Tentipi

af | jul 28, 2022

Tentipi - festivalens smukke tipi-kulisse

Udstyr

overskrift

Besøg os på festivalpladsen

Når du først har siddet ved bålet i en Stratos fra Tentipi, kan du mærke udelivet langt ind i kroppen. Lavvuen er 7,4 meter i højden, dækker et areal på 83 m2 og er en skøn oplevelse i sig selv. Teltets højde skaber en skorstens-effekt, hvilket giver god ventilation på hede dage, mens der er varme og ly på de koldere regnvejrsdage.
Tre store Stratos er taget over festivalens Outdoorbar, i VIP-lounge-området er der indrettet i en stemningsfuld atmosfære, og i bodholderområdet kan Tentipi opleves i flere størrelser hos mange bodholdere.
Tentipi garanterer dig en lang levetid på dit telt. De udtager helt systematisk hvert fjerde telt til kvalitetskontrol, og de slækker ikke på kravene, så der i mange år er en investering i fantastiske naturoplevelser, hvad end du drager på længere drømmerejser eller slår teltet op hjemme i baghaven. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når du inddrager Tentipi i dit outdoor-eventyr.

 

 

[ug_galleri_aktoer]
Om Tentipi

Inspireret af Sami Kata 

Sami Kata er en simpel, kegle-formet ramme af træpæl dækket med dyre-skjul, med en åbning i toppen til at lukke røg ud. Det indfødte Sami-folk fra det nordlige Skandinavien kunne meget hurtigt bygge et vindtæt hjem, der var nemt at holde varmt, da de fulgte deres vandring af deres rensdyr flok.

Tentipi Nordic tipier er baseret på traditionelle design-principer af Sami Kata koblet sammen med nye, innovative designs og de nyeste materialer og konstruktionsteknikker.

KØB BILLET

Kom til adrenaline rush på Fort Østerlund!

Fort Østerlund tilbyder i år et hav af oplevelser som ekstern arrangør. Køb en billet og kom ud til Fort Ø for at få opfyldt dit adrenalinbehov! Der vil være kæmpegynge, totorvsbro og vippe.
Så du er garanteret et smil på læben og en masse gode oplevelser - ved Fort Østerlund.

OBS. Gælder kun ved gyldigt festivalarmbånd.

Sikkerhed

Alle aktiviteter med højde eller risiko er sikkerhedsgodkendte af Force og Politiet. ​ Ved alle vores aktiviteter skal man have lukkede sko på. Fx kondisko. Det er ikke tilladt at deltage med sandaler, træsko og klipklappere. Denne regel gælder også ved de udfordringer, hvor man kan falde i vandet. ​ Husk at det altid er muligt at få et bad, når I har været ude og prøve kræfter med vores aktiviteter. Medbring selv håndklæde, sæbe og evt. poser til våde sko og vådt tøj. Der følger en af vores instruktører med jeres gruppe rundt til de forskellige øvelser og udfordringer. Instruktøren vejleder, holder styr på sikkerheden og noterer i pointscorelisten. ​ Det er ikke tilladt for berusede personer at benytte aktiviteterne. Narkotika af en hver form er forbudt. ​ Du deltager på eget ansvar og bør tjekke dine personlige forsikringer.

Minimumsalder

Vi har en generel minimumsalder på vores aktiviteter på 18 år. Dog kan 14-årige også prøve, hvis man er sammen med værge og der underskrives en ansvarserklæring.
KØB

Ly campingvogn 1050 kr

Kom og stil din campingvogn hos Ly Outdoor Camp.
Fælles for alle pladser er følelsen af at ligge i ly af skoven. Campen er omkranset af træer og ligger desuden kun en spytklat – nærmere bestemt et par hundrede meter – fra Remstrup Å, som er en del af Gudenåen.

Info:

  • Der kan parkeres én bil på hver plads.
  • Pladsen er din fra torsdag d. 29. august kl. 10 til søndag d. 1. september kl. 16
  • Prisen er inklusiv strøm
KØB

Ly X Nordisk Glamping 4 personer 3600 kr

Til naturelskere, der sætter pris på en glamourøs indpakning, tilbyder vi overnatning i “Ly x Nordisk Glamp Camp”. De flotte bomuldstelte fra Nordisk er forsynet med fast bund, privat terrasse med udendørs møblement, bålfad, køleskab, elkedel, service, senge, lyskæder, diverse møbler med mere. Glamping-området er placeret i campens sydøstlige hjørne med skoven som bagtæppe.

Info:

  • Glamping for 2 personer - indrettet med en dobbeltseng
  • For den luksuriøse campingoplevelse
  • Inklusive indretning med møbler etc.
  • Mulighed for opladning af mobiltelefoner
  • Glampingteltet er dit fra torsdag d. 29 kl. 10 til søndag d. 1. september kl. 16