FOR BØRN

BOOK JERES NÆSTE NATUROPLEVELSE HER
Tag ud og få nogle skønne naturoplevelser for hele familien.
Outdoor365 har forskellige aktiviteter for børn og deres forældre.

Aktiviteter til
Region
By

Børn trives i naturen

Aktiviteter for børn i naturen er en let og givende måde at sikre sine børns trivsel og udvikling. Forskning viser gang på gang, at børn, der opholder sig i naturen oplever en mere positiv og afslappende stimulering af deres sanser. Desuden understøtter naturen også gode sociale relationer både for hele familien, men også i forhold til de andre børn i naturen.

Derfor er naturoplevelser et fantastisk alternativ til de mange timer foran skærmen. Og med vores katalog kan I få aktiviteter, hvor I ikke skal bruge en masse tid på planlægning. I stedet kan I maksimere jeres tid i naturen, og lade vores aktører klare planlægningen, således at alt I skal gøre er at dukke op. 

Her på siden kan I finde mange forskellige typer af aktiviteter for børn i alle aldre. I kan komme ud i vildmarken med Jon fra Alene i Vildmarken, komme på safari langs de nordjyske kyster, tage med Natureventyr eller med på et Junglerun. Er børnene store nok kan I også få en uforglemmelig oplevelse på f.eks. en flere-dags vandretur, eller tage på kursus i bushcraft sammen.   

 

Naturoplevelser giver læring

Skolerne har længe arbejdet med at gøre naturen til en del af elevers hverdag, fordi de kan se, at det understøtter deres læring. Derfor er aktiviteter for børn også med til at give jeres børn praktisk læring om Danmarks natur. Så hvis I gerne vil have børnene væk fra skærmen og i stedet understøtte deres trivsel og læring, er vores katalog af naturoplevelser for børn en god løsning. Her kan I f.eks. lære om og samtidig bestige Danmarks ”bjerge” eller tage på skattejagt i bunkerne fra 2. verdenskrig og lære om en vigtig periode i Danmarks historie.

Scroll til toppen