PRESSEMEDDELELSE – 16.05.2023

Outdoormekka for alle i hjertet af Danmarks Outdoor Hovedstad

KONTAKT: presseansvarlig Bright Bird, Patrick Hinrichsen, 51 89 44 58

Bright Bird er ny partner hos Outdoor365 og Danmarks Outdoor Festival. I samarbejdet er ønsket, at endnu flere kommer ud og får oplevelser, hvor de er trænet og klædt på med sikkerhed, hvis det går galt. En stor oplevelse kan nemlig slutte der, hvor personen ikke kan redde sig selv eller makkeren fra en kritisk situation.

Bright Bird er en dansk konsulentvirksomhed indenfor menneskelig risikostyring, hvis vision er at give privatpersoner, organisationer og virksomheder mulighed for at arbejde, operere eller udøve deres passion – uanset geografisk breddegrad eller klimamæssige omstændigheder. ”Vores eksperter har selv stået på toppen af Mount Everest, i de tropiske regnskove og været nede på de dybeste dybder. Al den viden har vi kanaliseret ind i den træning, vi tilbyder,” siger CEO, Thomas Trust Have.

Det udstyr, vi har sat sammen, er af allerhøjeste kvalitet, og det er testet derude, hvor det skal bruges. Vores behandlerpakker er sammensat med over 100 års erfaring i at færdes i udsatte miljøer,” fortæller Thomas Trust Have.
Hos Bright Bird oplever de, at det giver tryghed og tillid, at deres eksperter er læger, politimænd og undervisere, der selv har stået ude i verden som tidligere jægersoldater, frømænd, bjergbestigere og i Slædepatruljen Sirius. ”Den erfaring bringer vi videre, sådan at personen selv kan behandle sygdomme og tilskadekomst.”

Fra kursusvirksomheden, beliggende på Sandbjerggaard i Nordsjælland, bidrager simulatorer til en ultra-realistisk scenarietræning, der skaber den stressfaktor, man vil blive udsat for i reelle pressede situationer. Her uddannes der i selvredning, udstyr og medicin. Når eventyret er begyndt, har Bright Bird en livline med kontakt til en døgnbemandet telemedicinsk vagtlæge-ordning. Bright Bird mener at med den rette forberedelse og med klog strategisk tænkning, så er verden ikke så farligt et sted, og man vil have både den fysiske- men også psykologiske tryghed til at klare sig på egen hånd”

Bright Bird deltager til Danmarks Outdoor Festival, den 1.-3. september i Silkeborg med en realistisk, arktisk kulde-simulator. På Outdoor365-portalen tilbyder Bright Bird løbende træning og kurser, der vil forbedre både instruktørernes og private eventyreres færdigheder, så de kan komme i mål med uforglemmelige oplevelser.

Men omvendt er der et hav af muligheder for også at dyrke roen og nyde mere afslappede aktiviteter gennem yoga, lytte til de inspirerende foredrag fra de mange inspirerende aktører eller sidde og drømme sig væk i flammerne fra bålet med en øl fra Outdoorbaren. Mulighederne er mange og visionerne store til dette års Danmarks Outdoor Festival.

FAKTA:

www.brightbird.com

Bright Bird er en moderne dansk konsulentvirksomhed indenfor menneskelig risikostyring der anskuer risikohåndtering fra et holistisk perspektiv. Bright Bird er eksperter på maritimt miljø, tropiske områder, arktisk, alpint og højt alpine klima. Den danske virksomhed er beliggende med kursusvirksomhed Sandbjerggaard i Nordsjælland, Virksomheden videregiver færdigheder og viden til at kunne tage på eventyr i både det nære og i øde områder med sikkerhed og tryghed.

Bright Bird arbejder med efterretningsbaserede sikkerhedsydelser og rådgivning, fysisk sikkerhed og efterforskning samt uddannelse og træning, der giver mennesker den nødvendige viden, færdigheder og adfærd – så de kan klare sig på egen hånd og hjælpe andre. Alt dette giver tryghed. Og tryghed giver frihed. Frihed giver ro i sindet.

FAKTA:

www.outdoor365.dk

Outdoor365 er et stort outdoor-univers med blog, netværk, magasin, portal og een af Europas største friluftsfestivaler. Outdoor365 og Danmarks Outdoor Festival Outdoor365 har en mission!
24-7 arbejdes der på at inspirere og at flere får mulighed for at komme ud i fede outdoor-aktiviteter. Naturen kan noget helt særligt, og
i det store netværk deles kærligheden til udelivet. Vi kan ikke lave alt det vi gør uden vores dygtige samarbejdspartnere. Samarbejde er synergi, spændende snitflader og kreative løsninger. Kort sagt, så får vi sammen 2+2 til at give 5 – eller endnu mere.

To af de tætte samarbejdspartnere er allerede trænet til at være ude i vilde eventyr af Bright Bird. Det er Cykeldrengene, verdens første på cykel over Indlandsisen og Emma Østergaard, Girlpower-projekt, som yngste, danske kvinde til at bestige Mt. Everest.

Mere inspiration

Bikepacking Stories – 8 gode råd til dit cykeleventyr

Bikepacking Stories, 8 gode råd til dit cykeleventyr, cykeltur, cykling, eventyr på cykel

Chok for kroppen giver ro i sindet

Chok for kroppen giver ro i sindet, Vinterbadning, det kolde gys, ny til vinterbadning, nybegynder, fordele ved vinterbadning

1o tips til en efterårsferie i naturen

Efterårsferien. Idéer til efterårsferie spændende idéer til gode naturoplevelser i Danmark. Sanketure.

Nyd naturen langsomt og genvind balancen

Nyd naturen langsomt og genvind balancen!
Langsomme, sanselige oplevelser i et naturligt miljø, giver din hjerne et velfortjent hvil

Pak bilen til dit næste udendørs eventyr

Bilernes Hus giver dig her gode råd til, hvordan du pakker bilen med det rette udstyr til dit næste udendørs eventyr.

Haglöfs – Fit for the Outside

Design, funktionalitet og holdbarhed er vigtigt når du skal vælge udstyr til dine outdoor-aktiviteter. Hos Haglöfs laver de udendørsbukser, der indfrier alt dette.

Cykelpigerne – Det sidste vers for denne omgang

Cykelpigerne kommer her med deres seneste, og i denne omgang, sidste indlæg fra deres cykeleventyr.

Læs om deres rejse i Thailand og turen hjem til Europa igen, hvor pigerne triller gennem Frankrig, Belgien, Holland, Tyskland og til sidst, Danmark.

Naturen kommunikerer både i og omkring dig

Birgitte Pliniussen fra Navigazion.dk fortæller i dette skriv om, hvordan mennesket er en kilde til energi og hvordan vi efterlader aftryk med denne, hvor end vi går.

Danmarks Største Outdoor Festival er klar til udeliv for alle

16. august, 2023 | PressemeddelelseKontakt direktør, Isabel Benn Morgenstern, 21 28 77 54Danmarks Største Outdoor Festival er klar til udeliv for alle Foto: PRMens Smukfest og Roskilde trækker gæster til musikscenerne, så er det inspirationen til at komme mere ud, der...

Sådan pakker du til dit eventyr

Nordisk giver her tips og forslag til, hvordan du pakker til dit næste udendørs eventyr.