Tentipi

Tentipi - festivalens smukke tipi-kulisse

Udstyr

overskrift

Standplads: 22

overskrift

Besøg os på festivalpladsen

Når du først har siddet ved bålet i en Stratos fra Tentipi, kan du mærke udelivet langt ind i kroppen. Lavvuen er 7,4 meter i højden, dækker et areal på 83 m2 og er en skøn oplevelse i sig selv. Teltets højde skaber en skorstens-effekt, hvilket giver god ventilation på hede dage, mens der er varme og ly på de koldere regnvejrsdage.
Tre store Stratos er taget over festivalens Outdoorbar, i VIP-lounge-området er der indrettet i en stemningsfuld atmosfære, og i bodholderområdet kan Tentipi opleves i flere størrelser hos mange bodholdere.
Tentipi garanterer dig en lang levetid på dit telt. De udtager helt systematisk hvert fjerde telt til kvalitetskontrol, og de slækker ikke på kravene, så der i mange år er en investering i fantastiske naturoplevelser, hvad end du drager på længere drømmerejser eller slår teltet op hjemme i baghaven. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når du inddrager Tentipi i dit outdoor-eventyr.

 

 

Om Tentipi

Inspireret af Sami Kata 

Sami Kata er en simpel, kegle-formet ramme af træpæl dækket med dyre-skjul, med en åbning i toppen til at lukke røg ud. Det indfødte Sami-folk fra det nordlige Skandinavien kunne meget hurtigt bygge et vindtæt hjem, der var nemt at holde varmt, da de fulgte deres vandring af deres rensdyr flok.

Tentipi Nordic tipier er baseret på traditionelle design-principer af Sami Kata koblet sammen med nye, innovative designs og de nyeste materialer og konstruktionsteknikker.