Gå-med på Nordfyn - Odense

  • Otterup Torv
  • Vandretur
  • 22. august og 3. oktober

50,00 DKK

Om aktiviteten

Gå-med på Nordfyn – Odense

Gå med Opdag Verden på en dagstur på den nordfynske slette ved Odense

Vi går fra Otterup Torv og direkte ud på Landsbyruten mod fjorden. Undervejs går vi gennem charmerende Østrup og får kig til Østruplund. Halvvejs når vi til Klintebjerg Havn ved fjorden og kan nyde vandet mens vi spiser frokost. Ved fjorden er der et rigt fugleliv og er du frisk kan du dyppe i vandet. Her er der også muliged for at få drikkevand tæt ved, og der er et toilet på havnen.

Det gamle flade morænelandskab giver let og fin vandring. Du kan glæde dig til landlig idyl og kulturhistoriske højdepunkter undervejs. Med lidt held, er der endda en rimelig chance for at se havørnen som holder til ved fjorden. Kom med og nyd en god varieret dagstur.

Mangler du lige dét, der skal til for at komme ud med rygsækkene, få prøvet de nye vandrestøvler af eller bare nogle ligesindede at gå sammen med, så duk op til en gå med-tur, hvor du også kan møde med nogle af dem, du har været – eller skal – på tur med.

Sammen går vi korte dagsture i naturskønne områder tæt på de større byer. Én eller flere af Opdag Verdens turledere leder turen og er undervejs klar til at komme med gode råd, til alt lige fra hvordan du pakker og spænder din rygsæk bedst muligt, til hvilke ture der kunne være interessante for dig at gå med på i øvrigt.

Gå med og få gået vandrestøvlerne til, rygsækken spændt rigtigt og mød alle de andre Opdag Verden-læsere, der også brænder for at komme ud i naturen.

Pris: 50 kr.

Praktisk info

Startsted: P-pladsen på torvet i Otterup kl. 11.00

Slutsted: Torvet i Otterup kl. 16.00

Dato:

  • 16. maj
  • 20. juni
  • 22. august
  • 3. oktober

Distance: Ca. 16 km

Pris: 50 kr.

Om arrangøren

Opdag Verden

Opdag Verden er en medlemsklub med mere end 4000 medlemmer, der afholder massevis af fælleture, friluftskurser, medlemsaftener, foredrag og endagsture.

Magasinet Opdag Verden udkommer desuden 6 gange om året, og på Opdag Verden finder du 3000 artikler i form af reportager, guider, turforslag, grejtests, tips og tricks til turen, opskrifter på turmad og meget mere.

Du kan tage med Opdag Verden på vandreture, kajak- og skiture på alt fra en weekend til de længere ugeture. Opdag Verden afholder også kurser i f.eks. ‘Vandring og friluftsliv’ og ‘Vandring med kort og kompas’, og du kan tage med dem til foredragsaftener og på endagsture rundt i hele Danmark.

Er du nysgerrig på at læse mere om Opdag Verden, så tag endelig et kig på deres hjemmeside.

www.opdagverden.dk

Tilmelding og køb forgår på arrangørens hjemmeside. Når du trykker på knappen herunder, bliver du automatisk sendt videre.

Del på facebook
Del på linkedin
Del på email
Scroll til toppen