Vandring på Camønoen - Dark Sky Event

  • 4791 Borre
  • Vandring
  • 13. – 14. november 2021

995,00 DKK

Om aktiviteten

Camønoen – Dark Sky Event

Unik Camøno-tur når meteorsværmen leoniderne passerer – inkl. aftensmad og lavvuer med ovn

Glæd dig til denne fantantastiske tur. Forestil dig følelsen af lige have set en meteor fare henover himlen, som en stor ildkugle, og så bagefter gå ind i lavvuen, lægge brænde på ovnen og sætte dig godt tilrette på et rensdyrskind med en kop varm kakao. Inden da har vi gået sammen gennem mørket med slukkede pandelamper fået det bedste og vildeste kig til nattehimlen. Det sådan du har det, når du har været på Dark sky tur med Opdag Verden.

Tag med på denne unikke tur og oplev de smukke vandrestier ved Møns Klint, netop som meteorsværmen Leoniderne passerer nattehimlen. Møn er certificeret Dark Sky område og vi har teamet op med en lokal naturvejleder, der kan fortælle os om både Møns Klint, meteoerne og ved, hvor det er bedst at opleve begge dele.

På denne weekendtur følger vi en del af Camønoens 175 km lange rute, og får et godt indtryk af, hvorfor den på kort tid er blevet populær. Turen er varieret og byder på særegen dansk natur og kulturhistorie.

Snør støvlerne og kom med. Vi garanterer vi dig en stor oplevelse.

Pris: 995 kr.

Læs mere ved at klikke på tilmeld nedenfor

Ved spørgsmål kontaktes arrangøren Opdag Verden på:
Mail: kundeservice@opdagverden.dk

Praktisk info

Startsted: Klintholm havn, lørdag kl. 10.00

Slutsted: Klintholm havn, søndag ca. kl. 15.

Dato: 13. november – 14. november 2021

Niveau: Let – mellem. Du skal kunne vandre 7 timer om dagen inkl. pauser.

Overnatningsform: Telt eller hængekøje. Opdag Verden opstiller lavvuer med ovn som samlingstelte.

Medbring: 

  • Frokost – lørdag og søndag
  • Vandflaske

Opdag Verden sørger for fælles aftensmad lørdag. Der er mulighed for bål, hvis det ikke regner.

Turleder: Tina Noregren. Lokal naturvejleder med stort kendskab til området og erfaren turleder på Møn. Hun arbejder aktivt for udvikling af naturkultur i flere foreninger og er meget engageret i ‘Dark Sky’-konceptet.

Transport: Vi anbefaler at koordinere samkørsel i turens gruppe på ‘Mødestedet’. Det plejer at fungere rigtig godt.

Bil: Ca. 150 km fra København og 300 km fra Århus

Der går bus helt til Klintholm havn, men du skal meget tidligt fra København for at nå det til tiden. Alternativt kan du tage ned dagen før og overnatte på den lille frie teltplads, der ligger ved havnen.

Pris: 1.495 kr.

Ved spørgsmål kontaktes arrangøren Opdag Verden på:
Mail: kundeservice@opdagverden.dk

Om arrangøren

Opdag Verden

Opdag Verden er en medlemsklub med mere end 4000 medlemmer, der afholder massevis af fælleture, friluftskurser, medlemsaftener, foredrag og endagsture.

Magasinet Opdag Verden udkommer desuden 6 gange om året, og på Opdag Verden finder du 3000 artikler i form af reportager, guider, turforslag, grejtests, tips og tricks til turen, opskrifter på turmad og meget mere.

Du kan tage med Opdag Verden på vandreture, kajak- og skiture på alt fra en weekend til de længere ugeture. Opdag Verden afholder også kurser i f.eks. ‘Vandring og friluftsliv’ og ‘Vandring med kort og kompas’, og du kan tage med dem til foredragsaftener og på endagsture rundt i hele Danmark.

Er du nysgerrig på at læse mere om Opdag Verden, så tag endelig et kig på deres hjemmeside.

www.opdagverden.dk

Tilmelding og køb forgår på arrangørens hjemmeside. Når du trykker på knappen herunder, bliver du automatisk sendt videre.

Del på facebook
Del på linkedin
Del på email
Scroll til toppen