Advisory Board

Danmarks Outdoor Festival

Vi er glade for at have så dygtige mennesker ombord i vores Advisory Board, som alle er med til at gøre Danmarks Outdoor Festival til den bedst mulige oplevelse, både for gæster, aktører og frivillige.

Mød medlemmerne her

Lars S. Sørensen

Direktør, Eventyrsport

Hvorfor har du valgt at være med i vores Advisory Board?
Outdoor 365 er et fantastisk projekt ift. at inspirere folk til at komme ud i naturen. Jeg brænder selv meget for at komme ud i naturen, og jeg har selv mange års erfaring med at drive en stor virksomhed, der har et stort netværk inden for branchen, og det er oplagt at give den viden videre.
Hvad synes du om Danmarks Outdoor Festival og vores magasin Outdoor365?
Festivalen er en fantastisk weekend til at komme ud i naturen og opleve ting, som man ikke oplever til hverdag. Her samles mange forskellige aktiviteter og aktører, og der skabes fællesskab mellem mennesker. Det er et godt sted at møde nye kolleger, kunder og samarbejdspartnere, og inspirationen går begge veje samtidig med, at man har det sjovt.
Magasinets vigtigste mission er at inspirere, og derudover er også en god måde at få Festivalen til at leve året rundt på.
Hvad er din største outdooroplevelse?
Åh, det er godt nok svært at vælge. Der er virkelig mange. Skulle man fremhæve een er det en tur på offpist-ski nord for Polarcirklen. Om vinteren er det som at lande på månen. Det er en helt anden verden. Samtidig var der en lavine lige nedenunder os, hvilket virkelig satte krydderi på turen.
Fælles for mine outdooroplevelser er, at det er fedt at trække stikket fra den moderne og hektiske verden. Det er næsten meditativt. Man er også sammen eller alene på en meget intens måde, og det kan også noget.

Flemming Dybbøl

Foredragsholder, debattør, bestyrelsesmedlem og strategisk rådgiver

Hvorfor har du valgt at være med i vores Advisory Board?
Det er vildt spændende at være en del af Outdoor365. Jeg var i sin tid med ved den første festival, så det føles helt naturligt at fortsætte arbejdet, og i kraft af mit arbejde med Smukfest har jeg erfaringer, der kan være nyttige ift. udviklingen af festivalen.
Hvad synes du om Danmarks Outdoor Festival og vores magasin Outdoor365?
Festivalen er helt outstanding og er landets største og bedste outdoorfestival. Eventen har kæmpe potentiale især grundet tidens voksende interesse for outdoor. Jeg tror på, at den kan vokse sig helt på højde med de største, vi kender inden for musikfestivaler.
Magasinet er superfedt. Jeg er egentlig ikke den store forbruger af magasiner, men Outdoor365 har vækket min læselyst. Det er flot illustreret og indholdet er virkelig godt, og så er der god balance mellem stof til nørder og indhold til nybegyndere.
Hvad er din største outdooroplevelse?
Den var svær. Jeg kunne nævne mange, men jeg tror, jeg må vælge at fremhæve min mountainbiketur i USA. 25 timer i Utahs ørkenen med vildt og udfordrende terræn. Det har klart været den sjoveste og vildeste oplevelse. Det var også rigtig fedt, at der var plads til os amatører såvel som de nørdede ryttere.

