Mindful livsvandring - Møn retreat

  • 4791 Borre
  • Mindfulness og vandring
  • 18. -19 september 2021

3.250,00 DKK

Om aktiviteten

Mindful livsvandring – Møn retreat

Eksklusivt weekendsretreat med mindfulness og coaching

Tid til fordybelse i naturskønne omgivelser på Møn

Mindful livsvandring på Møn er for dig, der vil lære at bruge naturen til afstresning og som udviklingsrum. Har du brug for at få indre ro, hjælp og metoder til at tage handling på en livsstilsforandring, som du virkelig ønsker i dit liv ? Så kan dette weekendsretreat hjælpe dig til bedre at takle en hektisk hverdag samt skabe bevidsthed og fokus på det vigtigste i dit liv. Alt sammen foregår ude i naturen.

Mindful livsvandring består af mindfulness og gruppecoaching i naturen. Vi laver mental træning på stillevandring i de bakkede landskaber. Du vil få coaching i refleksionsøvelser omkring målsætning for den livsforandring du ønske at arbejde med. I løbet retreatet vil du få skrevet på din livsfortælling, som en drejebog for den forandring, som du vil handle på, når du kommer hjem fra to dages intens nærvær i naturen.

Retreatet er med eksklusiv 3-retters middag og slotsophold i delt dobbeltværelse

Tidspunkt: 18. september 2021 kl 10 til 19. september 2021 kl 14:30

Praktisk info

Mødested: oplyses 1 uge før

Overnatning: Liselund Ny Slot

Tidspunkt:  18. – 19. september 2021

Tilmeldingsfrist: 11. september 2021

Pris: 3250

Medbring: Dagstursrygsæk, frokostmadpakke til lørdag, vandflasker (helst 1 L) samt et siddeunderlag og liggeunderlag/yogamåtte, som du kan bruge udenfor.

Beklædning: Tag passende vandretøj og fodtøj med ift. vejrudsigten (gerne flere, tynde lag tøj samt fleece og regntøj). Da vi skal vandre ad naturstier i kuperet terræn og på stranden med sten, så er det vigtigt med gode vandresko/støvler.

Deltagerforudsætning: Vi går ca. 5-8 km pr. dag og alle med god grundform kan deltage (dog frarådes at deltage, hvis man har knæproblemer). Du skal også have det fint med at sidde eller ligge på jorden.

Maks antal deltagere: 9

En uge inden retreatet sendes program med detaljerede oplysninger (incl. adresse på mødested) samt forberedende kursusmateriale. Dette indeholder nogle af de indgående elementer, som skal bruges til din livsfortælling. Så du skal påregne ca. 1 times forberedelsestid inden retreatet.

Bemærk venligst, at retreat gennemføres primært udendørs i stort set alt slags vejr og efter gældende myndighedskrav til forholdsregler omkring Covid-19 ift. hotelophold og spisning på restaurant.

 

Om arrangøren

Mindshift

Jeg hedder Anita og har firmaet Mindshift, er uddannet mindfulness instruktør og certificeret mindful coach fra Be Change Coaching Academy. Jeg er passioneret omkring mindful walking og gående coaching under åben himmel. Naturen har en særlig energi, som vi kan tage med os, når vi har indtaget den i gående tempo.

Jeg er som gåvært vild med at arrangere gåture for grupper. Her bruger jeg naturen som udviklingsrum til at skabe indre balance med mindfulness teknikker. Det brænder jeg for at give videre til andre, fordi det er en meget effektfuld måde at takle livsforandringer på. Mindful walking kan ændre dine tanker og skabe ro – det kalder jeg Mindshift.

Coaching er et fremadrettet værktøj til at lave målsætning for en livsforandring. Når coaching udføres gående, så går jeg som coach med dig mod fremtiden. Samtidig vil dynamikken i gruppen hjælpe dig til at se flere perspektiver på det, som du drømmer om i dit liv. Den synergi som skabes ved at udføre refleksionsøvelser i fællesskab kan være med til at fremme din motivation og handlekraft. Samtidig er naturen med til at støtte op om dine kreative tanker. Så du er parat til at skrive din livsfortælling.

Jeg glæder mig til at guide dig gennem livsvandring med mindfulness og coaching i naturen.

Følg Mindshift på Facebook: https://www.facebook.com/MindshiftCoachingDK

Tilmelding og køb forgår på arrangørens hjemmeside. Når du trykker på knappen herunder, bliver du automatisk sendt videre.

Del på facebook
Del på linkedin
Del på email
Scroll til toppen