Outback Overland

af | jul 22, 2023

Tagtelte og outdoor udstyr i verdensklasse

Udstyr

overskrift

Besøg os på festivalpladsen

[ug_galleri_aktoer]

overskrift

overskrift

overskrift
Om Outback Overland
Vi kunne nævne 1000 grunde til at vælge at tage på ferie med et tagtelt på bilen… Men vi skal nok holde os til lidt mindre, så her får I lige 5 hurtige: 1) Et tagtelt giver den absolutte frihed til at holde lige der hvor der er aller smukkest. -eller køre videre hvis det regner… 2) Det er nemt og hurtigt at slå op og ned – uanset om du vælger et hardshell, softshell eller et hybrid tagtelt! 3) Du kommer væk fra jorden og kulden når du skal sove (bonus: Du kommer også væk fra diverse kryb!!!) 4) Komforten er i top! -I hvert fald hvis du vælger et tagtelt med en madras af god kvalitet;) 5) Udsigten fra taget af din bil er svær at slå! Vi hjælper jer hele vejen fra hvor meget der må være på taget af jeres bil og til hvilket tagtelt der passer perfekt til jeres eventyr. Hos Outback Overland lever vi nemlig for og af at levere udstyr og service i absolut topklasse til vores kunder. Vi insisterer på selv at bruge udstyr man kan regne med i alle situationer og det er samme niveau vi ligger for det udstyr vi har valgt at sælge i Outback Overland. Vi er selv eventyrtosser, som elsker at tage ud i verden med omveje og afstikkere som en fast del af målet for vores ture. Derfor møder I ikke et par sælgertyper, men i stedet passionerede entusiaster, som kan give jer både rådgivning om og sparring til, hvilket udstyr I skal vælge til lige præcis jeres eventyr. Vi glæder os til at hjælpe jer med at finde det perfekte tagtelt til jeres eventyr! Om Outback Overland I 2019 købte vi Kaspers fars fine Lande Rover 90″, som han selv fik af sin far i 1994. Kaspers far har selv bygget det tagtelt, der sidder på bilen og har i øvrigt rejst på det meste af kontinentet i den lille bil. Bilen er nu blevet vores, og vi ELSKER den (og det den har inspireret os til at skabe). Da Corona ramte Danmark i 2020 stod vores firma, som lever af at lave festivaler, pludselig helt stille – og vi havde tid til at stoppe op og tænker over, hvilke muligheder det gav os. Kristine har tidligere levet af at hjælpe virksomheder med at vokse, og Kasper er en jack-of-all-trades, der kan fikse og bygge det meste. Sammen har vi en passion for overlanding, som vi nu har gjort til vores levevej. Vi tror på, at vi alle fremover i højere grad skal rejse og opleve verden på en ny og mere bæredygtig måde og vi håber, at vi med Outback Overland kan inspirere flere mennesker til at tage ud og opleve naturen med et tagtelt på ryggen.  
KØB

Ly campingvogn 1050 kr

Kom og stil din campingvogn hos Ly Outdoor Camp.
Fælles for alle pladser er følelsen af at ligge i ly af skoven. Campen er omkranset af træer og ligger desuden kun en spytklat – nærmere bestemt et par hundrede meter – fra Remstrup Å, som er en del af Gudenåen.

Info:

  • Der kan parkeres én bil på hver plads.
  • Pladsen er din fra torsdag d. 29. august kl. 10 til søndag d. 1. september kl. 16
  • Prisen er inklusiv strøm
KØB

Ly X Nordisk Glamping 4 personer 3600 kr

Til naturelskere, der sætter pris på en glamourøs indpakning, tilbyder vi overnatning i “Ly x Nordisk Glamp Camp”. De flotte bomuldstelte fra Nordisk er forsynet med fast bund, privat terrasse med udendørs møblement, bålfad, køleskab, elkedel, service, senge, lyskæder, diverse møbler med mere. Glamping-området er placeret i campens sydøstlige hjørne med skoven som bagtæppe.

Info:

  • Glamping for 2 personer - indrettet med en dobbeltseng
  • For den luksuriøse campingoplevelse
  • Inklusive indretning med møbler etc.
  • Mulighed for opladning af mobiltelefoner
  • Glampingteltet er dit fra torsdag d. 29 kl. 10 til søndag d. 1. september kl. 16