NOLS førstehjælpskursus

  • 4450 Jyderup
  • Førstehjælpskursus – NOLS
  • 10.-12. sep. 2021

3.499,00 DKK

Om aktiviteten

Vil du lære, hvordan du tager vare på dig selv og andre, hvis uheldet skulle være ude på en tur – enten i naturen herhjemme eller i vildmarken?

Bushcraft Danmark tilbyder det højt internationalt anerkendte vildmarks førstehjælpskursus, NOLS Wilderness first aid, i samarbejde med NOLS.

Førstehjælp er ofte en lidt glemt færdighed for mange som færdes i vildmarken, men er i virkeligheden en af de vigtigste færdigheder at mestre, både på kortere ture, men især på længere ture i ødemarken.

Førstehjælp kan være helt afgørende i en overlevelsessituation.

Kurset varer tre dage og omfatter alle tænkelige scenarier, du kan komme ud for, hvis uheldet er ude på en af dine ture. Kurset henvender sig til alle, som gerne vil kunne tage vare på sig selv og dem omkring sig i vildmarken. Kurset henvender sig også til professionelle, som arbejder i øde og ufremkommelige områder, hvor hjælpen kan være timer eller dage væk.

Alle uanset erfaring kan deltage i dette kursus.

Kurset foregår hos Bushcraft Danmark i 4450 Jyderup. Undervisning er delt op i ca. 50% teori og 50% praksis.

Du kan overnatte i skoven ved kursusstedet med telt, hængekøje eller i bivuak. Forplejning på hele kurset er inkluderet i prisen.

Praktisk info

Sted: Søbæksparken 133, 4450 Jyderup

Tidspunkt: 10.-12. september 2021, kurset løber fra fredag kl. 9.00 til søndag kl 17.00.

Medbring:
Passende tøj og overnatningsudstyr. Forplejning på hele kurset er inkluderet i prisen.

Alle uanset erfaring kan deltage i dette kursus.

Om arrangøren

Bushcraft Danmark er en outdoorvirksomhed som  tilbyder kurser i form af bl.a. overlevelseskurser, sanketure, vinter vildmarkskurser og meget mere.

Tilmelding og køb forgår på arrangørens hjemmeside. Når du trykker på knappen herunder, bliver du automatisk sendt videre.

Del på facebook
Del på linkedin
Del på email
Scroll til toppen