Advisory Board

Danmarks Outdoor Festival

Vi er glade for at have så dygtige mennesker ombord i vores Advisory Board, som alle er med til at gøre Danmarks Outdoor Festival til den bedst mulige oplevelse, både for gæster, aktører og frivillige.

Mød medlemmerne her

Emil Bastholm Hedegaard Rasmussen

Superstainable

Hvorfor har du valgt at være med i vores vores Advisory Board?
Det kom helt naturligt i kraft af Superstainables gode samarbejde med Outdoor365. Personligt har jeg også en stor interesse for outdoor. Jeg holder meget af at dyrke udelivet og har bl.a. været skiinstruktør.

Derudover er det spændende at være en del af den rejse, som Outdoor365 er på. Outdoor er en niche i Danmark men også en voksende branche, og særligt under coronapandemien er udelivets muligheder rykket mere ind i folks bevidsthed og har skabt øget interesse.

Hvad synes du om Danmarks Outdoor Festival og vores magasin Outdoor365?
Outdoor er mange ting – lige fra gåturen i skoven med hunden, til den inkarnerede skiløber og den hardcore tracker på ekstremløb. Målgruppen er derfor bred, og favner man den, favner man godt. Netop det synes jeg, at magasinet mestrer.

Festivalen lykkes med at ramme magasinets målgruppe og spænder ligeledes bredt. Her deltager alle fra teenagere til børnefamilier og til pensionister. Det, og det brede fokus på outdoor, skaber en mangfoldig samhørighedsfølelse. Her er der plads til alle – både eksperten og dem, der bare gerne vil nyde naturen på en gåtur i skoven. Der er mange forskellige måder at dyrke naturen på, og det giver festivalen en super god indgangsvinkel til.

Hvad er din største outdooroplevelse?
En af de oplevelser, jeg husker tydeligst, var da jeg som nyudklækket jæger fik den særlige oplevelse, hvor dyrene også en gang imellem får ram på jægerne.

På en jagt stod jeg i nogle sivområder, hvor jægerne gik omkring med deres hunde. Der blev råbt ”dyr” inde fra såten, og en anden råbte ”den går mod sivene”, hvor jeg netop stod. Med bankende hjerte og adrenalinen, der pumpede, kunne jeg intet se grundet de to meter høje siv. Først da dyret var en meter fra mig, kom den til syne. Den kunne ikke bevæge sig igennem ad andre veje end gennem de tætte siv, og den lille spidsbuk gik derfor direkte imod mig. Derefter gik det stærkt. Jeg kunne hverken nå at pege på den med mit gevær eller flytte mig, hvilket resulterede i, at dyret stangede mig lige i klokkeværket og løb direkte forbi mig. Mine medjægere råbte for at få en opdatering på situationen, hvortil jeg tørt måtte svare: ”Den fik mig!”

 

Dan Holmgren

Sportsbranchen

Hvorfor har du valgt at være med i vores Advisory Board?
Vi mangler nogle forummer, hvor branchen kan mødes, udveksle succeshistorier, udfordringer og ikke mindst komme i direkte kontakt med forbrugerne. Derfor har vi valgt at bruge tiden på Outdoor365, da vi tror på, at der kan komme rigtigt meget ud af det, som også kan hjælpe Sportsbranchen. Selvfølgelig tænker vi specielt på dem, der arbejder inden for kategorien “outdoor”.

Hvad synes du om Danmarks Outdoor Festival og vores magasin Outdoor365?
Ideen om at lave en festival for hele familien Danmark hvor det ikke er musikken, der er drivkraften, men derimod naturen, er helt perfekt. Især når man tænker på, hvor verden står i dag. Der findes så meget, man kan gøre med små midler for både at være til stede og opholde sig i naturen men også for at få ideer til at passe på vores vidunderlige natur.

Magasinet Outdoor365 er en almen blanding af storytelling, gode råd og spændende produktnyheder. Det er et magasin, som har en stor gemmeværdi for de mennesker, som elsker at bruge naturen.

Hvad er din største outdooroplevelse?
Den er faktisk ikke så gammel. I efteråret 2021 drog jeg på en vandretur til Mount Blanc i Chamonix, hvor vi afsluttende med et paraglidning-tandemspring fra mellemstationen. En ting er at hoppe ud fra en klippekant, hvilket i sig selv er angstprovokerende – men at hoppe ud i en sky, hvorefter man så pludselig kommer fri af den blot for at mærke, hvordan den sugende oplevelse kommer tilbage endnu en gang. Dér følte jeg mig som James Bond, da jeg nåede jorden, men jeg skal aldrig prøve det igen!

