Luksus skovbad med tapas på Fur

  • 7884 Fur
  • Mindfulness
  • 13. august 2021

399,00 DKK

Om aktiviteten

Luksus skovbad med tapas på Fur

Skovbad handler om at bevæge sig ud i naturen og ved at stimulere sanserne, kan det skabe et bedre fysisk og mentalt helbred.

Så bare rolig du bliver ikke våd med mindre du gerne vil ud og mærke vandet 😉 Det er ikke bare en gåtur i skoven eller ved stranden – det er en anden og mere sanselig måde at være tilstede i nuet i naturen – en form for mindfullness.

Vi bevæger os langsomt rundt imellem træerne, men også på de åbne områder ved molérklinterne og ved vandet. Giver os tid til at sætte alle sanserne i spil. Vi skal føle, lytte, se og smage, men også mærke kroppens ledsans – hvordan vi bevæger os.

Skovbad stammer fra Japan – shinrin-yoku – og forskningen viser at det hjælper på en del lidelser såsom: stress, blodtryk, stofskiftet, hjerte-kar-systemet, depression, hukommelse og koncentration mm.

Du vil blive guidet af naturterapeut og fysioterapeut Lisbeth Bundgaard fra Naturlig Bevægelse. Hun vil guide dig sikkert og trygt igennem øvelser for kroppen, stillevandringen og sanseoplevelserne.

Danni, fra restauranten på Fur Bryghus, forkæler os med en luksus tapas med lokale råvarer, som vi kan nyde i det fri og virkelig give smagssansen en særlig oplevelse.

Der kan tilkøbes en 1/2 l Fur Bryghus øl på flaske, et glas vin eller sodavand. Vand er med i prisen. Der kan betales med mobilepay eller kontant ved fremmøde.

Obs Danni har frie tøjler til at sammensætte en lækker tapas ud fra sæsonens råvarer, så det ligner ikke nødvendigvis det på billedet.

Pris: 399 kr.

Hvis du har en skavank, der skal tages hensyn til og du er medlem af sygeforsikring Danmark, kan du få tilskud dertil. Husk at oplyse dit CPR nummer.

 

Praktisk info

Tidspunkt: Fredag 13 august, kl 10-13

Mødested: P-pladsen ved Fur Bryghus, Knudevej 3, 7884 Fur (ca 12 min kørsel i bil fra færgen).

Medbring: En lille rygsæk evt med et tæppe at sidde på. Du kan også låne et underlag.

Beklædning: Tøj efter vejrforholdene og som du kan bevæge dig i, medbring evt en ekstra trøje til, når vi skal sidde stille.

Deltagerforudsætning: Alle kan være med, så længe man kan gå og sidde på jorden med underlag

Maks antal deltagere: 10

Tilmeldingsfrist: Senest 3 dage før

Om arrangøren

Naturterapeut og fysioterapeut Lisbeth Bundgaard ejer den lille virksomhed Naturlig Bevægelse. Hun har fokus på krop, sind og bevægelse i vores naturlige miljø, hvor alle vores sanser bliver stimuleret.

Med hendes baggrund og erfaring tager hun sig godt af dig og fører dig igennem den helt unikke natur ved Knudeklinterne og fur Bryghus på Fur.

I hendes hverdag bruger hun selv naturen i til at skabe både ro, men også som inspiration til bevægelse og kreative tanker.

Program

Program for dagen

kl 10 Vi mødes på P-pladsen ved Fur Bryghus

kl 10-12 Stillevandring med guidede sanseøvelser

kl 12 Luksus tapas fra Fur Bryghus

kl 12.45-13. Afrunding

Tilmelding og køb forgår på arrangørens hjemmeside. Når du trykker på knappen herunder, bliver du automatisk sendt videre.

Del på facebook
Del på linkedin
Del på email
Scroll til toppen