Dan Holmgren

Sportsbranchen

Hvorfor har du valgt at være med i vores Advisory Board?
Vi mangler nogle forummer, hvor branchen kan mødes, udveksle succeshistorier, udfordringer og ikke mindst komme i direkte kontakt med forbrugerne. Derfor har vi valgt at bruge tiden på Outdoor365, da vi tror på, at der kan komme rigtigt meget ud af det, som også kan hjælpe Sportsbranchen. Selvfølgelig tænker vi specielt på dem, der arbejder inden for kategorien “outdoor”.
Hvad synes du om Danmarks Outdoor Festival og vores magasin Outdoor365?
Ideen om at lave en festival for hele familien Danmark hvor det ikke er musikken, der er drivkraften, men derimod naturen, er helt perfekt. Især når man tænker på, hvor verden står i dag. Der findes så meget, man kan gøre med små midler for både at være til stede og opholde sig i naturen men også for at få ideer til at passe på vores vidunderlige natur.
Magasinet Outdoor365 er en almen blanding af storytelling, gode råd og spændende produktnyheder. Det er et magasin, som har en stor gemmeværdi for de mennesker, som elsker at bruge naturen.
Hvad er din største outdooroplevelse?
Den er faktisk ikke så gammel. I efteråret 2021 drog jeg på en vandretur til Mount Blanc i Chamonix, hvor vi afsluttende med et paraglidning-tandemspring fra mellemstationen. En ting er at hoppe ud fra en klippekant, hvilket i sig selv er angstprovokerende – men at hoppe ud i en sky, hvorefter man så pludselig kommer fri af den blot for at mærke, hvordan den sugende oplevelse kommer tilbage endnu en gang. Dér følte jeg mig som James Bond, da jeg nåede jorden, men jeg skal aldrig prøve det igen!

Jesper Henriksen

Helly Hansen

Hvorfor har du valgt at være med i vores Advisory Board?
Vi har et rigtig godt samarbejde med Eventyrsport, så springet til at involvere os i Outdoor365 føltes ret naturligt. Derudover vil vi også meget gerne være med til at udbrede kendskabet til outdoorliv og aktiviteter ved at få fart på netværket, oplysninger om udelivets muligheder og festivalen. Outdoor365 er virkelig dygtige til at omfavne de forskelligartede friluftsmuligheder i Danmark – fra det ekstreme til det mere hverdagsagtige.
Hvad synes du om Danmarks Outdoor Festival og vores magasin Outdoor365?
Begge dele giver outdoorlære til den almindelige dansker, og så er der plads til alle aldre og niveauer. Man kan prøve kræfter med outdoorlivet og blive introduceret til nye og anderledes aktiviteter eller bare få øjnene op for udelivets mange muligheder. Festivalen giver også et godt sammenhold i outdoorverdenen og mulighed for nye samarbejder og forbindelser.
Magasinet muliggør fordybelse, og det at det netop ikke er et digitalt medie, tror jeg giver noget særligt som en form for visuel ro. Man kan også have magasinet med sig “outdoor” – på en tur i skoven, på stranden eller noget helt tredje, hvilket giver rigtig god mening for mig.
Hvad er din største outdooroplevelse?
Der er mange at vælge imellem, men en af dem er klart GR20 på Korsika. Der er virkelig smukt, og de har bare en natur, som vi ikke har i Danmark med alt fra spidse bjergtinder, til vildt landskab og til smukke strande.

Johnny Rasmussen

STM-Sport og Tentipi

Hvorfor har du valgt at være med i vores Advisory Board?
Vi har haft et tæt samarbejde med Outdoor365 siden festivalens opstart i 2015, så det virker som en ret naturlig forlængelse. Vi er også glade for at støtte den stigende interesse og den trend, som outdoor er blevet. Danmarks Outdoor Festival spreder budskabet på fornemmeste vis.
Hvad synes du om Danmarks Outdoor Festival og vores magasin Outdoor365?
Festivalen er et fremragende projekt. Jeg har været i outdoorverdenen i 20 år, og det er fedt at se den store interesse for emnet.
Jeg sætter pris på magasinet. Det dækker et behov, som ikke mange andre – så vidt jeg ved – forsøger at opfylde. Det er meget brugbart og velfungerende, at der er et konkret sted at søge inspiration og viden for os outdoorinteresserede.
Hvad er din største outdooroplevelse?
Der vil jeg fremhæve en kanotur i en nationalpark i Sverige, hvor jeg drog afsted på tur med min kone for nogle år siden. Der var mange søer og bakker, så kanoen måtte slæbes mellem søområderne, hvilket var både sjovt og udfordrende. Det var især fedt, at der ingen mennesker var. Faktisk kunne vi bevæge os afsted i 3-4 dage uden at møde andre. Så formår man virkelig at koble fra og komme helt ned i gear.

