Danmarks Outdoor Festival takker for fem forrygende dage

Tekst: Sara Brøns Kanstrup
Foto: Danmarks Outdoor Festival

Det var med spænding i maven, at vi åbnede vores første festival i Lunden i Silkeborg den første weekend i september. Vi er rørte, overvældede og meget, meget glade over den kæmpe store opbakning, der har været, først og fremmest fra de 20.000 gæster, men i særdeleshed også fra de 15 teamledere, 180 seje frivillige, 32 bodholdere og over 50 arrangører af oplevelser på fem magiske dage.

Kids Race

Danmarks Outdoor Festival var en del af outdoordagene i Silkeborg og allerede onsdag indtog Kids Race Them. Herefter gik turen videre til Kjellerup og sluttede af i Silkeborg fredag.

De store elever blev fysisk udfordret af Jungle Run, mens de mindre nød naturen med NaturEventyr. Der var også mulighed for at male smukke motiver på sten og blive dus med de insekter, som bor lige udenfor klasseværelset. Tak til alle de elever, lærere og pædagoger der legede med dette først år.

“Hold kæft! Vi har det godt”

Der er ingen tvivl. Ingen festival uden frivillige og Danmarks Outdoor Festival har i den grad været heldige med årets crew.

Alle var klar med varme smil og hjælpende hænder under hele festivalen, og mange valgte at blive super frivillige, som lagde mange ekstra timer med crewtrøjen på.

Kampråbet “Hold kæft! Vi har det godt” blev hurtigt adopteret fra Cykeldrengenes foredrag, og Outdoor-teamet opdaterede det med “Hold kæft! Hvor er I gode!”

Har du lyst til at være en del af det frivillige fællesskab?

Mere inspiration

Bikepacking Stories – 8 gode råd til dit cykeleventyr

Bikepacking Stories, 8 gode råd til dit cykeleventyr, cykeltur, cykling, eventyr på cykel

Chok for kroppen giver ro i sindet

Chok for kroppen giver ro i sindet, Vinterbadning, det kolde gys, ny til vinterbadning, nybegynder, fordele ved vinterbadning

1o tips til en efterårsferie i naturen

Efterårsferien. Idéer til efterårsferie spændende idéer til gode naturoplevelser i Danmark. Sanketure.

Nyd naturen langsomt og genvind balancen

Nyd naturen langsomt og genvind balancen!
Langsomme, sanselige oplevelser i et naturligt miljø, giver din hjerne et velfortjent hvil

Pak bilen til dit næste udendørs eventyr

Bilernes Hus giver dig her gode råd til, hvordan du pakker bilen med det rette udstyr til dit næste udendørs eventyr.

Haglöfs – Fit for the Outside

Design, funktionalitet og holdbarhed er vigtigt når du skal vælge udstyr til dine outdoor-aktiviteter. Hos Haglöfs laver de udendørsbukser, der indfrier alt dette.

Cykelpigerne – Det sidste vers for denne omgang

Cykelpigerne kommer her med deres seneste, og i denne omgang, sidste indlæg fra deres cykeleventyr.

Læs om deres rejse i Thailand og turen hjem til Europa igen, hvor pigerne triller gennem Frankrig, Belgien, Holland, Tyskland og til sidst, Danmark.

Naturen kommunikerer både i og omkring dig

Birgitte Pliniussen fra Navigazion.dk fortæller i dette skriv om, hvordan mennesket er en kilde til energi og hvordan vi efterlader aftryk med denne, hvor end vi går.

Danmarks Største Outdoor Festival er klar til udeliv for alle

16. august, 2023 | PressemeddelelseKontakt direktør, Isabel Benn Morgenstern, 21 28 77 54Danmarks Største Outdoor Festival er klar til udeliv for alle Foto: PRMens Smukfest og Roskilde trækker gæster til musikscenerne, så er det inspirationen til at komme mere ud, der...

Sådan pakker du til dit eventyr

Nordisk giver her tips og forslag til, hvordan du pakker til dit næste udendørs eventyr.