Outdoor365

Magasin

Et magasin om udeliv i Danmark. Du finder gode historier, tips, anmeldelser og produktomtaler, som alt sammen kan inspirere til mere udeliv. 

Køb magasinet

Du kan købe den seneste udgave af magasinet her på Eventyrsport.dk
Næste magasin udkommer i efteråret 2022.

Har du en god historie?

Har du en god historie om udeliv, er du mere end velkommen til at kontakte os. Send en mail til , så finder vi ud af om din historie skal med i næste udgave.

Om magasinet

I foråret 2021 landede det første magasin i alle Eventyrsports butikker samt på deres webshop. Missionen med magasinet er at inspirere til mere udeliv.

“Vores fokus på Danmark, og de oplevelser der ligger bogstaveligt talt lige udenfor vores dør, gør Outdoor365 unikt. Man behøver ikke være eliteidrætsudøver med flere ultraløb i bagagen for at få glæde af det her magasin. Det handler om at formidle viden om oplevelser og udstyr og glæden ved at være ude. Og der kan vi alle være med”, siger Isabel Benn Morgenstern, direktør for Outdoor365.

Valg af trykpartner

Som trykpartner på magasinet valgtes Stibo Complete i Horsens. Selvfølgelig på grund af kvaliteten, men i særdeleshed også på grund af firmaets tilgang til bæredygtig produktion: “Isabel kom til os med den her ide til et magasin, og efter nogle afklarende møder, hvori krav til miljøpåvirkning blot var et af dem blev vi enige” erindrer Sales Manager hos Stibo Complete, Mads Dyrhberg Andersen, og fortsætter:

“Det er helt normalt at danske tryksager produceres i for eksempel Polen. Så vil man se, at papirmassen bliver fragtet fra Sverige til Polen, og efter tryk bliver det samme papir så kørt tilbage til Danmark og distribueret. Hvis vi giver os til at beregne på det CO2 -aftryk, der afsættes så giver det ingen mening. Vi siger hos Stibo Complete, at omsorg for miljøet ligger i vores DNA. Men vi mener det faktisk ”; siger Mads Dyrhberg Andersen.

For Isabel Benn Morgenstern var ræsonnementet i sidste ende egentlig simpelt nok: “Hvis vi gerne vil have danskerne ud og nyde vores vidunderlige natur, så bliver vi også selv nødt til at passe på den”; slutter hun.