Basiskursus i friluftsliv Nordsjælland

  • 3400 Hillerød
  • 3-dages kursus
  • 15. – 17. oktober

1.495,00 DKK

Om aktiviteten

3-dages kursus i friluftsliv i Gribskov

Dette kursus er målrettet dig der gerne vil mere ud i naturen og nyde friluftslivets glæder, men som har brug for at lære mere om hvordan man holder sig mæt, varm og tør på tur, etablerer en optimal lejrplads, finder vej med kort og kompas, tænder bål og hvilke grej, beklædning og udstyr der passer bedst til dig og dine behov.

Du får for du din helt egen signerede udgave af bogen ”Vandring og friluftsliv”, som også danner grundlag for alt den læring og viden vi arbejder med på hele kurset.

Kort sagt vil du på dette kursus få de færdigheder der skal til, for at du kan få den bedste og mest optimale oplevelse når du selv skal afsted på tur, i kortere eller længere tid.

Dato: 15. – 17. oktober
kurset starter om fredagen kl. 17.00 og slutter igen søndag kl. 15.00

 

Praktisk info

Parkering: Det er muligt at parkere gratis ved start/slut-destinationen og det er også muligt at tage offentlig transport

Mødested: Gribskov i Nordsjælland

Medbring: Eget udstyr, f.eks. telt, rygsæk, sovegrej ect. samt egen forplejning (forslag til pakkeliste og turmad fremsendes i god til før kurset)

Deltagerforudsætninger:Du behøver ingen friluftserfaring, men skal kunne vandre mellem 5 og 10 kilometer med din egen oppakning på ryggen, i afslappet tempo, og ellers skal du blot medbringe lysten til at være ude og godt gå-på-mod i alt slags vejr

Pris: 1.495 kr

Om arrangøren

AllOut / Mette Mortensen

Mette er en vaskeægte og engageret friluftsvejleder, som elsker at dele ud af hendes viden og erfaring. Hun deltog i 2019 i TV-programmet “Alene i Vildmarken 3”, hvor hun byggede en fantastisk hytte og brugte 58 dage i den norske natur.

Egen præsentation:
Mit navn er Mette Mortensen, jeg blev født i 1975 og er det man kan kalde en friluftsentusiast. Til daglig er jeg frilufts- og fjeldguide, forfatter, foredragsholder og selvstændig med friluftsvirksomheden All-Out. Jeg er bosiddende på Fyn og mor til fire dejlige unger.
Jeg har som barn altid elsket friluftslivet. Jeg har været spejder gennem ca. 10 år og har i hele mit liv dyrket friluftsliv i min fritid. Siden 2013 har jeg arbejdet med friluftsliv på fuldtid, primært med udgangspunkt i friluftskurser, undervisning og formidling.

Læs mere om Mette

Tilmelding og køb forgår på arrangørens hjemmeside. Når du trykker på knappen herunder, bliver du automatisk sendt videre.

Del på facebook
Del på linkedin
Del på email
Scroll til toppen