VandSPORT

BOOK DIN NÆSTE VANDSPORTS OPLEVELSE HER
Vandsport er noget ganske særligt, hvor du oplever naturen fra et helt andet perspektiv
Hos Outdoor365 finder du både SUP, kajakkano og aktiviteter under vandet.
Se hele udvalget herunder.

Aktiviteter til
Region
By

Vandsport

Er du til aktiviteter og oplevelser med vand, så kig nærmere på denne side. Hos Outdoor365 finder du vandsport som SUP, undervandsjagt, kajak- og kanoture. Du kan deltage i kurser, hvor du får teknik og vejledning til at føle dig mere sikker ved vandsport. Udvalgte kurser tilbyder også certificering, hvor du lærer at tage ud på egen hånd eller med en gruppe.

Mærk naturens elementer

Vandsport bringer dig helt tæt på naturen. Du kan opleve, hvordan naturens våde element udfordrer på en helt særlig måde, f.eks. ved vandets anerledes temperaturer. De dygtige instruktører sørger for at guide dig på turen, så du får den bedst mulige naturoplevelse enten alene eller sammen med familie og venner. Når du deltager i aktiviteter udendørs, vil din oplevelse helt naturligt blive påvirket af vejret. Derfor kan det være en god idé, specielt hvis vandsport er nyt for dig, at deltage i aktiviteter, hvor en instruktør guider dig igennem oplevelsen i trygge rammer.

Aktiviteter på vand omfatter bl.a. kano og kajak, som også er helt ideelle aktiviteter til ture over flere dage. Når du sejler på f.eks. Gudenåen har du mulighed for at komme ’back to nature’ ved at benytte mulighederne for overnatning i det fri, lave mad over bål og bare nyde lydende af Danmarks natur, mens du stille sejler med strømmen.

Tag på kursus og lær teknikken

Hvis du gerne vil i gang med vandsport, er det altid godt med en god instruktion i de basale teknikker. Derfor har vi mange muligheder for at tage på kano- eller kajak kursus og hoppe med på SUP-bølgen gennem et SUP-kursus. I aktivitetsbeskrivelserne kan du læse mere om de specifikke aktiviteter og kurser. 

Nogle aktiviteter fokuserer primært på bestemte kano- eller kajakture, hvor du selvfølgelig altid er velkommen til at spørge instruktøren om teknik og udstyr undervejs, men der vil ikke være fokus på teknik og læring. Andre aktiviteter eller kurser indeholder målrettet undervisning, hvor du lærer bestemte teknikker og får vejledning til det rette udstyr, når du er i eller på vandet.

Scroll til toppen