Emil Bastholm Hedegaard Rasmussen

Superstainable

Hvorfor har du valgt at være med i vores Advisory Board?
Det kom helt naturligt i kraft af Superstainables gode samarbejde med Outdoor365. Personligt har jeg også en stor interesse for outdoor. Jeg holder meget af at dyrke udelivet og har bl.a. været skiinstruktør.

Derudover er det spændende at være en del af den rejse, som Outdoor365 er på. Outdoor er en niche i Danmark men også en voksende branche, og særligt under coronapandemien er udelivets muligheder rykket mere ind i folks bevidsthed og har skabt øget interesse.

Hvad synes du om Danmarks Outdoor Festival og vores magasin Outdoor365?
Outdoor er mange ting – lige fra gåturen i skoven med hunden, til den inkarnerede skiløber og den hardcore tracker på ekstremløb. Målgruppen er derfor bred, og favner man den, favner man godt. Netop det synes jeg, at magasinet mestrer.
Festivalen lykkes med at ramme magasinets målgruppe og spænder ligeledes bredt. Her deltager alle fra teenagere til børnefamilier og til pensionister. Det, og det brede fokus på outdoor, skaber en mangfoldig samhørighedsfølelse. Her er der plads til alle – både eksperten og dem, der bare gerne vil nyde naturen på en gåtur i skoven. Der er mange forskellige måder at dyrke naturen på, og det giver festivalen en super god indgangsvinkel til
Hvad er din største outdooroplevelse?
En af de oplevelser, jeg husker tydeligst, var da jeg som nyudklækket jæger fik den særlige oplevelse, hvor dyrene også en gang imellem får ram på jægerne.
På en jagt stod jeg i nogle sivområder, hvor jægerne gik omkring med deres hunde. Der blev råbt ”dyr” inde fra såten, og en anden råbte ”den går mod sivene”, hvor jeg netop stod. Med bankende hjerte og adrenalinen, der pumpede, kunne jeg intet se grundet de to meter høje siv. Først da dyret var en meter fra mig, kom den til syne. Den kunne ikke bevæge sig igennem ad andre veje end gennem de tætte siv, og den lille spidsbuk gik derfor direkte imod mig. Derefter gik det stærkt. Jeg kunne hverken nå at pege på den med mit gevær eller flytte mig, hvilket resulterede i, at dyret stangede mig lige i klokkeværket og løb direkte forbi mig. Mine medjægere råbte for at få en opdatering på situationen, hvortil jeg tørt måtte svare: ”Den fik mig!”

Dann Bähring

Varehuschef for Føtex i Silkeborg, Nørrevænget

Hvorfor har du valgt at være med i vores Advisory Board?

Vi startede et samarbejde op i 2022 og jeg synes at festivalen er et stort aktiv for byen Silkeborg.

Jeg vil meget gerne bidrage til Advisory Board med min erfaring som erhvervsdrivende igennem mange år og hvordan man stadigvæk kan udvikle forretningen på længere sigt.

Hvad synes du om Danmarks Outdoor Festival og vores magasin Outdoor365?

De seneste år har outdoor i Danmark vokset meget, hvilket man også kan se på festivalens antal besøgende år efter år. Festivalen har et godt sammenspil med alle aspekter i outdoor livet og bruger byens omgivelser rigtig flot. Den formår at henvende sig til et bredt publikum, til den erfarende outdoor person eller for nye interesserede mennesker, der er nysgerrig på at komme ud i naturen.

