Denne blog indeholder reklame fra Helly Hansen

Baselayers: Beskyt dig med ‘SOLEN’

Tekst: Britta Lindstrøm Trabolt / Connect communication
Foto: Helly Hansen

Næste gang du nyder en kop kaffe, kan du samtidig tænke på, at en nyudviklet teknologi har gjort det muligt at udnytte kaffegrums til at skabe endnu bedre solbeskyttelse i tekstiler. S.Café® teknologien øger nemlig solbeskyttelsen til 50+ UPF, og derfor har Helly Hansen indarbejdet teknologien i en serie af både langærmede og kortærmede baselayers kaldet SOLEN.

Solhat, solcreme og siesta; det er normalt opskriften på effektiv solbeskyttelse. Men vil du gerne udnytte sommerhalvåret til masser af outdoor aktiviteter, er de solbeskyttende baselayers måske din nye bedste ven. De kendte LIFA® Active Light fibre transporterer fugt og sved væk fra kroppen, så huden er tør. Ved at tilføre S.Café® til LIFA® fibrene, øges solbeskyttelsen markant, og da kaffegrumset indarbejdes i fibrene, bibeholdes effekten, selv efter mange vaske.

”Inspirationen til Solen-kollektionen kommer fra både professionelle og os almindelige outdoor-entusiaster, der ofte tilbringer utallige timer ude,” forklarer Joren Davis, produktchef for Baselayer hos Helly Hansen.

Baselayer-revolution

“Vi kender alle de skadelige konsekvenser af soleksponering, så ved at udvikle et baselayer som indeholder 50+ UPF, uanset om det er tørt eller vådt, kan vi være med til at sikre, at man er godt beskyttet ved udendørsaktiviteter”.
Det lette LIFA® Active Light materiale giver fremragende fugtstyring og gode åndebare egenskaber, så et syntetisk baselayer er perfekt til at holde dig holde dig tør på solrige forårs- og sommerdage. S.Café® teknologien gør trøjen anvendelig til nærmest alle former for udendørssport – fx vandreture, cykelture, kajak, løb m.m.

SOLEN baselayers finder både til mænd og kvinder – for yderligere oplysninger se Helly Hansens hjemmeside.

Mere inspiration

Bikepacking Stories – 8 gode råd til dit cykeleventyr

Bikepacking Stories, 8 gode råd til dit cykeleventyr, cykeltur, cykling, eventyr på cykel

Chok for kroppen giver ro i sindet

Chok for kroppen giver ro i sindet, Vinterbadning, det kolde gys, ny til vinterbadning, nybegynder, fordele ved vinterbadning

1o tips til en efterårsferie i naturen

Efterårsferien. Idéer til efterårsferie spændende idéer til gode naturoplevelser i Danmark. Sanketure.

Nyd naturen langsomt og genvind balancen

Nyd naturen langsomt og genvind balancen!
Langsomme, sanselige oplevelser i et naturligt miljø, giver din hjerne et velfortjent hvil

Pak bilen til dit næste udendørs eventyr

Bilernes Hus giver dig her gode råd til, hvordan du pakker bilen med det rette udstyr til dit næste udendørs eventyr.

Haglöfs – Fit for the Outside

Design, funktionalitet og holdbarhed er vigtigt når du skal vælge udstyr til dine outdoor-aktiviteter. Hos Haglöfs laver de udendørsbukser, der indfrier alt dette.

Cykelpigerne – Det sidste vers for denne omgang

Cykelpigerne kommer her med deres seneste, og i denne omgang, sidste indlæg fra deres cykeleventyr.

Læs om deres rejse i Thailand og turen hjem til Europa igen, hvor pigerne triller gennem Frankrig, Belgien, Holland, Tyskland og til sidst, Danmark.

Naturen kommunikerer både i og omkring dig

Birgitte Pliniussen fra Navigazion.dk fortæller i dette skriv om, hvordan mennesket er en kilde til energi og hvordan vi efterlader aftryk med denne, hvor end vi går.

Danmarks Største Outdoor Festival er klar til udeliv for alle

16. august, 2023 | PressemeddelelseKontakt direktør, Isabel Benn Morgenstern, 21 28 77 54Danmarks Største Outdoor Festival er klar til udeliv for alle Foto: PRMens Smukfest og Roskilde trækker gæster til musikscenerne, så er det inspirationen til at komme mere ud, der...

Sådan pakker du til dit eventyr

Nordisk giver her tips og forslag til, hvordan du pakker til dit næste udendørs eventyr.