SharePacker.dk

af | aug 9, 2023

Udlejning af outdoor kvalitetsudstyr

Udstyr

overskrift

Besøg os på festivalpladsen

SharePacker har et helt særligt tilbud med til dig, som gerne vil planlægge en naturoplevelse i 2024, men mangler udstyret hertil. Du sparer helt op til 40 %!

Kom forbi og spørg efter “2024 tilbuddet”.

[ug_galleri_aktoer]

sharepacker.dk

overskrift

overskrift

overskrift

overskrift

overskrift
Om SharePacker.dk
Lad ikke manglende udstyr stå i vejen for jeres næste naturoplevelse – SharePacker har pakket for jer. Med SharePacker får I leveret alt det udstyr, I skal bruge, for at jeres telttur, sheltertur, kanotur eller cykeltur bliver både nem og bekvem. Det er slut med bruge en masse penge på at købe et telt eller købe dyrt udstyr, som du måske kun får brugt et par gange, og som du skal have liggende derhjemme. Måske ved du slet ikke hvad du skal bruge for at komme afsted og prøve, om det der med at overnatte en nat i det fri, er noget for dig. SharePacker kan levere billigt og kvalitetsbevidst udstyr, som både er afprøvet og gennemtestet, og som du får til en brøkdel af nyprisen. Og det smarte ved det hele er, at vi allerede har pakket for dig i nogle lækre udstyrspakker til lige netop dit behov. Det giver både god mening for miljøet og din økonomi. Og så er det danske land propfyldt med smuk natur, der bare venter på at blive udforsket. Hvad venter du på? Kom forbi og se hvordan sådan en udstyrspakke er sammensat – måske det kunne være noget for dig, dine venner eller din familie? Pst. vi har et særligt tilbud til dig, så du kan planlægge en naturoplevelse i 2024 allerede nu.
KØB

Ly campingvogn 1050 kr

Kom og stil din campingvogn hos Ly Outdoor Camp.
Fælles for alle pladser er følelsen af at ligge i ly af skoven. Campen er omkranset af træer og ligger desuden kun en spytklat – nærmere bestemt et par hundrede meter – fra Remstrup Å, som er en del af Gudenåen.

Info:

  • Der kan parkeres én bil på hver plads.
  • Pladsen er din fra torsdag d. 29. august kl. 10 til søndag d. 1. september kl. 16
  • Prisen er inklusiv strøm
KØB

Ly X Nordisk Glamping 4 personer 3600 kr

Til naturelskere, der sætter pris på en glamourøs indpakning, tilbyder vi overnatning i “Ly x Nordisk Glamp Camp”. De flotte bomuldstelte fra Nordisk er forsynet med fast bund, privat terrasse med udendørs møblement, bålfad, køleskab, elkedel, service, senge, lyskæder, diverse møbler med mere. Glamping-området er placeret i campens sydøstlige hjørne med skoven som bagtæppe.

Info:

  • Glamping for 2 personer - indrettet med en dobbeltseng
  • For den luksuriøse campingoplevelse
  • Inklusive indretning med møbler etc.
  • Mulighed for opladning af mobiltelefoner
  • Glampingteltet er dit fra torsdag d. 29 kl. 10 til søndag d. 1. september kl. 16