2 dages vandretur i Gribskov

  • Nordsjælland
  • Vandretur
  • 2 – 3. oktober 2021

695,00 DKK

Om aktiviteten

2 dages vandretur i danmarks ældste skov med telt og erfaren turleder

Gribskov i hjertet af Nordsjælland bugner af historiske natur- og kulturområder. Her går vi blandt jættestuer, grundlovshistorie, ynglende fiskeørne og Danmarks største bestand af vildtlevende dådyr. Skoven byder på en fantastisk blanding af løv- og nåleskov, som giver flot lys og mulighed for både bær og svampe, når årstiden er til det.

I to dage vandrer vi fra Kagerup station ad de bedste og mest naturskønne stier, vi kender i skoven. I sæsonen er der fin mulighed for at samle bær og svampe undervejs.

Turen er for alle, der er i almindelig fysisk form, og kan bære deres egen rygsæk på to dagsture.

Pris: 695 kr.

Praktisk info

Startsted: Kagerup Station lørdag kl. 10.00

Slutsted: Kagerup Staton søndag kl. 16.00

Dato: 2. – 3. oktober

Der er en lille overnatningsplads tæt på stationen, hvor man kan overnatte i telt allerede fra fredag aften, hvis man har lyst.

Niveau: Let, turen er for alle, der er i almindelig fysisk form og kan bære deres egen rygsæk på to dagsture.

Overnatningsform: Telt, tarp eller hængekøje.

Mad og drikke: Det mest oplagte er at lave mad på medbragt kogegrej. Du kan tage en frossen ret med hjemmefra, som tør op undervejs og bare skal varmes sammen med ris eller pasta. Frysetørret mad er også en god løsning. Vand kan tankes tæt på start og undervejs. Vi koordinerer eventuel deling af kogegrej i turens gruppe på ’Mødestedet’, som du automatisk bliver tilmeldt, når du køber turen. Der er mulighed for bål.

Transport: Tog med lokalbanen fra Hillerød er oplagt. Alternativt anbefaler vi at koordinere fælles kørsel via gruppen på ’Mødestedet’. Der er udmærkede parkeringsforhold lige ved stationen.

Afgang med tog fra Københavns Hovedbanegården til Hillerød St kl. 08.53.
Herfra lokalbane mod Tisvildeleje 09.46 med ankomst på Kagerup st. kl. 09.55.

Kører du i egen bil, er det ca. 45 km nordvest for København.

Dine omkostninger: Du køber selv din mad, transport og bruger dit eget telt eller deler med andre deltagere. Vi planlægger turen, informerer dig om alt, hvad du skal vide, og sørger for en dygtig dansk turleder.

Pris: 695 kr.

Om arrangøren

Opdag Verden

Opdag Verden er en medlemsklub med mere end 4000 medlemmer, der afholder massevis af fælleture, friluftskurser, medlemsaftener, foredrag og endagsture.

Magasinet Opdag Verden udkommer desuden 6 gange om året, og på Opdag Verden finder du 3000 artikler i form af reportager, guider, turforslag, grejtests, tips og tricks til turen, opskrifter på turmad og meget mere.

Du kan tage med Opdag Verden på vandreture, kajak- og skiture på alt fra en weekend til de længere ugeture. Opdag Verden afholder også kurser i f.eks. ‘Vandring og friluftsliv’ og ‘Vandring med kort og kompas’, og du kan tage med dem til foredragsaftener og på endagsture rundt i hele Danmark.

Er du nysgerrig på at læse mere om Opdag Verden, så tag endelig et kig på deres hjemmeside.

 www.opdagverden.dk

Tilmelding og køb forgår på arrangørens hjemmeside. Når du trykker på knappen herunder, bliver du automatisk sendt videre.

Del på facebook
Del på linkedin
Del på email
Scroll til toppen