Udeliv for familier med særlige behov

  • 3230 Græsted
  • Friluftsliv
  • 21. juli 2021
pengene tilbage4-orange-skæv

550,00 DKK

Om aktiviteten

Udeliv for familier med særlige behov

Vi ønsker at give børnefamilier med en hektisk hverdag gode oplevelser i naturen.

Når man lever i familier, der har psykisk handicap inde på livet, kan det være svært at overskue at komme udenfor. For os i BARK, handler det om at få familierne ud og deltage i meningsfulde fællesskaber, der skaber rammen for et mere aktivt og socialt involverende liv.

Vores mission er at vise jer, hvordan man kan bruge naturen til at skabe noget – sammen med andre i samme situation. Sammen skaber vi en lejr, der kan rumme os alle. Både fysisk og psykisk. Vi skal bygge shelters, snitte redskaber og lave mad over bål.

I løbet af dagen gennemgår vi de mest basale færdigheder, der skal til for at holde os tørre, varme og mætte. Det eneste I skal medbringe er jeres familier og tøj til vejrforholdene – vi sørger for resten. Turen bliver afholdt ved vores egen primitive lejrplads i Gribskov. Vi henter jer på nærmeste parkeringsplads.

Tilmeldingsfrist: En uge før

Praktisk info

Tidspunkt: 21. juli 2021, kl. 10-16
Mødested: Gillelejevvej 227, 3230 Græsted
Pris:
Voksen: 550 kr
Børn: 399

Max 20 personer – højst 2 børn pr. voksen, minimum 2 familier

Medbring: Tøj efter vejret, drikkedunke. hvis i selv har grej der passer til aktiviteterne, er i velkommen til at tage det med.
Kontakt for spørgsmål: bark@info.dk

Om arrangøren

Bark

Bark er en natursocial virksomhed, der søger at give børn med vanskeligheder i livet gode naturoplevelser, der giver dem lyst og selvtillid, til at bruge naturen mere. Ideen opstod, som en undren over unges distancering fra naturen. Børn og unge har i dag meget fokus på deres digitale liv, og har derved distanceret sig fra natur og friluftsliv. Når man ydermere lever med psykiske handicap, kan det være svært at overskue at komme udenfor. For os handler det om at få dem ud og deltage i meningsfulde fællesskaber, der skaber rammen for et mere aktivt og socialt involverende liv. Vores mission er at vise de unge, hvordan man kan bruge naturen, til at skabe noget sammen med andre, samt mestre eget liv. I de rette omgivelser, oplever vi de unge som social og aktivt deltagende væsener. Mange af disse unge har oplevet begrænsninger af forskellig art hele deres liv grundet deres psykiske udfordringer eller samfundets syn på disse. Vi mener at naturen kan give de unge motivation til at overkomme disse udfordringer. Vi tager de unge i hånden hele vejen, i vores mission om at give dem en bedre naturforståelse.

HJÆLP TIL BOOKING ↓
  1. Vælg dato 
  2. Under kalenderen vises nu et klokkeslæt – tryk på det.
    1. Er aktiviteten over flere dage, er der intet klokkeslæt og du trykker direkte på “Book nu”.
  3. Tryk: “Book nu” – din booking er nu lagt i kurven.
  4. For at komme til betaling tryk på:  “Se kurv”.
Del på facebook
Del på linkedin
Del på email

Udforsk Outdoor365 - Se også vores andre aktiviteter

Scroll til toppen