Sidste weekend i august
Danmarks Outdoor Festival 2024

Denne blog indeholder reklame fra Stanley

Brandvarm nyhed fra Stanley
– din nye følgesvend til efterårets ture

Tekst: Britta Lindstrøm
Foto: Stanley

En dag i 1913 var opfinderen William Stanley Jr. muligvis så træt af halvkold morgenkaffe, at han fik ideen til den legendariske og uopslidelige stål-termokande. De ikoniske grønne kander og krus fra Stanley er for længst blevet fast inventar på roadtrips, udendørs eventyr og helt almindelige arbejdsdage. Serien er løbende blevet udvidet og nu lancerer Stanley flere nyheder i en opsigtsvækkende blaze orange.

De holder kaffen varm – hele dagen. Eller isteen iskold – hele dagen. De drypper eller lækker ikke. Og de går ikke i stykker, heller ikke selvom du taber dem. Den robuste konstruktion og vakuumisoleringen betyder nemlig, at Stanley termokande – og krus, kan klare stort set alt, incl. at servere den perfekte varme eller kolde drik til dig.

Den klassiske termokande indeholder 1 liter. Den er gennemtestet og er så hårdfør, at Stanley yder livsgaranti. Kanden holder på varmen/kulden i 24timer. Er fremstillet i 18/8 stål og vejer 810 gram. Vejl pris 549 kr.

Det perfekte valg på farten

Endnu en nyhed i blaze orange, er det klassiske Trigger-Action Mug. Uanset om du snupper bilen, cyklen, toget eller pakker vandrerygsækken, er Stanley Trigger-Action din perfekte ledsager. Ligesom med kanden, kan du nemlig være 100% sikker på, at kruset er tæt og stabilt.

Kaffen holder sig rygende varm i op til 7 timer og designet er skabt så smart, at kruset passer til bilens kopholder. Med et enkelt tryk åbner du låget og kan drikke; når du slipper igen, lukkes låget automatisk. Ingen spild eller lækager. Låget kan desuden skilles ad for rengøring og alle dele kan gå i opvaskemaskinen. Easy peacy.

Trigger Action-kruset indeholder 0.47 l. Det er gennemtestet og er så hårdfør, at Stanley yder livsgaranti. Holder på varmen i 7 timer og kulden i 10 timer. Fremstillet i 18/8 stål med en vægt på 360 gram. Vejl. pris 399 kr.

Den nye Blaze Orange kollektion er skabt til dig som gerne skiller sig ud. Uanset om det er for at skabe synlighed og sikkerhed i naturen eller god stil i byen, så kan du være sikker på, at din kaffe er varm.

Forhandles bl.a. via Eventyrsport butikkerne og Eventyrsport.dk

Mere inspiration

Turen op ad i Norge med store kontraster

Efter at have bevæget os i den sydlige del af Norge har vi valgt at kører opad. Og her er vores sidste par ugers eventyr rundt i autocamperen. Foråret kommer og går afhængig af om vi kører op i fjeldene eller ved i varmen igen.

Kom til Mini Outdoor Festival i Bilernes Hus

Der er masser foredrag og aktiviteter for hele familien, når Bilernes Hus i samarbejde med Outdoor 365 inviterer til Mini Outdoor Festival lørdag 25. maj kl. 11-17.

Det bugner lige nu på stranden med spiselige urter

Det bugner lige nu på stranden med spiselige urter

Ski om vinteren, eventyr om sommeren – Østrigs alsidige natur

Ski om vinteren, eventyr om sommeren – Østrigs alsidige natur

DANMARKS OUTDOOR FESTIVAL RUMMER FRIVILLIGHED FOR SÆRLIGT SÅRBARE

Siden Danmarks Outdoor Festivals allerførste spæde skridt blev taget, for ni år siden i et tomt butikslokale i Ry, har hjertet i festivalen været de frivillige, og særligt de særlige frivillige.

Eventyr med Autocamperen: To Uger på Farten

Eventyret begyndelse… To uger er fløjet afsted, siden vi begav os ud på vores nordiske eventyr. Det er svært at tro, at tiden er gået så hurtigt, når man er midt i en rejse fyldt med oplevelser. Vi startede vores eventyr med en smuk færgetur fra Helsingør til Helsinfors og stod pludselig på svensk grund.

Foråret er tid til vilde spiselige urter og planter

Carsten Lambek er uddannet naturvejleder og vært hos Dansk Spirituspodcast. Med års erfaring i at udforske naturen og samle urter og planter har Carsten en unik viden og indsigt, som han glæder sig til at dele med vores læsere. Lyt til Carstens stemme på Dansk Spirituspodcast og følg med på vores blog, hvor han vil dele sine eventyr, tips og tricks til urtesamling og meget mere!

På eventyr med autocamperen i naturen inden længe

Jeg hedder Anja Robanke og jeg er 43 år lidt endnu. I 2019 tog jeg en stor beslutning om at ændre mit liv, jeg sagde farvel til mit hus, solgte mine ejendele og startede selvstændig som grafiker.

LOKALE PARTNERSKABER SKABER DANMARKS OUTDOOR FESTIVAL

Når festivalen åbner op til en verden af udeliv i Lunden i Silkeborg, den sidste weekend i august, er det med både nye og eksisterende, lokale partnere.

Anja Robanke – livet i en autocamper

Anja solgte alt og flyttede i autocamper: ”Aldrig har jeg været så glad som nu,” fortæller hun smilende, da vi møder hende til Autocampershowet i Fredericia.

Vil du også prøve det hele i 2024?

Med armbånd får du adgang til fede aktiviteter, spændende foredrag, kæmpe madmarked, grillout workshops, outdoorbar og bodgade med vilde tilbud på grej!