NAturoplevelser på Sjælland og i hovedstaden

SE ALLE NATUROPLEVELSER PÅ SJÆLLAND OG I HOVEDSTADEN HER
Leder du efter din næste naturoplevelse på Sjælland og i Hovedstaden, så er du landet det rigtige sted.
Outdoor365 har et stort udvalg af naturoplevelser og vi har helt sikkert en der passer til dig.
God tur!

Aktiviteter til
By
Aktivitet

Naturoplevelser på Sjælland og i Hovedstaden

Naturoplvelser på Sjælland er meget mere end Tivoli, Nyhavn og Møns Klint …

Her kan du fra nord til syd boltre dig i skøn natur omgivet af spændende historie. Såvel de danske konger som vikingerne har afsat masser af spor, som kan udforskes, når du kaster dig ud i outdoor aktiviteter – både i hovedstadsområdet og på det øvrige Sjælland.

Her finder du idéer til sjov i naturen for hele familien, anderledes kæreste aktiviteter, originale forslag til en polterabend – og selvfølgelig udfordringer, du kan kaste dig ud i alene, når du vil udfordre dig selv og tanke op til hverdagen.

Naturoplevelser til alle

Vores samarbejdspartnere tilbyder spændende og udfordrende naturoplevelser flere steder i regionerne, så selvom man bor i – eller besøger København – er der ikke langt til sjove aktiviteter i det fri. Mange af dem er familievenlige og byder på sjove og spændende eventyr for både børn og voksne. Det er nemlig aldrig for tidligt at blive introduceret, for alt det man kan i naturen. Og det er sjovest, når man guides af nogen, der gør oplevelsen både sikker, sjov og lærerig.

Andre aktiviteter er mere krævende og løfter dine outdoor skills til nye niveauer. Lær f.eks. at tænde det perfekte bål, få styr på naturens spisekammer og overblik over muligheder for at overnatte i det fri. Og er du virkeligt ambitiøs, kan du tage både kurser og længere uddannelsesforløb i f.eks. bushcraft og førstehjælp i naturen.

Historisk natur

Der er selvfølgelig også masser af gratis aktiviteter. Sjælland er et overflødighedshorn, når det gælder sheltere, MTB-spor og smukke vandreture. Udforsk f.eks. Skjoldungernes Land i det frodige landskab i Lejre – og læg turen forbi Roskilde Fjord og by, når du alligevel er på kanterne.

Far vild – i hvert fald næsten – i de store skove ved Jægerspris og hils på Danmarks ældste træ, Kongeegen. Sydpå kan du udforske årtusinders geologi ved Møns Klint, og du kan lade dig imponere af kystlinjen langs Stevns Klint, som har fået en velfortjent plads i UNESCO’s verdensarv.

Og så bør du heller ikke gå glip af Sjællands nye attraktion – Skovtårnet i Rønnede. Nå frem til fods ad den 900 meter lange træbelagte board walk og begynd opstigningen. Tårnet hæver sig 45 meter op over træernes kroner og har selvsagt en imponerende udsigt.

Scroll til toppen