Magasinet kommer vidt omkring fra de praktiske ting, til hvordan vi kan bruge den dejlige natur vi har i Danmark.
Med magasinets inspiration og indblik i outdoor verden, kan man ikke undgå at blive mere nysgerrig på outdoorlivet i Danmark .

Hvad er din største outdooroplevelse?

Det må være fire dages overlevelsestur på Bornholm i vinteren med sne og blæst.

Her blev man udfordret fysisk og mentalt over flere dage, her blev jeg mere nysgerrig på naturen. Desværre lever mine oplevelser ikke op til det jeg gerne ville kunne berette om, men min interesse er stor og jeg ynder at tilbringe meget tid udenfor i min fritid.

Generelt er den danske natur bare smuk både vinter og sommer og det tror jeg man faktisk glemmer engang imellem.

Zenia Maltha

Outdoor influent og friluftsnørd

Hvorfor har du valgt at være med i vores Advisory Board?
Det har jeg valgt at være en del af, fordi jeg tror det er vigtigt at vi i fællesskab arbejder sammen, om at få skabt de bedste forudsætninger for at folk kommer mere ud i naturen. Det har været naturligt for mig at gå ind i den “kamp” med Outdoor365 og hele det team bag.
Jeg selv bruger naturen så ofte som muligt, og det er blevet en del af min livsstil.
Hvad synes du om Danmarks Outdoor Festival og vores magasin Outdoor365?
Jeg mener at Danmarks Outdoor festival er et fantastisk, magisk og unikt tiltag til at åbne op for naturens muligheder. Denne festival er for alle, uanset niveau og lyst. Og sammenlagt med Outdoor365’s blog – rammer vi utrolig langt ud, og der er derfor ingen undskyldning for ikke at kunne få sig den viden, man synes er nødvendigt for at komme ud i naturen.
Hvad er din største outdooroplevelse?
Jeg har mange. En af dem jeg husker bedst er en vinter fjeldtur til Norge. Fjelski, uden fast tag over hovedet og med 1,5 meter sne. Det var en kold, udfordrende tur. Men helt igennem magisk. Derudover husker jeg min første solo-vandring utrolig godt, den tur langs Hærvejen alene, satte gang i reflektionerne og at det er sundt at være i sit eget selskab.

Mette Mortensen

Ejer af All-Out og brancheambassadør

Hvorfor har du valgt at være med i vores Advisory Board?
Det er utrolig givende når branchen åbner op for muligheden for konstruktivt samarbejde og ideudveksling på tværs af mennesker, virksomheder, leverandører, brugere og andre interessenter. Mit primære fokus er på at kunne bidrage og inspirere til mere udeliv til glæde for alle, og en mulighed som denne kan jeg kun se en naturlig gevinst for denne udvikling.
Hvad synes du om Danmarks Outdoor Festival og vores magasin Outdoor365?
Jeg er vild med denne form for outdoorfestival, som hvert år er et af sensommerens højdepunkter. Den største glæde er at kunne samle så mange glade friluftsmennesker på ét sted, hvor friluftslivet bliver afspejlet i virkelig mange spændende aspekter. Der er kæmpe mulighed for netværk, sparring og inspiration på alle fronter, og fokus er på både fællesskabet og på at skabe muligheder for alle.
Magasinet er en naturlig del at dette kæmpe netværk, som gennem hele året arbejder aktivt på at afspejle de mange vinkler som Danmarks natur kan byde ind med.
Hvad er din største outdooroplevelse?
Det er virkelig et spændende spørgsmål at svare på, da jeg gennem tiden har været så privilegeret at have haft rig muligheden for at dyrke friluftslivet både privat og professionelt. Men min oplevelse med at tilbringe 58 dage alene i vildmarken i 2019 var selvfølgelig en af de helt unikke, sammen med den store glæden jeg også har ved at tage mine børn med på ture i både Danmark og Skandinavien.