Denne blog indeholder reklame fra Stanley

Brandvarm nyhed fra Stanley
– din nye følgesvend til efterårets ture

Tekst: Britta Lindstrøm
Foto: Stanley

En dag i 1913 var opfinderen William Stanley Jr. muligvis så træt af halvkold morgenkaffe, at han fik ideen til den legendariske og uopslidelige stål-termokande. De ikoniske grønne kander og krus fra Stanley er for længst blevet fast inventar på roadtrips, udendørs eventyr og helt almindelige arbejdsdage. Serien er løbende blevet udvidet og nu lancerer Stanley flere nyheder i en opsigtsvækkende blaze orange.

De holder kaffen varm – hele dagen. Eller isteen iskold – hele dagen. De drypper eller lækker ikke. Og de går ikke i stykker, heller ikke selvom du taber dem. Den robuste konstruktion og vakuumisoleringen betyder nemlig, at Stanley termokande – og krus, kan klare stort set alt, incl. at servere den perfekte varme eller kolde drik til dig.

Den klassiske termokande indeholder 1 liter. Den er gennemtestet og er så hårdfør, at Stanley yder livsgaranti. Kanden holder på varmen/kulden i 24timer. Er fremstillet i 18/8 stål og vejer 810 gram. Vejl pris 549 kr.

Det perfekte valg på farten

Endnu en nyhed i blaze orange, er det klassiske Trigger-Action Mug. Uanset om du snupper bilen, cyklen, toget eller pakker vandrerygsækken, er Stanley Trigger-Action din perfekte ledsager. Ligesom med kanden, kan du nemlig være 100% sikker på, at kruset er tæt og stabilt.

Kaffen holder sig rygende varm i op til 7 timer og designet er skabt så smart, at kruset passer til bilens kopholder. Med et enkelt tryk åbner du låget og kan drikke; når du slipper igen, lukkes låget automatisk. Ingen spild eller lækager. Låget kan desuden skilles ad for rengøring og alle dele kan gå i opvaskemaskinen. Easy peacy.

Trigger Action-kruset indeholder 0.47 l. Det er gennemtestet og er så hårdfør, at Stanley yder livsgaranti. Holder på varmen i 7 timer og kulden i 10 timer. Fremstillet i 18/8 stål med en vægt på 360 gram. Vejl. pris 399 kr.

Den nye Blaze Orange kollektion er skabt til dig som gerne skiller sig ud. Uanset om det er for at skabe synlighed og sikkerhed i naturen eller god stil i byen, så kan du være sikker på, at din kaffe er varm.

Forhandles bl.a. via Eventyrsport butikkerne og Eventyrsport.dk

Mere inspiration

Emma’s Everest – del 5: Månedlig fællestræning. Kom med!  

Hver måned kan du deltage i Emma’s Everest fællestræning. En fællestræning, hvor vi sammen kan inspirere hinanden, motivere og mærke glæden, når pulsen stiger, sveden tørres af overlæben, og kroppen fyldes med glæde.

Ud under åben himmel

Vi er taget på skovtur med Helly Hansen og friluftsekspert Mette Mortensen fra All-Out, og i løbet af få dage, er vi blevet lidt klogere på naturen og har lært et par grundlæggende friluftsfærdigheder, hvis det en dag er os som er alene i vildmarken.

Emmas Everest – del 4: Udstyret til vandreturen: En nørdet og lækker snak

Er du nybegynder i outdoorverden? Er du til nørderi? Eller har du brug for inspiration til udstyr og teste lidt af? Emma har udvalgt sine bedste lag til vandreturen.

Cykelpigerne – Et venskab der flytter bjerge

Tror I ikke, at I bliver uvenner, når I er sammen 24/7 i 10 måneder? Det er et spørgsmål, vi tit møder, og vi kan svare klart og tydeligt ja! Jo, vi bliver uvenner, vi kommer højest sandsynligt til at vrisse af hinanden, og vi får helt sikkert en gang imellem lyst til at sende hinanden med første fly hjem.

Danmarks Outdoor Festival samler outdoor-branchen

Danmarks Outdoor Festival bliver større og vildere end nogensinde – 250 aktiviteter, 40 foredrag, 40 workshops og 50 boder.

Emmas Everest – del 3: Det er dyrt at gå opad

2021 var et heftigt år. Jeg studerede på sidste år af bacheloren på Aarhus Universitet. Jeg havde to jobs. Jeg startede mit vanvittige girlpowerprojekt op. Og jeg erfarede hurtigere, end du kan nå at stave til Mount Everest, hvor enormt et finansieringsprojekt Emma’s Everest er. Budgettet blev lagt: et budget, der dækkede 3 år, 7 ekspeditioner, og alt derimellem.

Outdoormekka for alle i hjertet af Danmarks Outdoor Hovedstad

Første weekend i september forvandles Lunden i Silkeborg til et paradis for naturelskere med aktiviteter både til lands, til vands og i luften

Emmas Everest – del 2: Bjergbestigning versus hverdagen – Og de betydningsfulde paralleller

Bjergbestigeren Emma Østergaard arbejder målrettet mod at blive yngste danske kvinde på toppen af Mt. Everest. Følg med på rejsen.

Cykelpigerne – to piger med eventyr i blodet

Pigerne Ida og Julie pakker cykeltaskerne og begiver sig ud på deres livs rejse rundt i verdens afkroge. Følg dem på deres eventyrlige færd.

Emmas Everest – del 1: Et girlpowerprojekt

Emma’s Everest er et Girlpowerprojekt, og her kan du få et indblik i de vilde oplevelser, stunder, op- og nedture og meget mere, som projektet fører med sig.