Outdoor Production

Outdoor Events - Teambuilding - Projektledelse

Besøg os på festivalpladsen

3-kamp i friluftsliv – en hurtig konkurrence

Prøv kræfter med de 3 klassiske discipliner i friluftsliv.

Måske er du hurtigere end din bedste ven?

Lav ild med tændstål
Find den rigtige position
Bind knuder

Få dit navn og din tid på tavlen, og dyst om dagens bedste tid.

overskrift

overskrift

overskrift

overskrift
Om Outdoor Production

Outdoor Production er ejet og drevet af Bo Jørgensen, og er en netværksbaseret virksomhed med fokus på teambuilding og outdoor events

Samarbejder du med Outdoor Production, får du grundlæggende mig som fast partner hele vejen igennem forløbet. Fra den første kontakt og idéudveksling, hele vejen gennem planlægning og afvikling, og til vi giver hånd, når gæsterne er gået hjem. Samarbejder du med Outdoor Production får du også glæde af et landsdækkende netværk af professionelle og passionerede virksomheder og enkeltpersoner, der alle brænder for deres fag. Jeg samarbejder med udbydere af outdoor-aktiviteter, certificerede instruktører i bl.a. kajak, kano, SUP og træklatring, friluftsvejledere, naturformidlere og -terapeuter, konsulenter og udstyrsleverandører. Alle med stor erfaring i aktivt friluftsliv. Det er din garanti for et professionelt setup. Dette gode netværk kommer til sin ret, når jeg skal sammensætte det bedste hold til en specifik opgave. Jeg kan koncentrere mig om at gøre det, jeg er god til; at planlægge forløbet og sikre god projektledelse undervejs.
Jeg tager kun de opgaver, som jeg kan garantere at følge til dørs. Mange års erfaring har vist mig, at nærvær, autencitet, øjenkontakt og god tid er afgørende for den gode og trygge oplevelse. Det er samtidig din sikkerhed for et godt og vellykket resultat. Er jeg ikke det rigtige match til løsningen af din opgave, så sørger jeg for at sende dig videre i mit netværk. Det vigtigste er, at du får løst opgaven. Jeg har været i outdoor-faget over 20 år, og har prøvet meget. Jeg er dog langt fra ekspert i alt. Med afsæt i den erkendelse, søger jeg bevidst at omgive mig med mennesker, der kan og ved mere end jeg, og som er eksperter på netop deres felt. Det er både berigende, lærerigt og trygt at vide, at jeg altid kan trække på mit gode netværk, når jeg får brug for detså vi sammen kan skabe det bedst mulige resultat for dig.

 

 

 

Fælles oplevelser, samvær og pausens betydning

OUTDOOR EVENTS

Giv personaledagen, kurset, konferencen eller firmafesten en ekstra dimension af noget helt særligt. Relationerne og følelsen af sammenhold og fællesskab styrkes, når vi gør noget aktivt sammen. Åbn det store katalog over sjove og udfordrende samarbejdsopgaver, teamcooking, klatring på reb, wirebane, bushcraft, bålhygge og sejlads i kajak, kano og på SUP.

Gennem praktiske og lærerige forløb retter vi opmærksomheden på medarbejdernes, ledelsens og organisationens evne til effektivt og motiveret samarbejde. De konkrete øvelser danner grundlag for at drage erfaringer til refleksion om samarbejdets kvalitet. Undervejs i forløbet rettes opmærksomheden på refleksion, vidensdeling og forankring til hverdagen.

Skal du afvikle et stort event, så hjælper jeg dig med komplet projektledelse. Har du et klart mål med arrangementet, og er det afgørende at resultatet bliver en succes? Har du brug for støtte til planlægning, projektledelse og koordinering med de enkelte leverandører, både før, under og efter eventet? Sammen finder vi den bedste løsning, der sikrer at vi kommer i mål.

Du er velkommen til at kontakte mig på telefon til en uforpligtende snak, eller du kan sende mig en mail, hvor jeg vil svare dig hurtigst muligt.
Det vil hjælpe mig hvis du skriver følgende i mailen:
  • Tid?
  • Sted?
  • Hvor mange er I?
  • Hvad vil I gerne have ud af det?
  • Idéer til aktiviteter?
  • Særlige behov?
  • Budget?