Naturoplevelser i nordjylland

SE ALLE NATUROPLEVELSER I NORDJYLLAND HER
Leder du efter din næste naturoplevelse i Nordjylland, så er du landet det rigtige sted.
Outdoor365 har et stort udvalg af naturoplevelser og vi har helt sikkert en der passer til dig.
God tur!

Aktiviteter til
By
Aktivitet

Naturoplevelser i Nordjylland

Toppen af Danmark er et slaraffenland for friluftsliv. Uanset om du er så heldig at bo der, er den lykkelige ejer af et sommerhus, eller du er der som turist – ja, så er der masser af muligheder for at udforske naturen aktivt. Du finder både sjove aktiviteter for familien, for grupper af entusiaster, oplagte kæresteture eller for dig, der holder af at nyde naturen alene.

Området kan prale af både Nationalpark Thy, Rebild Baker, Rold Skov, Mors, Løkken, Cold Hawaii, Himmerland, Grenen, de dramatiske og velbevarede bunkere og en lang række andre topattraktioner. Så der er nok at gå på opdagelse i.

Lad Nordjylland ruske dig

Naturen i nord er smuk og rå, og man kan godt blive lidt afhængig af den ro, man finder i Nordjyllands barske landskaber. Her finder du nogle af Danmarks bedste omgivelser til vandreture, MTB, lystfiskeri og overnatning i shelter. Har du kastet din kærlighed på vandsport, er hele kystlinjen et mekka for havkajak, stand up paddle (SUP), dykning, surfing, snorkling og andre eventyr, du kan dyrke i våddragt.

Hos Outdoor365 har vi flere seje og dygtige samarbejdspartnere, der kender Nordjylland ud og ind, og som tilbyder de fedeste naturoplevelser og outdoor eventyr.

Sammen med dem kan du lokke det bedste ud af Nordjylland og hente store naturoplevelser. Både hvis du vil dyrke dine favoritdiscipliner eller du vil afprøve helt nye outdoor aktiviteter. De står klar til at guide og instruere dig, så du får en god oplevelse og evt. en håndfuld tips til ture på egen hånd.

Outdoor aktiviteter året rundt

Det nordjyske landskab skifter karakter med vejret og årstiderne. Er du en hyppig gæst, vil du opleve, at naturen hele tiden byder på muligheden for nye sjove aktiviteter.

Er du lidt af en skattejæger, er området f.eks. oplagt til at finde rav – og her er vinterhalvåret højsæson. Jagten på rav byder også på sjove aktiviteter for børn, for både små og store bliver nemt grebet af ravfeber. Og selv om man har gode øjne og vilje af stål, så stiger chancen altså, når man har selskab af en god og erfaren guide.

Scroll til toppen