Superstainable

Leave nothing, but your footprints, in nature

Beklædning

overskrift

Standplads: 11

overskrift

Besøg os på festivalpladsen

Kom og se vores stand, hør om vores brand og oplev vores genanvendte og økologiske styles. Alle vores produkter er lavet under de bedste markedsstandarder med GOTS- og GRS-certificeringen.

Vi vil også have udvalgte varer med en særlig spotpris – festivaltilbudene offentliggøres senere.

overskrift

overskrift

overskrift
Om Superstainable

Superstainable er et dansk friluftsmærke stiftet i Silkeborg i 2016. Siden den spæde start har Superstainable designet kompromisløse minimalistiske produkter til friluftsfolket certificeret under de bedste og mest dybdegående standarder inden for både miljø, social ansvarlighed og transparenthed.

Superstainable er både indehaver af en GRS- og GOTS-certificering (CU1001697) med fuld kontrol og forsyningskæden, og det giver forbrugeren en vished om, at produkterne er produceret under de bedste og mest ansvarlige standarder på markedet.

Superstainables minimalistiske design gør desuden alle produkter brugbare i alle tænkelige situationer. Vi klæder dig på til fisketuren, din tur i skoven med hunden, dit trekkingeventyr i silende regn i Nordnorge, til fest eller hvis du gerne vil præsentere dig selv pænt på arbejdet. Vi glæder os til at se dig i vores bod!