Naturlig Bevægelse udenfor

  • 7884 Fur
  • Udendørs træning
  • Hver mandag (t.o.m. 30. august)

100,00 DKK

Om aktiviteten

Naturlig Bevægelse udenfor

Vi skal ud og bevæge kroppen – udfordre den på forskellig vis med fokus på at bevare eller måske genopbygge kroppens naturlige bevægelser og funktioner. Der vil både være mulighed for at få

  • Pulsen op
  • Styrket musklerne
  • Udfordret hjerte/lungesystemet (konditionen)
  • Bedre balance
  • Øget koordination
  • Stimuleret nervesystemet
  • Arbejdet med bindevævet, åndedrættet og fødderne.

Der er kun plads til 10 på holdet, så at der er god plads til alle og så alle kan blive set. Du undervises af fysioterapeut Lisbeth Bundgaard fra Naturlig Bevægelse som sørger for, at der trænes med god kvalitet og at du også kan være med selv om der skulle være nogle skavanker.

Vi træner i 75 min og veksler imellem rolige øvelser og mere puls/styrke. Træningen vil hovedsageligt foregå udenfor i lokalområdet på Fur og i Nordøst Salling. Det vil fremgå på facebook, samt hjemmesiden, hvor vi er fra gang til gang, med forbehold for ændringer pga vejret.

Vi vil bruge de naturlige faciliteter i området, hvor vi er og derudover evt lidt medbragte redskaber. Alle kan være med – du skal dog ikke bruge ganghjælpemidler, da vi skal gå i ujævnt terræn ind imellem.

Har du særlige behov med hensyn til skavanker tages der hensyn til dette, hvis du blot fortæller fysioterapeuten, hvad hun skal være obs på.

Der er masser af håndsprit og vi rengør evt udstyr efter brug! Vi holder afstand og der er højt til himlen. OBS hvis du har symptomer i retning af Corona bedes du melde afbud.

OBS husk at afmelde dig 24 timer inden holdstart, hvis du bliver forhindret – ellers bliver træningen faktureret (med mindre det er Coronarelateret).

I tilfælde af dårligt vejr, rykker vi indenfor hos Naturlig Bevægelse, Fur Landevej. Dette oplyses dagen inden.

Der er kun plads til 10 på holdet for at sikre kvaliteten af undervisningen, så underviseren kan se og hjælpe hver enkel.

Pris: 100 kr.

Hvis du har en skavank, der skal tages hensyn til og du er medlem af sygeforsikring Danmark, kan du få tilskud dertil. Husk at oplyse dit CPR nummer.

 

Praktisk info

Mødested: Skrives ud til deltagerne på dagen for aktiviteten

Tidspunkt: 28. juni kl 19-20.15 – der er træning hver mandag indtil d. 30/8

Medbring:  Hav tøj på efter vejret og som du kan bevæge dig i og gerne en ekstra trøje med, samt gode sko du kan have på udendørs, og evt en vandflaske.

Deltagerforudsætning: Alle kan være med, man skal dog ikke være afhængig af et ganghjælpemiddel, da underlaget godt kan være ujævnt de enkelte steder. Øvelserne kan tilpasses den enkelte, så forskellige niveauer kan få noget ud af det.

Tilmeldingsfrist: Senest dagen før

Om arrangøren

Fysioterapeut, personlig træner og naturterapeut Lisbeth Bundgaard ejer den lille virksomhed Naturlig Bevægelse. Hun har fokus på krop og sind og at vedligeholde eller genskabe de naturlige bevægelser kroppen er skabt til gerne ude i vores naturlige miljø, så alle vores sanser blever stimuleret.

Med hendes baggrund og erfaring tager hun sig godt af dig også hvis du skulle have lidt skavanker, så tilpasser hun øvelserne derefter til dig. Med 25 års erfaring som underviser i bevægelse, sørger hun for altid at lave et spændende og varieret program, så krop og sind bliver udfordret på den gode måde.

Tilmelding og køb forgår på arrangørens hjemmeside. Når du trykker på knappen herunder, bliver du automatisk sendt videre.

Del på facebook
Del på linkedin
Del på email
Scroll til toppen