Outdoor365

Din indgang til naturen

Besøg os på festivalpladsen

Under Danmarks Outdoor Festival kan du møde os i bodgaden i Outdoor365-boden, hvor du kan deltage i et hav af spændende konkurrencer og lave din egen båltoast.

Udover at møde nogle af ildsjælene bag Outdoor365 kan du også høre røverhistorier fra Cykelpigerne Ida og Julie, der fra den 17. september drager på et hæsblæsende eventyr rundt i verden på cykel. De drømmer om at besøge de smukke og kridhvide sandstrande i Indonesien, leve side om side med lamaer i Sydamerika og cykle ad den historiske Silkevej i Stan-landene. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når Cykelpigerne hopper på cyklen og begiver sig afsted mod verdens afkroge.

Du kan også møde 11-årige Magnus Schabert fra Ferritslev på Fyn – bedre kendt som Teltdrengen, da han har sovet undendørs i familiens have mere eller mindre hver nat siden 2019. Han er en vaskeægte naturelsker og vil diske op med gode historier, tips og tricks til at overnatte udendørs hele året rundt, hvis du svinger forbi Outdoor365-boden i løbet af festivalweekenden.

Outdoor365 står klar til at tage en snak med dig som arrangerer eller på anden måde beskæftiger dig med oplevelser i naturen i Danmark. Hør blandt andet om Outdoorklubben, hvor du kan møde andre ligesindede naturelskere. Her kan I kan dele erfaringer, idéer og lave samarbejde. Klubben har derudover en række fordele, der kan tilføje mere værdi for dig og din virksomhed.

overskrift

overskrift

overskrift

overskrift
Om Outdoor365

Mød arrangøren af festivalen. Hos os køber du vores flotte logovand (til genopfyldning), går ud på Natureventyr, deltager i konkurrencer med vilde præmier, deler røverhistorier og melder dig ind i Outdoorklubben.

Vi har en mission! Vi ønsker at give endnu flere mulighed for at komme ud og prøve fede outdoor-aktiviteter.
Naturen kan noget helt særligt, og her deler vi vores kærlighed til udelivet.

Outdoor365 består af fire ben:

  • PORTAL: Her finder du aktører, der tilbyder ude-aktiviteter
  • DANMARKS OUTDOOR FESTIVAL: Tre dage hvor du kan prøve et hav af fede aktiviteter, finde gode tilbud i bodgaden og blive inspireret til et foredrag.
  • MAGASIN: Læs gode historier og find inspiration til udelivet i vores magasin, som udgives to gange om året.
  • NETVÆRK: For alle, der arbejder professionelt med udeliv, kan blive en del af Outdoorklubben og tage del i sociale netværksdage og få en masse fordele.

Vi kan ikke lave alt det, vi gør, uden vores dygtige SAMARBEJDSPARTNERE. Samarbejde er synergi, spændende snitflader og kreative løsninger. Kort sagt, så får vi sammen 2+2 til at give 5 – eller endnu mere.