Nordic Outdoor Medics

Førstehjælpsudstyr til vildmarken

Udstyr

overskrift

Besøg os på festivalpladsen

Kom og deltag i vores workshops, hvor du vil lære praktiske færdigheder indenfor førstehjælp i vildmarken.

 

Hos os kan du købe førstehjælpsgrej af høj kvalitet. Alle produkterne er nøje udvalgt på baggrund af vores erfaring som læger.

 

Desuden kan du købe plads på vores efterårskursus i vildmarksmedicin til en god festivalpris.

Om Nordic Outdoor Medics

Kom og prøv førstehjælpsudstyr til vildmarken, få en snak om specialkurser i vildmarksmedicin og deltag i vores gratis workshops.

 

Lidt om Nordic Outdoor Medics

 

Vi er læger med bred erfaring indenfor friluftsliv, specialkurser i vildmarksmedicin og arbejder på Forsvarets redningshelikopter.

 

Vores mission er, at lære folk førstehjælp, som kan bruges, når man står ude i skoven, på fjeldet, på vandet eller andre steder, hvor et standard førstehjælpskursus ikke rækker.

Hvor de fleste førstehjælpskurser arbejder ud fra præmissen om, at man hurtigt får hjælp, og at man altid har de fornødne remedier til rådighed, klæder vi vores kursister på til at arbejde med de forhåndenværende midler og i længere tid. Den slags kræver viden og færdigheder. Dermed ser vi os selv som et supplement, eller overbygning, til de standardiserede førstehjælpskurser og ikke som en erstatning.

Vi mener, at forberedelsen inden en tur er særlig vigtig. Derfor er risikovurdering og optimal forberedelse integrerede emner på alle vores kurser.