Kajaksurf & tour - Skagen

  • 9990 Skagen
  • Kajaksurfing
  • Uge 34-40 hver anden lørdag

375,00 DKK

Om aktiviteten

Oplev kajaksurfing i bølgerne omkring kysten med Outnature

Du får en grundlæggende introduktion til håndtering af kajakken af de erfarne instruktører. Tempoet og distancen tilpasses gruppens niveau.

Turen går op langs kysten, hvor I nyder naturen fra vandet og synet af den rejsende Lønstrupklint fra et nyt perspektiv.

Kajakkerne er til ture med familien ved stranden. De er stabile, da de er bredere end almindelige kajakker, og de er mere sikre, fordi man sidder oven på dem, i stedet for inde i dem. Dette gør dem velegnede til brug for børn og uerfarne.

Sit On Top kajakkerne er både til leg, når der er bølger og skumsprøjt og til hyggelige ture i fællesskab med venner og familie. Certifikat ikke nødvendigt.

Praktisk info

Sted: Skagen Bystrand, Vestre Strandvej 56, 9990 Skagen

Dato: Tryk på tilmed, for at se dato’er

Antal deltagere min/max: 4-10 personer

Varighed: 2 timer

Niveau: For alle (man skal kunne svømme)

Pris: 375 kr.
Inkluderet i prisen er lån af kajak, flydevest, pagaj, hjelm, instruktør og neoprendragt.

Medbring:
Badetøj
Håndklæde
Mad- og drikkevarer efter behov

Der tages forbehold ændringer i programmet ved vejrændringer.

Om arrangøren

Outnature

– Ved kysten og i naturen hele året!

Drømmen med Outnature er at skabe en unik oplevelsesdestination langs Vestkysten og i hele Nordjylland med særligt fokus på Løkken og Skagen.

Outnature består af de to to passionerede ildsjæle; Martin Svendsen og Kasper Nørgaard, samt 30+ specialiserede instruktører.

I Outnature sigter vi efter at løfte standarden og udbuddet, samt innovere kommercielle oplevelser, året rundt. Vores fokus er at få så mange ud i naturen som muligt og at I opleve naturen fra alle tænkelige vinkler sammen uanset alder.

Vi tror på at mængden af naturoplevelser, kan være med til at give synergi til det omkringliggende samfund og det iboende menneske.

Tilmelding og køb forgår på arrangørens hjemmeside. Når du trykker på knappen herunder, bliver du automatisk sendt videre.

Del på facebook
Del på linkedin
Del på email
Scroll til toppen