Arctic Outdoor

af | aug 24, 2023

Arctic Outdoor er danmarks nye outdoor brand, med fokus på funktionalitet og kvalitet.

Beklædning

overskrift

Besøg os på festivalpladsen

Hos Arctic Outdoor har vi på festivalen 20% rabat på hele vores sortiment.

[ug_galleri_aktoer]

overskrift

overskrift

overskrift
Om Arctic Outdoor
Hos Arctic Outdoor vil du kunne komme forbi til en god snak om produktnørderi, materialer eller noget grej. Vi har en række outdoor produkter som passer til mange forskellige miljøer, du vil blandt andet kunne opleve vores meget populære vadehavet dunjakke, der siden starten i januar har været vores mest populære jakke. Vi har dunjakker, skaljakker, fleecetrøjer, zip-off bukser og vandrebukser til ham og hende. Tag eventuelt et kig op Arctic-outdoor.dk inden du besøger festivalen og se vores udvalg. Der vil være mulighed for at prøve vores outdoor tøj og opnå rabat i festivalens dage. Det vil også være muligt at opnå en rabatten via vores hjemmeside når man besøger standen, vi kan sende produktet så man har det om mandagen. Vi vil derudover vise vores nyeste produkt frem, hvor det vil være muligt at skrive sig op til rabat på lanceringsdagen af produktet. Man er altid velkommen til at ringe til os med spørgsmål på 52175550.
KØB

Ly campingvogn 1050 kr

Kom og stil din campingvogn hos Ly Outdoor Camp.
Fælles for alle pladser er følelsen af at ligge i ly af skoven. Campen er omkranset af træer og ligger desuden kun en spytklat – nærmere bestemt et par hundrede meter – fra Remstrup Å, som er en del af Gudenåen.

Info:

  • Der kan parkeres én bil på hver plads.
  • Pladsen er din fra torsdag d. 29. august kl. 10 til søndag d. 1. september kl. 16
  • Prisen er inklusiv strøm
KØB

Ly X Nordisk Glamping 4 personer 3600 kr

Til naturelskere, der sætter pris på en glamourøs indpakning, tilbyder vi overnatning i “Ly x Nordisk Glamp Camp”. De flotte bomuldstelte fra Nordisk er forsynet med fast bund, privat terrasse med udendørs møblement, bålfad, køleskab, elkedel, service, senge, lyskæder, diverse møbler med mere. Glamping-området er placeret i campens sydøstlige hjørne med skoven som bagtæppe.

Info:

  • Glamping for 2 personer - indrettet med en dobbeltseng
  • For den luksuriøse campingoplevelse
  • Inklusive indretning med møbler etc.
  • Mulighed for opladning af mobiltelefoner
  • Glampingteltet er dit fra torsdag d. 29 kl. 10 til søndag d. 1. september kl. 16