Naturoplevelser i Syddanmark

SE ALLE NATUROPLEVELSER I SYDDANMARK HER
Leder du efter din næste naturoplevelse i Syddanmark, så er du landet det rigtige sted.
Outdoor365 har et stort udvalg af naturoplevelser og vi har helt sikkert en der passer til dig.
God tur!

Aktiviteter til
By
Aktivitet

Syddanmark

Er du på udkig efter outdoor aktiviteter i historiske Sønderjylland eller på smukke, grønne Fyn? I denne del af Danmark er landskabet venligt og imødekommende – og det samme er befolkningen. Derfor finder du masser af naturoplevelser, som egner sig særligt til nybegyndere indenfor outdoor, eller dig der gerne vil opruste på færdigheder som f.eks. bushcraft og navigation.

Der er masser af muligheder for sjove aktiviteter og for oplevelser for børn i naturen. Vores guider er mestre i at formidle viden og glæden ved naturen, så den åbner for helt nye samtaler og meget større oplevelser.

Selvhjulpen i naturen

Hvis du trænger til at komme væk fra skærme, hverdag og hamsterhjul og udfordre dig selv på nye måder – så kan naturen noget helt særligt.
Vores samarbejdspartnere i Syddanmark udbyder kurser i bushcraft og outdoor til både begyndere og dig, der gerne vil udfordres. Sammen med dem kan du få nye kompetencer og opleve andre sider af outdoor livet.

Lær f.eks. at blive bedre til at tænde – og holde ild i – et bål. Få styr på dit grej, og hvordan du bruger det rigtigt. Lær at navigere uden din mobiltelefon. Og få de professionelles råd til overnatning i det fri uden telt eller shelter. Det føles godt at kunne klare sig under primitive forhold – og det giver ny energi, du kan tage med tilbage til hverdagen.

Smukke vandreture

Hele Syddanmark kan også med fordel udforskes til fods ad de mange smukke vandreture. I Sønderjylland kan du hoppe på nogle af Danmarks kendteste vandreruter, nemlig Gendarmstien og Hærvejen. Begynder I helt i Syd, kan I få seværdigheder som Dannevirke og Dybbøl Mølle med i oplevelsen. Du finder også andre skønne ruter som f.eks. Alsstien, der bl.a. fører dig langs Lillebælt.

På Fyn kan I nyde ”Danmarks Have” ad den smukke Øhavsstien. Den strækker sig over 220 kilometer fra Lundeborg til Falsled, hvor der er skruet helt op for gule rapsmarker, smukke efterårsskove, havudsigt og stråtækt idyl.

Kom ud med familien og lad vores samarbejdspartnere lære dig og dine børn mere om vandreteknik, råd om påklædning og selvfølgelig den vidunderlige natur I færdes i. Vi tilbyder også ture til øvede vandrere, der vil udfordre sig selv på mere krævende distancer på 20 kilometer eller mere.

Scroll til toppen