Charlie – Walking For Water

Tekst: Charlie Uldahl Christensen

Foto:Charlie Uldahl Christensen

Mit navn er Charlie Uldahl Christensen
Den 18. maj 2023 sætter jeg ud på en ca. 7.000 kilometers lang vandring tværs igennem Afrika, fra Cameroon til Tanzania.
Jeg forventer at rejsen tager 3 år.
Formålet er at lave content og rejse donationer til NGO’en Walking for Water, som faciliterer offentlige vandforsyninger i Afrika, gennem samarbejde med lokale partnere.

Jeg ved at konceptet virker, for jeg HAR allerede vandret fra Danmark til Nigeria, ca. 12.200 kilometer, og rejst penge til i alt 64 offentlige vandprojekter, og skaffet rent vand for mere end 46.000 mennesker på tværs af Afrika.

Under vejs sover jeg fortrinsvist i min hængekøje i bushen og hos lokale afrikanere og expats i byerne.
Jeg vil løbende berette om livet som vagabond i Afrika og de mennesker jeg møder, bl.a. på Outdoor365’s sider, samt på min personlige instagram og Walking for Waters Facebookside.

Hvis du vil høre mere om hvordan det hele startede, samt røverhistorier fra sidst jeg var på landevejen, vil jeg anbefale podcasten Den Yderste Grænse.

Min vandring er som udgangspunkt ulønnet, og alle donationer til organisationen går ubeskåret til vandprojekter, imens jeg tjener til mine egne udgifter ved bl.a. ambassadøraftaler og foredrag, samt journalistiske opgaver og konsulentopgaver som jeg kan varetage for virksomheder, med et potentielt marked i Afrika, under vejs.

Kontakt mig gerne på Telefon/Whatsapp: +4550737984 eller email: , for at drøfte hvordan vi kan hjælpe hinanden, og hjælpe dem der mangler det mest, med adgang til det mest basale – rent vand.

Mere inspiration

Bikepacking Stories – 8 gode råd til dit cykeleventyr

Bikepacking Stories, 8 gode råd til dit cykeleventyr, cykeltur, cykling, eventyr på cykel

Chok for kroppen giver ro i sindet

Chok for kroppen giver ro i sindet, Vinterbadning, det kolde gys, ny til vinterbadning, nybegynder, fordele ved vinterbadning

1o tips til en efterårsferie i naturen

Efterårsferien. Idéer til efterårsferie spændende idéer til gode naturoplevelser i Danmark. Sanketure.

Nyd naturen langsomt og genvind balancen

Nyd naturen langsomt og genvind balancen!
Langsomme, sanselige oplevelser i et naturligt miljø, giver din hjerne et velfortjent hvil

Pak bilen til dit næste udendørs eventyr

Bilernes Hus giver dig her gode råd til, hvordan du pakker bilen med det rette udstyr til dit næste udendørs eventyr.

Haglöfs – Fit for the Outside

Design, funktionalitet og holdbarhed er vigtigt når du skal vælge udstyr til dine outdoor-aktiviteter. Hos Haglöfs laver de udendørsbukser, der indfrier alt dette.

Cykelpigerne – Det sidste vers for denne omgang

Cykelpigerne kommer her med deres seneste, og i denne omgang, sidste indlæg fra deres cykeleventyr.

Læs om deres rejse i Thailand og turen hjem til Europa igen, hvor pigerne triller gennem Frankrig, Belgien, Holland, Tyskland og til sidst, Danmark.

Naturen kommunikerer både i og omkring dig

Birgitte Pliniussen fra Navigazion.dk fortæller i dette skriv om, hvordan mennesket er en kilde til energi og hvordan vi efterlader aftryk med denne, hvor end vi går.

Danmarks Største Outdoor Festival er klar til udeliv for alle

16. august, 2023 | PressemeddelelseKontakt direktør, Isabel Benn Morgenstern, 21 28 77 54Danmarks Største Outdoor Festival er klar til udeliv for alle Foto: PRMens Smukfest og Roskilde trækker gæster til musikscenerne, så er det inspirationen til at komme mere ud, der...

Sådan pakker du til dit eventyr

Nordisk giver her tips og forslag til, hvordan du pakker til dit næste udendørs eventyr.