Om os

Vi har en mission! Vi ønsker at give endnu flere mulighed for at komme ud i fede outdoor-aktiviteter.
Naturen kan noget helt særligt, og her deler vi vores kærlighed til udelivet.

Outdoor365 består af fire ben:

  • PORTAL: Her finder du aktører der tilbyder ude-aktiviteter
  • DANMARKS OUTDOOR FESTIVAL: Tre dage hvor du kan prøve et hav af fede aktiviteter, finde gode tilbud i bodgaden og blive inspireret til et foredrag.
  • MAGASIN: Læs gode historier og find inspiration til udelivet i vores magasin, som udgives to gange om året.
  • NETVÆRK: For alle der arbejder professionelt med udeliv kan blive en del af Outdoorklubben, med sociale netværksdage og en masse fordele.

Vi kan ikke lave alt det vi gør uden vores dygtige SAMARBEJDSPARTNERE. Samarbejde er synergi, spændende snitflader og kreative løsninger. Kort sagt, så får vi sammen 2+2 til at give 5 – eller endnu mere.

Outdoor365 bestyrelse

Lars S. Sørensen

Direktør Eventyrsport

Hvorfor har du valgt at være med i Outdoor365’s bestyrelse?
Outdoor 365 er et fantastisk projekt ift. at inspirere folk til at komme ud i naturen. Jeg brænder selv meget for at komme ud i naturen, og jeg har selv mange års erfaring med at drive en stor virksomhed, der har et stort netværk inden for branchen, og det er oplagt at give den viden videre.

Hvad synes du om Danmarks Outdoor Festival og vores magasin Outdoor365?
Festivalen er en fantastisk weekend til at komme ud i naturen og opleve ting, som man ikke oplever til hverdag. Her samles mange forskellige aktiviteter og aktører, og der skabes fællesskab mellem mennesker. Det er et godt sted at møde nye kolleger, kunder og samarbejdspartnere, og inspirationen går begge veje samtidig med, at man har det sjovt.

Magasinets vigtigste mission er at inspirere, og derudover er også en god måde at få Festivalen til at leve året rundt på.

Hvad er din største outdooroplevelse?
Åh, det er godt nok svært at vælge. Der er virkelig mange. Skulle man fremhæve een er det en tur på offpist-ski nord for Polarcirklen. Om vinteren er det som at lande på månen. Det er en helt anden verden. Samtidig var der en lavine lige nedenunder os, hvilket virkelig satte krydderi på turen.
Fælles for mine outdooroplevelser er, at det er fedt at trække stikket fra den moderne og hektiske verden. Det er næsten meditativt. Man er også sammen eller alene på en meget intens måde, og det kan også noget.

Flemming Dybbøl

Major Appeal Director hos Børns Vilkår

Hvorfor har du valgt at være med i Outdoor365’s bestyrelse? 

Det er vildt spændende at være en del af Outdoor365. Jeg var i sin tid med ved den første festival, så det føles helt naturligt at fortsætte arbejdet, og i kraft af mit arbejde med Smukfest har jeg erfaringer, der kan være nyttige ift. udviklingen af festivalen. 

Hvad synes du om Danmarks Outdoor Festival og vores magasin Outdoor365? 

Festivalen er helt outstanding og er landets største og bedste outdoorfestival. Eventen har kæmpe potentiale især grundet tidens voksende interesse for outdoor. Jeg tror på, at den kan vokse sig helt på højde med de største, vi kender inden for musikfestivaler. 

Magasinet er superfedt. Jeg er egentlig ikke den store forbruger af magasiner, men Outdoor365 har vækket min læselyst. Det er flot illustreret og indholdet er virkelig godt, og så er der god balance mellem stof til nørder og indhold til nybegyndere.  

Hvad er din største outdooroplevelse? 

Den var svær. Jeg kunne nævne mange, men jeg tror, jeg må vælge at fremhæve min mountainbiketur i USA. 25 timer i Utahs ørkenen med vildt og udfordrende terræn. Det har klart været den sjoveste og vildeste oplevelse. Det var også rigtig fedt, at der var plads til os amatører såvel som de nørdede ryttere.