan bruges, når man står ude i skoven, på fjeldet, på vandet eller andre steder, hvor et standard førstehjælpskursus ikke rækker. Hvor de fleste førstehjælpskurser arbejder ud fra præmissen om, at man hurtigt får hjælp, og at man altid har de fornødne remedier til rådighed, klæder vi vores kursister på til at arbejde med de forhåndenværende midler og i længere tid. Den slags kræver viden og færdigheder. Dermed ser vi os selv som et supplement, eller overbygning, til de standardiserede førstehjælpskurser og ikke som en erstatning. Vi mener, at forberedelsen inden en tur er særlig vigtig. Derfor er risikovurdering og optimal forberedelse integrerede emner på alle vores kurser.
KØB

Ly campingvogn 1050 kr

Kom og stil din campingvogn hos Ly Outdoor Camp.
Fælles for alle pladser er følelsen af at ligge i ly af skoven. Campen er omkranset af træer og ligger desuden kun en spytklat – nærmere bestemt et par hundrede meter – fra Remstrup Å, som er en del af Gudenåen.

Info:

  • Der kan parkeres én bil på hver plads.
  • Pladsen er din fra torsdag d. 29. august kl. 10 til søndag d. 1. september kl. 16
  • Prisen er inklusiv strøm
KØB

Ly X Nordisk Glamping 4 personer 3600 kr

Til naturelskere, der sætter pris på en glamourøs indpakning, tilbyder vi overnatning i “Ly x Nordisk Glamp Camp”. De flotte bomuldstelte fra Nordisk er forsynet med fast bund, privat terrasse med udendørs møblement, bålfad, køleskab, elkedel, service, senge, lyskæder, diverse møbler med mere. Glamping-området er placeret i campens sydøstlige hjørne med skoven som bagtæppe.

Info:

  • Glamping for 2 personer - indrettet med en dobbeltseng
  • For den luksuriøse campingoplevelse
  • Inklusive indretning med møbler etc.
  • Mulighed for opladning af mobiltelefoner
  • Glampingteltet er dit fra torsdag d. 29 kl. 10 til søndag d. 1. september kl. 16