Johnny Rasmussen

STM-Sport og Tentipi

Hvorfor har du valgt at være med i vores Advisory Board?
Vi har haft et tæt samarbejde med Outdoor365 siden festivalens opstart i 2015, så det virker som en ret naturlig forlængelse. Vi er også glade for at støtte den stigende interesse og den trend, som outdoor er blevet. Danmarks Outdoor Festival spreder budskabet på fornemmeste vis.

Hvad synes du om Danmarks Outdoor Festival og vores magasin Outdoor365?
Festivalen er et fremragende projekt. Jeg har været i outdoorverdenen i 20 år, og det er fedt at se den store interesse for emnet.

Jeg sætter pris på magasinet. Det dækker et behov, som ikke mange andre – så vidt jeg ved – forsøger at opfylde. Det er meget brugbart og velfungerende, at der er et konkret sted at søge inspiration og viden for os outdoorinteresserede.

Hvad er din største outdooroplevelse?
Der vil jeg fremhæve en kanotur i en nationalpark i Sverige, hvor jeg drog afsted på tur med min kone for nogle år siden. Der var mange søer og bakker, så kanoen måtte slæbes mellem søområderne, hvilket var både sjovt og udfordrende. Det var især fedt, at der ingen mennesker var. Faktisk kunne vi bevæge os afsted i 3-4 dage uden at møde andre. Så formår man virkelig at koble fra og komme helt ned i gear.

 

Jesper Henriksen

Helly Hansen

Hvorfor har du valgt at være med i vores Advisory Board?
Vi har et rigtig godt samarbejde med Eventyrsport, så springet til at involvere os i Outdoor365 føltes ret naturligt. Derudover vil vi også meget gerne være med til at udbrede kendskabet til outdoorliv og aktiviteter ved at få fart på netværket, oplysninger om udelivets muligheder og festivalen. Outdoor365 er virkelig dygtige til at omfavne de forskelligartede friluftsmuligheder i Danmark – fra det ekstreme til det mere hverdagsagtige.

Hvad synes du om Danmarks Outdoor Festival og vores magasin Outdoor365?
Begge dele giver outdoorlære til den almindelige dansker, og så er der plads til alle aldre og niveauer. Man kan prøve kræfter med outdoorlivet og blive introduceret til nye og anderledes aktiviteter eller bare få øjnene op for udelivets mange muligheder. Festivalen giver også et godt sammenhold i outdoorverdenen og mulighed for nye samarbejder og forbindelser.

Magasinet muliggør fordybelse, og det at det netop ikke er et digitalt medie, tror jeg giver noget særligt som en form for visuel ro. Man kan også have magasinet med sig “outdoor” – på en tur i skoven, på stranden eller noget helt tredje, hvilket giver rigtig god mening for mig.

Hvad er din største outdooroplevelse?
Der er mange at vælge imellem, men en af dem er klart GR20 på Korsika. Der er virkelig smukt, og de har bare en natur, som vi ikke har i Danmark med alt fra spidse bjergtinder, til vildt landskab og til smukke strande.

 

Thomas Klostergaard

Silkeborg Ry Golfklub

Hvorfor har du valgt at være med i vores Advisory Board?

Jeg synes, at outdoor er et godt begreb til at sætte fokus på brugen af vores nære naturområder. Jeg har været med, siden Outdoorhovedstaden blev ”født” og vil gerne bidrage til at folde outdooroplevelserne bedst muligt ud. Naturen kan give os nogle fantastiske oplevelser, som vi skal huske at nyde godt af og sætte pris på.

 

Hvad synes du om Danmarks Outdoor Festival og vores magasin Outdoor365?

Både festivalen og magasinet giver gode redskaber til og sætter fokus på, hvordan vi kan bruge naturen, skabe sundhed og dermed finde frem til vores egen version af det gode liv. Grundlæggende handler det om at skabe livskvalitet, så vi er i balance med os selv i naturen. Festivalen danner fantastiske rammer om helt unikke oplevelser.

 

Hvad er din største outdooroplevelse?

Der er mange. Jeg nyder dagligt godt af fantastiske golfoplevelser i nogle af de allerflotteste rammer lige uden for vinduet. Men noget af det, som står stærkest for mig, er de små vandreture i skoven med min søn og familie. Det er her, snakken går bedst, fordi der er højt til himlen. Måske er den absolut største outdooroplevelse egentlig ikke enkeltstående men blot at have naturen helt tæt på i det daglige og det nære. Det er jeg dybt taknemmelig for at have muligheden for at kunne benytte mig af.