Denne blog indeholder reklame fra Stanley

Brandvarm nyhed fra Stanley
– din nye følgesvend til efterårets ture

Tekst: Britta Lindstrøm
Foto: Stanley

En dag i 1913 var opfinderen William Stanley Jr. muligvis så træt af halvkold morgenkaffe, at han fik ideen til den legendariske og uopslidelige stål-termokande. De ikoniske grønne kander og krus fra Stanley er for længst blevet fast inventar på roadtrips, udendørs eventyr og helt almindelige arbejdsdage. Serien er løbende blevet udvidet og nu lancerer Stanley flere nyheder i en opsigtsvækkende blaze orange.

De holder kaffen varm – hele dagen. Eller isteen iskold – hele dagen. De drypper eller lækker ikke. Og de går ikke i stykker, heller ikke selvom du taber dem. Den robuste konstruktion og vakuumisoleringen betyder nemlig, at Stanley termokande – og krus, kan klare stort set alt, incl. at servere den perfekte varme eller kolde drik til dig.

Den klassiske termokande indeholder 1 liter. Den er gennemtestet og er så hårdfør, at Stanley yder livsgaranti. Kanden holder på varmen/kulden i 24timer. Er fremstillet i 18/8 stål og vejer 810 gram. Vejl pris 549 kr.

Det perfekte valg på farten

Endnu en nyhed i blaze orange, er det klassiske Trigger-Action Mug. Uanset om du snupper bilen, cyklen, toget eller pakker vandrerygsækken, er Stanley Trigger-Action din perfekte ledsager. Ligesom med kanden, kan du nemlig være 100% sikker på, at kruset er tæt og stabilt.

Kaffen holder sig rygende varm i op til 7 timer og designet er skabt så smart, at kruset passer til bilens kopholder. Med et enkelt tryk åbner du låget og kan drikke; når du slipper igen, lukkes låget automatisk. Ingen spild eller lækager. Låget kan desuden skilles ad for rengøring og alle dele kan gå i opvaskemaskinen. Easy peacy.

Trigger Action-kruset indeholder 0.47 l. Det er gennemtestet og er så hårdfør, at Stanley yder livsgaranti. Holder på varmen i 7 timer og kulden i 10 timer. Fremstillet i 18/8 stål med en vægt på 360 gram. Vejl. pris 399 kr.

Den nye Blaze Orange kollektion er skabt til dig som gerne skiller sig ud. Uanset om det er for at skabe synlighed og sikkerhed i naturen eller god stil i byen, så kan du være sikker på, at din kaffe er varm.

Forhandles bl.a. via Eventyrsport butikkerne og Eventyrsport.dk

Mere inspiration

Bikepacking Stories – 8 gode råd til dit cykeleventyr

Bikepacking Stories, 8 gode råd til dit cykeleventyr, cykeltur, cykling, eventyr på cykel

Chok for kroppen giver ro i sindet

Chok for kroppen giver ro i sindet, Vinterbadning, det kolde gys, ny til vinterbadning, nybegynder, fordele ved vinterbadning

1o tips til en efterårsferie i naturen

Efterårsferien. Idéer til efterårsferie spændende idéer til gode naturoplevelser i Danmark. Sanketure.

Nyd naturen langsomt og genvind balancen

Nyd naturen langsomt og genvind balancen!
Langsomme, sanselige oplevelser i et naturligt miljø, giver din hjerne et velfortjent hvil

Pak bilen til dit næste udendørs eventyr

Bilernes Hus giver dig her gode råd til, hvordan du pakker bilen med det rette udstyr til dit næste udendørs eventyr.

Haglöfs – Fit for the Outside

Design, funktionalitet og holdbarhed er vigtigt når du skal vælge udstyr til dine outdoor-aktiviteter. Hos Haglöfs laver de udendørsbukser, der indfrier alt dette.

Cykelpigerne – Det sidste vers for denne omgang

Cykelpigerne kommer her med deres seneste, og i denne omgang, sidste indlæg fra deres cykeleventyr.

Læs om deres rejse i Thailand og turen hjem til Europa igen, hvor pigerne triller gennem Frankrig, Belgien, Holland, Tyskland og til sidst, Danmark.

Naturen kommunikerer både i og omkring dig

Birgitte Pliniussen fra Navigazion.dk fortæller i dette skriv om, hvordan mennesket er en kilde til energi og hvordan vi efterlader aftryk med denne, hvor end vi går.

Danmarks Største Outdoor Festival er klar til udeliv for alle

16. august, 2023 | PressemeddelelseKontakt direktør, Isabel Benn Morgenstern, 21 28 77 54Danmarks Største Outdoor Festival er klar til udeliv for alle Foto: PRMens Smukfest og Roskilde trækker gæster til musikscenerne, så er det inspirationen til at komme mere ud, der...

Sådan pakker du til dit eventyr

Nordisk giver her tips og forslag til, hvordan du pakker til dit næste udendørs eventyr.