Weekendvandring i Thy Nationalpark

  • 7700 Thisted
  • Vandretur
  • 23 -25  juli 2021

695,00 DKK

Om aktiviteten

Weekendvandring i Danmarks vildeste vildmark

 

Tag med på tur i Danmarks første Nationalpark. Vi vandrer gennem den sydlige del af parkens 24.000 ha varierede og vilde natur.  Her får vi både den åbne strand, hedelandskabet og skoven i vores vildeste vildmark. Turen runder blandt andet Lodbjerg Fyr og stræk på den gamle redningssti.

Pris: 695 kr.

Praktisk info

Startsted: Nørre Vorupør fredag kl. 17.45

Slutsted: Nørre Vorupør søndag kl. 15

Dato: 23. juli – 25. juli

Niveau: Let – mellem. Man bærer sin egen rygsæk i bakket terræn. Vi vandrer op til 5 timer i roligt tempo.

Overnatningsform: Telt eller tarp.
Der er shelters med begrænset kapacitet ved begge overnatningspladser, disse kan ikke reserveres og er ofte i brug i sommerhalvåret, derfor benytter vi telt eller tarp. Der er i øvrigt primitivt toilet i forbindelse med begge overnatningspladser.

Mad og drikke: Medbring en madpakke eller mad til fredag, som ikke tager tid at tilberede. Lørdag er der god tid til at lave ordentlig aftensmad, så medbring gerne ingredienser og kogegrej hertil. Ellers er frysetørret mad en let mulighed. Der er ikke nødvendigvis mulighed for at handle undervejs, så sørg for at have alt med hjemmefra. Vi koordinerer deling af kogegrej og eventuel fælles madlavning i turen gruppe på ‘Mødestedet’. Medbring minimum 2 liter vand. Vi kan tanke mere undervejs.

Transport: Det er helt oplagt at koordinere samkørsel på denne tur. Fx med opsamling i Vilsund, som er nemt tilgængelig med det offentlige og kun 20 km. fra Nørre Vorupør.

fra Århus kan du tage toget mod Struer og skift til bus i Skive hvorfra du tager mod Thisted og står af i Vilsund. Her kan du fx arrangere opsamling kl. 17.30 (bussen ankommer 17.28!) fra nogen af de andre deltagere med bil. Alternativt er det fx videre med flextrafik som dog kræver en tidligere afrejse fra Aarhus.

I bil fra Århus er der ca. 170 km, alt efter din valgte rute, og ca. 2 t. og 15 min. transport.

Dine omkostninger: Prisen for turen plus din mad og transport.

Pris: 695 kr.

Om arrangøren

Opdag Verden

Opdag Verden er en medlemsklub med mere end 4000 medlemmer, der afholder massevis af fælleture, friluftskurser, medlemsaftener, foredrag og endagsture.

Magasinet Opdag Verden udkommer desuden 6 gange om året, og på Opdag Verden finder du 3000 artikler i form af reportager, guider, turforslag, grejtests, tips og tricks til turen, opskrifter på turmad og meget mere.

Du kan tage med Opdag Verden på vandreture, kajak- og skiture på alt fra en weekend til de længere ugeture. Opdag Verden afholder også kurser i f.eks. ‘Vandring og friluftsliv’ og ‘Vandring med kort og kompas’, og du kan tage med dem til foredragsaftener og på endagsture rundt i hele Danmark.

Er du nysgerrig på at læse mere om Opdag Verden, så tag endelig et kig på deres hjemmeside.

www.opdagverden.dk

Tilmelding og køb forgår på arrangørens hjemmeside. Når du trykker på knappen herunder, bliver du automatisk sendt videre.

Del på facebook
Del på linkedin
Del på email
Scroll til toppen