MINDFULNESS

FIND RO I NATUREN HER
Naturen er det ultimative sted at finde ro og dermed oplagt til mindfulness og afstresning.
Hos Outdoor365 har vi mange aktiviteter, som netop har det mål at bruge naturens rolige omgivelser til at skabe ro i dit sind.
Gå på jagt nedenunder og find roen.

Aktiviteter til
Region
By

Mindfulness - kilden til indre ro og mindre stress

Stress og depressioner er blandt de største udfordringer for danskernes sundhed. Derfor er mindfulness i alle dens nuancer en af de vigtigste bevægelser i Danmark. Hos Outdoor365 finder du masser af aktører, som brænder for mindfulness, hvad enten det er naturterapi, yoga eller meditation du søger.

Naturen - kilden til ægte mindfulness

Naturen er med til at aktivere vores sanser på en afstressende måde. Derfor er naturen det helt oplagte sted at finde roen gennem mindfulness. Indtrykkene i naturen rammer dig på en anden måde, end de gør i byen. Når du er i byen, får din hjerne en stor mængde af indtryk, som den forholder sig til – både bevidst og ubevidst. Når du opholder dig i naturen, møder du færre indtryk, og det hjælper derfor din hjerne med at slappe af, og mindfulness i naturen kan derfor give plads til nye tanker.

Kom med på mindfulness for alle og på mange forskellige måder her hos Outdoor365, når du har brug for en mere afslappende naturoplevelse.

Følg med her på siden, hvor der hele tiden kommer nye muligheder for yoga, naturterapi og andre former for mindfulness.

Scroll til toppen