VANDRETURE

BOOK DIN NÆSTE VANDRETUR HER
Elsker du Danmarks natur og vandring, så er du landet det rigtige sted.
Her på siden finder du et udvalg af forskellige vandreture, som alle arrangeres og afholdes af dygtige vandreguider/instruktører. 
God tur!

Aktiviteter til
Region
By

Vandreture i Danmarks smukke natur

Vandring er en god vej til flere naturoplevelser, fordi mange ture kan klares uden særlige forudsætninger. Et par behagelige sko er alt, hvad du har brug for, hvis du vil i gang med at vandre. Skal du på længere vandreture og måske over flere dage, skal der gerne mere forberedelse til. Du kan lære mere om din tur-forberedelse af de dygtige instruktører, som arrangerer vandreture her på siden. Instruktørerne kan hjælpe dig med at finde det rigtige udstyr, fortælle om oppakning og guide dig til gode og smukke vandreruter. Du kan også følge med på vores blog, hvor der vil være fortællinger omkring vandring og forskellige vandreruter. Her kan du læse om andres oplevelser og få gode tips og tricks til at komme i gang med at vandre eller til at optimere din oppakning og dit udstyr, så det passer til dine behov. Hos Outdoor365 finder du forskellige vandreture, som varierer i længde og intensitet, så du kan få den ultimative vandreoplevelse.

Når du vandrer i naturen, bruger du din krop på en sund og rolig måde. Du kan komme i bedre form og give dit humør et løft. Når du deltager i vandre-aktiviteter, kan du dele din oplevelse med andre og nyde selskabet undervejs. Nogle vandreture tilbyder også mindfulness øvelser, hvor du, på dele af ruten, indbydes til fordybelse og eftertænksomhed af instruktøren.

Vandring og nærvær

Naturen er med til at aktivere vores sanser, og derfor det at vandre i naturen træne din evne til at være til stede i nuet. Når du går i naturen, forholder du dig til det, du kan se og høre omkring dig. Indtrykkene i naturen rammer dig på en anden måde, end de gør i byen. Når du går i byen, får din hjerne en stor mængde af indtryk, som den forholder sig til – både bevidst og ubevidst. Når du vandrer i naturen, møder du færre indtryk, og det hjælper derfor din hjerne med at slappe af, og en vandretur i naturen kan derfor give plads til nye tanker.

Kom med på vandring for alle, en vandretur på 10 kilometer eller måske en tur på 20 kilometer.

Følg med her på siden, hvor der hele tiden kommer nye vandreture.

Scroll til toppen