Denne blog indeholder reklame fra Stanley

Brandvarm nyhed fra Stanley
– din nye følgesvend til efterårets ture

Tekst: Britta Lindstrøm
Foto: Stanley

En dag i 1913 var opfinderen William Stanley Jr. muligvis så træt af halvkold morgenkaffe, at han fik ideen til den legendariske og uopslidelige stål-termokande. De ikoniske grønne kander og krus fra Stanley er for længst blevet fast inventar på roadtrips, udendørs eventyr og helt almindelige arbejdsdage. Serien er løbende blevet udvidet og nu lancerer Stanley flere nyheder i en opsigtsvækkende blaze orange.

De holder kaffen varm – hele dagen. Eller isteen iskold – hele dagen. De drypper eller lækker ikke. Og de går ikke i stykker, heller ikke selvom du taber dem. Den robuste konstruktion og vakuumisoleringen betyder nemlig, at Stanley termokande – og krus, kan klare stort set alt, incl. at servere den perfekte varme eller kolde drik til dig.

Den klassiske termokande indeholder 1 liter. Den er gennemtestet og er så hårdfør, at Stanley yder livsgaranti. Kanden holder på varmen/kulden i 24timer. Er fremstillet i 18/8 stål og vejer 810 gram. Vejl pris 549 kr.

Det perfekte valg på farten

Endnu en nyhed i blaze orange, er det klassiske Trigger-Action Mug. Uanset om du snupper bilen, cyklen, toget eller pakker vandrerygsækken, er Stanley Trigger-Action din perfekte ledsager. Ligesom med kanden, kan du nemlig være 100% sikker på, at kruset er tæt og stabilt.

Kaffen holder sig rygende varm i op til 7 timer og designet er skabt så smart, at kruset passer til bilens kopholder. Med et enkelt tryk åbner du låget og kan drikke; når du slipper igen, lukkes låget automatisk. Ingen spild eller lækager. Låget kan desuden skilles ad for rengøring og alle dele kan gå i opvaskemaskinen. Easy peacy.

Trigger Action-kruset indeholder 0.47 l. Det er gennemtestet og er så hårdfør, at Stanley yder livsgaranti. Holder på varmen i 7 timer og kulden i 10 timer. Fremstillet i 18/8 stål med en vægt på 360 gram. Vejl. pris 399 kr.

Den nye Blaze Orange kollektion er skabt til dig som gerne skiller sig ud. Uanset om det er for at skabe synlighed og sikkerhed i naturen eller god stil i byen, så kan du være sikker på, at din kaffe er varm.

Forhandles bl.a. via Eventyrsport butikkerne og Eventyrsport.dk

Mere inspiration

Tre forslag til julegaver, der inviterer til ude-eventyr

Julen nærmer sig, og måske du mangler lidt inspiration til julegaver. Her får du forslag til produkter, der inviterer på flere ude-eventyr

Cykelpigerne – Styrt i sydamerikansk ørken og usikkerhed om fremtidig færden

Ida og Julie har nu kørt igennem to ørkner i Sydamerika. De har oplevet friheden og stilheden – men på den sidste del styrter Julie og får hjernerystelse, hvilket sætter deres eventyr på pause. Hvad gør man så? Læs om deres seneste oplevelser her i bloggen.

Kom tættere på naturen med vanlife

Når du scroller gennem #vanlife på instagram, ser du masser af billeder med smuk natur og hyggelige vans. Vanlife og natur går nemlig ofte hånd i hånd
Læs Ayo Hansens fortælling om vanlife.

Bål Almanak – opskrift til november suppe

En lækker november suppe med omtale af bogen Bål Almanak, der giver dig inspiration til mad over bål.

12 overvejelser før du køber camper

Du foretager dig en større investering, når du køber en campervan eller autocamper. Her får du 12 spørgsmål, der hjælper dig med at blive klar til mødet med forhandleren, så I i fællesskab kan finde den helt rigtige camper til dig.

Outdoor365 magasin efterår/vinter 2022

I 4. udgave af Outdoor365 magasinet zoomer vi ind på outdoor-fortællinger rundt i Danmark og i de fjernesteafkroge af verden.

Digitale Outdoor-nomader på hjul

Vanlife har oplevet en kæmpe vækst i popularitet i de seneste år, og det er der god grund til. Det er den ultimative følelse af frihed og det primitive liv, der snævrer hjerneaktiviten ind og folder eventyret ud.

Kan du holde varmen?

Den nye Odin Lifa Pro Belay Jacket er designet til at imødekomme behovene hos eftersøgnings- og redningsarbejder, der ofte arbejder under ekstreme udendørs forhold

Cykelpigerne – Betaget af sydamerikansk charme fra start

Cykelpigerne har nu været på tur i lidt over 5 uger – og de har det fedt! Læs om deres seneste oplevelser i Peru og Bolivia.

Emma’s Everest – del 6: Kvinde på bjerget, tisseflaske og øjebliksbilleder

Er du nysgerrig på, om dét at være kvinde i bjergene skiller sig ud? Hvilke rejseoplevelser og erfaring giver det? Og er der overhovedet forskel på at være kvinde eller mand på et bjerg?