Pilates ved Fjorden - Fur

  • 7884 Fur
  • Pilates
  • Hver torsdag kl 19-20.15 (sidste gang er 26/8)

100,00 DKK

Om aktiviteten

Pilates ved Fjorden – Fur

Vi skal lave de klassiske pilatesøvelser med særlig fokus på vores bindevæv i græsset med udsigt over Limfjorden.

Her vil sanserne stimuleres med fuglesang, og bølgeskvulp, vinden der kærtegner os blidt og det lidt ujævne græs under os, der vækker vores følesans.

Du bliver guidet igennem de skønne og blide Pilates øvelser for hele kroppen af fysioterapeut og master i Pilates Lisbeth Bundgaard. Skulle du have nogle skavanker, kan der derfor blive taget hensyn til dem og øvelserne tilpasset dig.

Du vil guidet gennem øvelser i forskellige udgangstillinger, som stimuler dit:

  • Åndedræt
  • Nervesystem
  • Bindevæv
  • Balance
  • Stabilitet
  • Smidighed og fødder.

Vi skal være på forskellige lokationer på Fur fra gang til – sted oplyses ugen inden og skrives ud til deltagerne. det bliver primært i gåafstand fra Færgen.

I tilfælde af dårligt vejr, rykker vi indenfor hos Naturlig Bevægelse, Fur Landevej. Dette oplyses dagen inden.

Der er kun plads til 10 på holdet for at sikre kvaliteten af undervisningen, så underviseren kan se og hjælpe hver enkel.

Pris: 100 kr.

Hvis du har en skavank, der skal tages hensyn til og du er medlem af sygeforsikring Danmark, kan du få tilskud dertil)

 

Praktisk info

Mødested: Vi vil være i græsset med udsigt over Fjorden på Fur. Primær i gåafstend fra færgen. Vi mødes på Fur ved færgen med mindre andet skrives ud i mailen dagen før.

Tidspunkt: Torsdage kl 19-20.15 (start 17/6 slut 26/8)

Medbring:  Underlag og evt pude (hvis du ikke har et underlag kan det også lånes, så bare sig til)

Beklædning: Tøj efter vejrforholdene og som du kan bevæge dig i.

Deltagerforudsætning: Alle kan være med, så længe man kan komme ned at ligge og op igen. Der kan tages hensyn ved evt skavanker – husk at oplyse om det til underviseren

Tilmeldingsfrist: Senest dagen før

Om arrangøren

Fysioterapeut, personlig træner, Master i Pilates og naturterapeut Lisbeth Bundgaard ejer den lille virksomhed Naturlig Bevægelse.

Hun har fokus på krop og sind og at vedligeholde eller genskabe de naturlige bevægelser kroppen er skabt til gerne ude i vores naturlige miljø, så alle vores sanser blever stimuleret.

Med hendes baggrund og erfaring tager hun sig godt af dig også hvis du skulle have lidt skavanker, så tilpasser hun øvelserne derefter til dig.

Hun underviser og uddanner nye instruktører i Pilates og har undervist i mange år på Pilatesevents på Club La Santa. I hendes undervisning har hun særligt fokus på det naturlige åndedræt, bindevævet og fødderne.

Tilmelding og køb forgår på arrangørens hjemmeside. Når du trykker på knappen herunder, bliver du automatisk sendt videre.

Del på facebook
Del på linkedin
Del på email
Scroll til toppen