MTB

BOOK DIN NÆSTE MTB OPLEVELSE HER
Er du til fart, mudder og action, så er en tur i skoven på mountainbike helt sikker noget for dig.
Hos Outdoor365 finder du MTB-kurser og ture med forskellig intensitet og længde.

Aktiviteter til
Region
By

Mountainbike - MTB

Mountainbike foregår gerne i svært terræn, som f.eks. i skoven, hvor du udfordres på både teknik, balance og kondition. Det gør MTB til en utrolig effektiv motionsform. Her på siden kan du finde kurser, der kan hjælpe dig i gang med MTB, hvor du introduceres til de forskellige MTB-teknikker. Du kan også finde kurser, der passer til dig, der har kørt MTB i flere år, og som trænger til nye udfordringer eller genopfriskning af bestemte teknikker. På kurserne instrueres du af dygtige instruktører, og du møder andre med interesse for MTB.

Back to nature på mountainbike

Når du kører mountainbike i naturen, vil du opleve en stor variation i oplevelsen, selv når du kører i det samme område. Alene årstiderne giver forskellige udfordringer, som vand, is og blade på sporet. Der vil også være forskellige krav til dig i forhold til udstyr og beklædning, alt efter vejret. Du kan finde tips og tricks til udstyr og beklædning i vores blog, når der er fokus på MTB. Du er også altid velkommen til at tage en snak med din instruktør, som kan hjælpe dig med at finde frem til det rigtige udstyr eller få gode råd til køb af cykel.

Mountainbike er en motionsform, hvor du oplever naturen helt tæt på. Du kan også få aktiveret adrenalinen i kroppen, når du kører med høj fart rundt i sving og ned af bakker. Derfor er MTB perfekt til dig, som gerne vil have fart og spænding, når du er i naturen. Der findes forskellige MTB-spor i hele Danmark med forskellige niveauer, så du vil have rig mulighed for at sikre nye udfordringer i denne outdoor sport. Husk at MTB gerne skal køres i grupper, så I kan støtte og hjælpe hinanden undervejs.

Mountainbike for begyndere

Er du helt ny mountainbiker, kan du med fordel holde øje med begynderkurser, hvor der, på udvalgte kurser, er mulighed for at leje en cykel, så du kan prøve aktiviteten uden først at skulle købe din egen cykel. MTB er for alle, og der er forskellige baner, niveauer og distancer. Hvis du har lyst til at prøve kræfter med denne spændende outdooraktivitet, så klik ind på et af kurserne her på siden og læs mere.

Mountainbike byder på fart, naturoplevelser og et kæmpe smil på læben.

Scroll til toppen