Sidste weekend i august
Danmarks Outdoor Festival 2024

Camping med glamping

Tekst: Cecilie Kofoed
Foto: Bamsebo Camping

Udeliv kommer i mange forskellig former, og det betyder ikke nødvendigvis, at du skal sove i et koldt telt på et tyndt underlag. I denne blog tager vi fat i den mere luksuriøse del af udelivet, som henvender sig til dig, som vil ud i spændende naturoplevelser og sove i telt, men som egentlig også ønsker den varme og gode seng. Så nu skal vi snakke om Glamping! 

Det luksuriøse udeliv og hjemmets komfort

Glamping er sat sammen af ordene glamour og camping, som tilsammen er den perfekte kombination, når udelivet skal leves uden at gå på kompromis med komforten. Flere steder i landet kan du finde Glamping telte, hvor teltet er stillet op, når du kommer frem. Teltet har rigtige senge, varme og et mindre køkken.

Hos Bamsebo Camping i Ulstrup får du det bedste af to verdener. Her kan du leje kanoer og sejle på Gudenåen og efter en god dag med masser af frisk luft, kan du sove i et lækkert Glamping telt i en rigtig seng, så du er perfekt udhvilet til næste dag, hvor I igen kan tage en tur i kanoerne. Du skal bare nyde turen i den skønne natur! Bamsebo Camping ligger ved Gudenåen mellem Randers og Silkeborg.

Pakkeløsningen

3-dages turen indeholder:

  • 24 km i kano på Gudenåen – fordelt på 2 dage 
  • Redningsveste
  • To overnatninger i et Glamping telt
  • Kode til WIFI på pladsen
  • Et slag minigolf på den flotte minigolfbane
  • Cykelleje på Bamsebo Camping, så I kan handle ind i Ulstrup (ca. 2,5 km. fra pladsen)

Faciliteter

Glampingteltene kan vælges til enten 2 eller 4 personer som indeholder:

  • Rigtige senge, køleskab, bord og stole
  • Komplet service
  • Terrasse med parasol og kuglegrill
  • El i teltet

Priserne varierer alt efter antal personer og tilvalg. Teltene kan bestilles frem til den 5/9-2021.

Læs mere om turen her.

Om Bamsebo Camping

Gudenådalens Camping åbnede officielt i 1961, men der blev vist drevet teltplads et par år inde tilladelsen kom. Bamsebo Camping er den dag idag, En populær familie campingplads. Hvor der er mulighed for at camperer, leje hytter, tage på kanoture, tage på Luksus kanoture (Glamping) og Fiske i Gudenåen. Du er også velkommen til at komme forbi, og prøve de populære Bamsebo isvafler, eller tage et slag minigolf.

Mere inspiration

Turen op ad i Norge med store kontraster

Efter at have bevæget os i den sydlige del af Norge har vi valgt at kører opad. Og her er vores sidste par ugers eventyr rundt i autocamperen. Foråret kommer og går afhængig af om vi kører op i fjeldene eller ved i varmen igen.

Kom til Mini Outdoor Festival i Bilernes Hus

Der er masser foredrag og aktiviteter for hele familien, når Bilernes Hus i samarbejde med Outdoor 365 inviterer til Mini Outdoor Festival lørdag 25. maj kl. 11-17.

Det bugner lige nu på stranden med spiselige urter

Det bugner lige nu på stranden med spiselige urter

Ski om vinteren, eventyr om sommeren – Østrigs alsidige natur

Ski om vinteren, eventyr om sommeren – Østrigs alsidige natur

DANMARKS OUTDOOR FESTIVAL RUMMER FRIVILLIGHED FOR SÆRLIGT SÅRBARE

Siden Danmarks Outdoor Festivals allerførste spæde skridt blev taget, for ni år siden i et tomt butikslokale i Ry, har hjertet i festivalen været de frivillige, og særligt de særlige frivillige.

Eventyr med Autocamperen: To Uger på Farten

Eventyret begyndelse… To uger er fløjet afsted, siden vi begav os ud på vores nordiske eventyr. Det er svært at tro, at tiden er gået så hurtigt, når man er midt i en rejse fyldt med oplevelser. Vi startede vores eventyr med en smuk færgetur fra Helsingør til Helsinfors og stod pludselig på svensk grund.

Foråret er tid til vilde spiselige urter og planter

Carsten Lambek er uddannet naturvejleder og vært hos Dansk Spirituspodcast. Med års erfaring i at udforske naturen og samle urter og planter har Carsten en unik viden og indsigt, som han glæder sig til at dele med vores læsere. Lyt til Carstens stemme på Dansk Spirituspodcast og følg med på vores blog, hvor han vil dele sine eventyr, tips og tricks til urtesamling og meget mere!

På eventyr med autocamperen i naturen inden længe

Jeg hedder Anja Robanke og jeg er 43 år lidt endnu. I 2019 tog jeg en stor beslutning om at ændre mit liv, jeg sagde farvel til mit hus, solgte mine ejendele og startede selvstændig som grafiker.

LOKALE PARTNERSKABER SKABER DANMARKS OUTDOOR FESTIVAL

Når festivalen åbner op til en verden af udeliv i Lunden i Silkeborg, den sidste weekend i august, er det med både nye og eksisterende, lokale partnere.

Anja Robanke – livet i en autocamper

Anja solgte alt og flyttede i autocamper: ”Aldrig har jeg været så glad som nu,” fortæller hun smilende, da vi møder hende til Autocampershowet i Fredericia.

Vil du også prøve det hele i 2024?

Med armbånd får du adgang til fede aktiviteter, spændende foredrag, kæmpe madmarked, grillout workshops, outdoorbar og bodgade med vilde tilbud på grej!