Bliv frivillig

Vær med til at skabe den bedste outdoorfestival

Bliv frivillig til Danmarks Outdoor Festival og få en sjov weekend fuld af fede outdoor-oplevelser med andre seje frivillige. Du er en vigtig del af festivalen, og du er med til at løfte festivalen til nye højder. Festivalen afholdes den 1. – 3. september 2023, i Lunden, Silkeborg. 

Kom med ind i et fantastisk fællesskab og ud i naturen. Vil du være vært? Tjekke gæster ind? Sælge drikkevarer fra Outdoor-baren? Hjælpe med opbygning af pladsen? Eller… Vi kan garanteret bruge din hjælp. Til gengæld for otte timers arbejde kan vi tilbyde dig nogle skønne dage i selskab med de andre seje frivillige.

Som frivillig får du

Partoutarmbånd til festivalen
Crew-trøje
Et måltid pr. vagt
Mulighed for overnatning

Mulige teams

Der er opgaver både før, under og efter festivalen, så der er noget for enhver. En vagt er minimum 8 timer.

Opbygning / nedtagning af pladsen
Før vi kan holde en festival, skal vi have opbygget den fedeste festivalplads. Vær med til opsætning, opbygning og design af møbler og til festivalpladsen i ugen op til. Efter festivalen har vi også brug for hænder som kan hjælpe med nedtagning.

Kommunikation
Fang og del de bedste øjeblikke gennem billeder, stories, liveudsendelser og opslag på SoMe. Vi har brug for fotografer og nogle der kan styre Instagram og Facebook under festivalen.

Outdoor-Baren
Sørg for at vores gæster ikke tørster og vær med til at lange øl og sodavand over disken i Outdoor-baren (i baren skal du være fyldt 18 for at være frivillig).

Aktiviteter på Basecamp
Hjælp til med de aktiviteter der kommer til at foregå på Basecamp og hjælp gæster med at finde vej til aktiviteterne.

Skilte
Som en del af skilte-teamet er du med til at gøre festivalen overskuelig for gæsterne. Her giver du praktisk en hånd med til at sætte skiltene op rundt omkring på festivalpladsen og rundt omkring i Silkeborg. Du kan derudover også hjælpe med at tage skiltene ned og pakke dem sammen, når festivalen er forbi.

Aktiviteter i trætoppene
Svævebane, træklatring og kæmpegynge. Det er teamet for dig med masser af friluftserfaring (meget gerne erfaring med reb og klatring) – og du skal være i god fysisk form for det kræver ‘muller’ i armene. Aktiviteterne vil blive ledet af en certificeret instruktør.

Leave no trace
Måske festivalens vigtigste og hyggeligste team, som sørger for både bæredygtig affaldssortering og rengøring. Vi skal passe på naturen og også holde festivalpladsen lækker, så gæsterne får en god oplevelse. 

Armbånd og information
Byd gæsterne velkommen på pladsen. Her er der altid store smil og god service, når der sælges armbånd og fortælles om festivalens aktiviteter.

Fede Friluftsdage
Giv en hjælpende hånd onsdag-fredag til Fede Friluftsdage. Børn fra Silkeborg, Kjellerup og Them er i fuld gang med udeaktiviteter, og vi har brug for hjælpende hænder til en god afvikling af dagene.
Der er blandt andet brug for nogle der kan varetage:

  • Opstilling og nedtagning alle 3 dage
  • ‘Crowd control’ 
  • Vejlede og guide eleverne i aktiviteterne

Hvorfor er man frivillig?
De fleste er frivillige, fordi de elsker og værdsætter fællesskabet. Samtidig ønsker de fleste at få lov til at prøve kræfter med nogle helt andre typer opgaver, end dem de plejer alt lave i deres hverdag.

Hvem er frivillige og hvor kommer de fra?
Det er unge som gamle. Studerende som direktører. Storbyboere som har brug for lidt frisk luft, eller landmanden som har lyst til at prøve noget nyt i naturen – ja, frivillige kan komme fra hele landet.

Hvis du modtager offentlige ydelser, bør du være opmærksom på, at der kan gælde en række regler, når det kommer til mængden og typen af frivilligt arbejde, du må varetage. Du kan læse en fyldestgørende guide om reglerne for frivilligt arbejde, mens man modtager offentlige ydelser, her.

Er du allerede frivillig? Fedt! Velkommen på holdet. For at tage vagter, se dine vagter, se ulæst eller gamle beskeder – eller noget helt fjerde, kan du logge ind på vores crewplan her. Brug din mail og din kode, som du lavede, da du oprettede dig.