Yoga workshop - Styrk og afspænd din krop og dit sind

  • 8680 Ry
  • Yoga og Mindfulness
  • 28. august 2021

450,00 DKK

Om aktiviteteten

Styrk og afspænd din krop og dit sind:

Yoga workshop med Solhilsner og Yin yoga i Øm Klosters historiske have

Stilhed og bevægelse til at mærke ind i dig selv på dette særlige historiske sted. Styrk og afspænd din krop med et roligt flow af solhilsner og blide forløsende Yin yoga stræk.

Om stedet: Øm Kloster var hjemsted for munke af cistercienserordenen 1172-1560. Munkene levede på Øm Kloster i stilhed og koncentration. Dagen var fyldt af bønner og fysisk arbejde. Klostret var indrettet til at afsondrede munkene fra Verden, så de kunne leve i paradisisk harmoni. De praktiserede kontemplation med det formål, at blive et med Gud. Her i Klosterets ydregård er det at vi vil praktisere yoga for at blive et med os selv.

Oplev museet til favorabel pris:

Ved deltagelse i yoga workshoppen har du mulighed for at købe en billet til museet til favorabel pris (30 kr. pr. pers). Henvend dig blot i billetsalget inden yoga workshoppen. OBS: Museet lukker kl. 16.00, så planlæg dit besøg inden workshoppen kl. 13.30.

 

Kontakt ved spørgsmål:
Arrangør Louise Sølvsten
Telefon: 26 17 61 89
E-mail: art@louisesoelvsten.dk

Praktisk info

Dato og klokkeslæt: lørdag den 28. august kl. 13.30-16.30

Mødested: Øm Kloster, Munkevej 8, 8680 Ry

Pris kr. 450,- pr. workshop. Inkl. the og raw cake.

Medbring: Egen yogamåtte og et varmt tæppe at have over dig til afspænding.

Deltagerforudsætning: Workshoppen kræver ingen forudsætninger for yoga, men styrkende solhilsner vil der være, i et stille og roligt tempo. Særligt godt for skærmtrætte teenagere og deres forældre.

 

Om arrangøren

Arrangør: Sølvsten yoga V. Louise Sølvsten

Louise har selv mærket den tydelige effekt af Restorativ Yoga, efter længere tids sygdom, hvor den Restorative Yoga blev hendes redskab i en helingsprocess.

Louise har en baggrund indenfor helsekost, og er desuden uddannet grafisk formgiver i Sverige, hvor hun har boet i seks år. Hun bor med sin mand og datter i Gl. Rye med Lyngbakkernes skønne natur som nabo.

Tilmelding og køb forgår på arrangørens hjemmeside. Når du trykker på knappen herunder, bliver du automatisk sendt videre.

Del på facebook
Del på linkedin
Del på email
Scroll til toppen