Sidste weekend i august
Danmarks Outdoor Festival 2024

Charlie – Walking For Water

Tekst: Charlie Uldahl Christensen

Foto:Charlie Uldahl Christensen

Mit navn er Charlie Uldahl Christensen
Den 18. maj 2023 sætter jeg ud på en ca. 7.000 kilometers lang vandring tværs igennem Afrika, fra Cameroon til Tanzania.
Jeg forventer at rejsen tager 3 år.
Formålet er at lave content og rejse donationer til NGO’en Walking for Water, som faciliterer offentlige vandforsyninger i Afrika, gennem samarbejde med lokale partnere.

Jeg ved at konceptet virker, for jeg HAR allerede vandret fra Danmark til Nigeria, ca. 12.200 kilometer, og rejst penge til i alt 64 offentlige vandprojekter, og skaffet rent vand for mere end 46.000 mennesker på tværs af Afrika.

Under vejs sover jeg fortrinsvist i min hængekøje i bushen og hos lokale afrikanere og expats i byerne.
Jeg vil løbende berette om livet som vagabond i Afrika og de mennesker jeg møder, bl.a. på Outdoor365’s sider, samt på min personlige instagram og Walking for Waters Facebookside.

Hvis du vil høre mere om hvordan det hele startede, samt røverhistorier fra sidst jeg var på landevejen, vil jeg anbefale podcasten Den Yderste Grænse.

Min vandring er som udgangspunkt ulønnet, og alle donationer til organisationen går ubeskåret til vandprojekter, imens jeg tjener til mine egne udgifter ved bl.a. ambassadøraftaler og foredrag, samt journalistiske opgaver og konsulentopgaver som jeg kan varetage for virksomheder, med et potentielt marked i Afrika, under vejs.

Kontakt mig gerne på Telefon/Whatsapp: +4550737984 eller email: , for at drøfte hvordan vi kan hjælpe hinanden, og hjælpe dem der mangler det mest, med adgang til det mest basale – rent vand.

Mere inspiration

Turen op ad i Norge med store kontraster

Efter at have bevæget os i den sydlige del af Norge har vi valgt at kører opad. Og her er vores sidste par ugers eventyr rundt i autocamperen. Foråret kommer og går afhængig af om vi kører op i fjeldene eller ved i varmen igen.

Kom til Mini Outdoor Festival i Bilernes Hus

Der er masser foredrag og aktiviteter for hele familien, når Bilernes Hus i samarbejde med Outdoor 365 inviterer til Mini Outdoor Festival lørdag 25. maj kl. 11-17.

Det bugner lige nu på stranden med spiselige urter

Det bugner lige nu på stranden med spiselige urter

Ski om vinteren, eventyr om sommeren – Østrigs alsidige natur

Ski om vinteren, eventyr om sommeren – Østrigs alsidige natur

DANMARKS OUTDOOR FESTIVAL RUMMER FRIVILLIGHED FOR SÆRLIGT SÅRBARE

Siden Danmarks Outdoor Festivals allerførste spæde skridt blev taget, for ni år siden i et tomt butikslokale i Ry, har hjertet i festivalen været de frivillige, og særligt de særlige frivillige.

Eventyr med Autocamperen: To Uger på Farten

Eventyret begyndelse… To uger er fløjet afsted, siden vi begav os ud på vores nordiske eventyr. Det er svært at tro, at tiden er gået så hurtigt, når man er midt i en rejse fyldt med oplevelser. Vi startede vores eventyr med en smuk færgetur fra Helsingør til Helsinfors og stod pludselig på svensk grund.

Foråret er tid til vilde spiselige urter og planter

Carsten Lambek er uddannet naturvejleder og vært hos Dansk Spirituspodcast. Med års erfaring i at udforske naturen og samle urter og planter har Carsten en unik viden og indsigt, som han glæder sig til at dele med vores læsere. Lyt til Carstens stemme på Dansk Spirituspodcast og følg med på vores blog, hvor han vil dele sine eventyr, tips og tricks til urtesamling og meget mere!

På eventyr med autocamperen i naturen inden længe

Jeg hedder Anja Robanke og jeg er 43 år lidt endnu. I 2019 tog jeg en stor beslutning om at ændre mit liv, jeg sagde farvel til mit hus, solgte mine ejendele og startede selvstændig som grafiker.

LOKALE PARTNERSKABER SKABER DANMARKS OUTDOOR FESTIVAL

Når festivalen åbner op til en verden af udeliv i Lunden i Silkeborg, den sidste weekend i august, er det med både nye og eksisterende, lokale partnere.

Anja Robanke – livet i en autocamper

Anja solgte alt og flyttede i autocamper: ”Aldrig har jeg været så glad som nu,” fortæller hun smilende, da vi møder hende til Autocampershowet i Fredericia.

Vil du også prøve det hele i 2024?

Med armbånd får du adgang til fede aktiviteter, spændende foredrag, kæmpe madmarked, grillout workshops, outdoorbar og bodgade med vilde tilbud på grej!