Gitte Holtze

af | jul 5, 2023

Kom forbi og bliv inspireret til (lange) vandreture

Besøg os på festivalpladsen

 

 

[ug_galleri_aktoer]

trekandtell.dk

overskrift

overskrift
Om Gitte Holtze
Drømmer du om at tage på vandring? Måske langt, måske alene? Men ved ikke lige, hvordan du griber det an – praktisk eller fordi du ikke helt ved, om du kan eller tør? Kom forbi min stand og få fif – og et kærligt skub. Jeg tror på, at alle kan gå. Med mig selv som eksempel: Selv om jeg havde været på toughe vandreture før, var det først, da jeg i 2018 gik 4.200 kilometer alene fra Mexico til Canada, at jeg lærte hvor meget man (jeg – og også du!) faktisk kan. Kom og få en snak om mod, om at forfølge drømme og om at tro på, at The Trail Provides (for det gør den. Really). Og kom og stil alle dine spørgsmål (ingen af dem er dumme) om udstyr, ideer til vandreruter, pakning af rygsækken og alt det andet, du gerne vil vide. Du kan også se (og købe, endda signeret ;)) mine bøger: “Jeg Lever” – om min vandring på Pacific Crest Trail, “Gå Langt” – en guidebog til dig, der forbereder en længere tur, og “Hvad Hærvejen gav mig” – min seneste bog om min tur fra Padborg til Skagen, hvor jeg opdagede, at vandring i DK giver præcis lige så meget lykke, ro og vandrezen som vilde ture ude i verden. Min passion er at gå og at skrive, meeeen jeg har som noget helt nyt også bevæget mig ind i vandre-udstyrs-verdenen. Kom og bliv en af de allerførste til at erhverve dig en Made by Gitte Holtze tisseklud 🙂 Vi ses på standen. OM MIG:  Jeg hedder Gitte Holtze og jeg er sådan en, der vandrer. Meget. (Helst) langt. Og næsten altid alene. Det har jeg ikke altid gjort – jeg var +30, inden jeg var på min første “rigtige” vandretur. Det var til Nepal, og dét blev starten på mit vandreliv: De næste år hed det Kaukasus, Afrika, Alperne, Dolomitterne, Nordsverige og en hel hel masse andet. I 2018 satte jeg ud på den for mig ultimative tur: Alene fra Mexico til Canada ad Pacific Crest Trail – godt 4.200 kilometers vandring gennem USA’s vildmark. Det gjorde jeg for eventyrets skyld, men også – især – fordi mit selvværd og selvrespekt af en hel masse triste grunde på det tidspunkt var meget langt væk. Og jeg havde brug for at gøre noget (langt) udenfor min såkaldte komfortzone for at vokse mig stærk igen. Turen og alt, hvad der skete undervejs, gav mig den ro og retning og tro på mig selv, jeg havde mistet. Sammen med en åbenbaring om, at det at vandre er mit frirum, helle, zen, eventyr og pure happiness. OG jeg vendte hjem med en vild tro på det, der nu er mit mantra: Ting løser sig. The Trail Provides. Efterfølgende har jeg gået blandt andet Caminoen og GR11 i Pyrenæerne og så rigtig rigtig meget i Danmark – f.eks. fra den tyske grænsen til Skagen ad Hærvejen. Jeg er i mit civile liv kommunikationskonsulent i Friluftsrådet – og ved siden af det holder jeg foredrag om mine vandringer, jeg arrangerer vandrekurser for dem, der drømmer om at lære at sove ude, og så deler jeg vandretips, -tanker og -fortællinger på min Instagram-profil – @gitteholtze.
KØB

Ly campingvogn 1050 kr

Kom og stil din campingvogn hos Ly Outdoor Camp.
Fælles for alle pladser er følelsen af at ligge i ly af skoven. Campen er omkranset af træer og ligger desuden kun en spytklat – nærmere bestemt et par hundrede meter – fra Remstrup Å, som er en del af Gudenåen.

Info:

  • Der kan parkeres én bil på hver plads.
  • Pladsen er din fra torsdag d. 29. august kl. 10 til søndag d. 1. september kl. 16
  • Prisen er inklusiv strøm
KØB

Ly X Nordisk Glamping 4 personer 3600 kr

Til naturelskere, der sætter pris på en glamourøs indpakning, tilbyder vi overnatning i “Ly x Nordisk Glamp Camp”. De flotte bomuldstelte fra Nordisk er forsynet med fast bund, privat terrasse med udendørs møblement, bålfad, køleskab, elkedel, service, senge, lyskæder, diverse møbler med mere. Glamping-området er placeret i campens sydøstlige hjørne med skoven som bagtæppe.

Info:

  • Glamping for 2 personer - indrettet med en dobbeltseng
  • For den luksuriøse campingoplevelse
  • Inklusive indretning med møbler etc.
  • Mulighed for opladning af mobiltelefoner
  • Glampingteltet er dit fra torsdag d. 29 kl. 10 til søndag d. 1. september kl. 16