Weekendvandring i Mols bjerge

  • 8400 Femmøller, Ebeltoft
  • Vandretur
  • 24. – 26. September 2021

695,00 DKK

Om aktiviteten

Weekendvandring i Danmarks smukkeste Nationalpark –  med telt og erfaren turleder

Tag med på en weekendvandretur i Mols Bjerge og oplev nationalparken i sine smukke efterårsfarver. Vi vandrer gennem fin skov, over frodige marker og i åbne områder med udsigt til havet. Turen går bl.a. forbi ‘Tre Høje’, der byder på panoramaudsigt fra Aarhus til Ebeltoft. Vi har på denne weekend god til tid til at nyde naturen undervejs og til lejrliv og bålhygge om aftenen.

Turen er for alle, der er i nogenlunde fysisk form og gerne vil vandre med fokus på at nyde naturen, holde udkigsstop og tage billeder. Det handler om vandring og fordybelse, og der er ingen hast.

Pris: 695 kr.

Praktisk info

Startsted: Femmøller Efterskole, fredag kl. 17.30

Slutsted: Femmøller Efterskole, søndag senest kl. 15

Dato:  24. september – 26. september

Niveau: Let, turen er for alle, der er i almindelig fysisk form og kan bære deres egen rygsæk på to dagsture.

Overnatningsform: Vi overnatter i telt eller under tarp på åbne lejrpladser på et markområde.

Mad og drikke: Det mest oplagte er at lave mad på medbragt kogegrej. Du kan tage en frossen ret med hjemmefra, som tør op undervejs og bare skal varmes sammen med ris eller pasta. Frysetørret mad er også en god løsning. Vand kan tankes tæt på start og undervejs. Vi koordinerer eventuel deling af kogegrej i turens gruppe på ’Mødestedet’, som du automatisk bliver tilmeldt, når du køber turen. Der er mulighed for bål.

Transport: Du køber selv din transport og bruger dit eget telt eller deler med andre deltagere. Vi planlægger turen, informerer dig om alt, hvad du skal vide, og sørger for en dygtig dansk turleder.

Med offentligt transport, kan man tage bus 123 fra Aarhus Rutebilstation direkte til Femmøller Efterskole. Pris: 160 kr. t/r for en voksenbillet. Turen tager ca. en time. Bussen tilbage til Aarhus søndag eftermiddag går på 11. minut hver time.

I bil fra Århus er der 40 km, og fra København er der 346 km (179 km, hvis man tager færgen Odden-Ebeltoft). Det er muligt at parkere ved Femmøller Efterskole weekenden over. Man kan koordinere fælles transport til og fra ruten i turens gruppe på Mødestedet.

Dine omkostninger: Du køber selv din mad, transport og bruger dit eget telt eller deler med andre deltagere. Vi planlægger turen, informerer dig om alt, hvad du skal vide, og sørger for en dygtig dansk turleder.

Pris: 695 kr.

Om arrangøren

Opdag Verden

Opdag Verden er en medlemsklub med mere end 4000 medlemmer, der afholder massevis af fælleture, friluftskurser, medlemsaftener, foredrag og endagsture.

Magasinet Opdag Verden udkommer desuden 6 gange om året, og på Opdag Verden finder du 3000 artikler i form af reportager, guider, turforslag, grejtests, tips og tricks til turen, opskrifter på turmad og meget mere.

Du kan tage med Opdag Verden på vandreture, kajak- og skiture på alt fra en weekend til de længere ugeture. Opdag Verden afholder også kurser i f.eks. ‘Vandring og friluftsliv’ og ‘Vandring med kort og kompas’, og du kan tage med dem til foredragsaftener og på endagsture rundt i hele Danmark.

Er du nysgerrig på at læse mere om Opdag Verden, så tag endelig et kig på deres hjemmeside.

www.opdagverden.dk

Tilmelding og køb forgår på arrangørens hjemmeside. Når du trykker på knappen herunder, bliver du automatisk sendt videre.

Del på facebook
Del på linkedin
Del på email
Scroll til toppen