Wulff Nature telte

af | aug 10, 2022

Kvalitets bomuldstelte til konkurrence dygtige priser

Udstyr

overskrift

Besøg os på festivalpladsen

[ug_galleri_aktoer]

wulffnature.dk

overskrift

overskrift
Om Wulff Nature telte
Wulff Nature er et nyt brand inden for glamping/bomuldstelte. Bomuldstelte er lavet af et naturmateriale som kan ånde og dermed skabe et bedre indeklima. Vi tilbyder kvalitets bomuldstelte til konkurrence dygtige priser. Kom og se bl.a. de nyeste runde teltmodeller med ovenlys. I vores udstilling kan du se og få inspiration til hvordan bomuldstelte kan anvendes. Du kan se telte indrettet som: Glampingteltet. Se hvordan et bomuldstelt kan fungere som et udlejningstelt eller som eksempelvis anneks til sommerhuset med ekstra sovepladser Workshopteltet: Se hvordan vores store 6 m runde telt er indrettet som workshop telt med siddestole og brændeovn Børnehulen: Bomuldsteltet kan fungere som en hyggelig hule i haven eller i sommerhuset for børn. Få inspiration til hvordan du let kan lave hyggehulen til børn og børnebørn Hotelværelset: Kom og se hvordan et bomuldstelt kan indrettes, så det kan anvendes som enkelt værelse på hotellet/kursuscenteret med boksmadrads med lille terrasse, sengegærde i naturmateriale, stole og brændeovn           Vi gør klar til at fylde vores lager op igen. Derfor har du mulighed for at lave en rigtig god handel med festivalpriser på alle vores modeltyper
KØB

Ly campingvogn 1050 kr

Kom og stil din campingvogn hos Ly Outdoor Camp.
Fælles for alle pladser er følelsen af at ligge i ly af skoven. Campen er omkranset af træer og ligger desuden kun en spytklat – nærmere bestemt et par hundrede meter – fra Remstrup Å, som er en del af Gudenåen.

Info:

  • Der kan parkeres én bil på hver plads.
  • Pladsen er din fra torsdag d. 29. august kl. 10 til søndag d. 1. september kl. 16
  • Prisen er inklusiv strøm
KØB

Ly X Nordisk Glamping 4 personer 3600 kr

Til naturelskere, der sætter pris på en glamourøs indpakning, tilbyder vi overnatning i “Ly x Nordisk Glamp Camp”. De flotte bomuldstelte fra Nordisk er forsynet med fast bund, privat terrasse med udendørs møblement, bålfad, køleskab, elkedel, service, senge, lyskæder, diverse møbler med mere. Glamping-området er placeret i campens sydøstlige hjørne med skoven som bagtæppe.

Info:

  • Glamping for 2 personer - indrettet med en dobbeltseng
  • For den luksuriøse campingoplevelse
  • Inklusive indretning med møbler etc.
  • Mulighed for opladning af mobiltelefoner
  • Glampingteltet er dit fra torsdag d. 29 kl. 10 til søndag d. 1. september kl. 16