Spar 25% på alle partoutarmbånd til
Danmarks Outdoor Festival 2024

16. august, 2023 | Pressemeddelelse
Kontakt direktør, Isabel Benn Morgenstern, 21 28 77 54

Danmarks Største Outdoor Festival er klar til udeliv for alle

Foto: PR

Mens Smukfest og Roskilde trækker gæster til musikscenerne, så er det inspirationen til at komme mere ud, der trækker op mod 30.000 gæster til Danmarks Outdoor Festival i Silkeborg. Det er en forsamling af friluftslivets superstjerner med de største eksperter og udøvere, der mødes til Danmarks største friluftsfestival, den 1.-3. september i Lunden ved Silkeborg.

År for år er Danmarks Outdoor Festival vokset, og når arrangørerne for 8. gang folder festivalen ud, har de gjort klar til at kunne byde 30.000 gæster og aktører velkommen i ugen omkring 1.-3. september.

Det er Outdoor365, der i samarbejde med blandt andre Silkeborg Kommune er stolte af at kunne annoncere afholdelsen af festivalen, der for første gang i år bliver afholdt på et indhegnet område, i weekenden 1. til 3. september i Lunden, Silkeborg. Deltagere skal i år købe adgang med et armbånd fra 49,- kr. Dette tiltag er blevet indført for at kunne sikre en mere sikker festivaloplevelse og for at kunne planlægge dimensionering af festivalen, så den er lige god for alle besøgende, fra børnefamilien til den erfarne outdoor-udøver. Økonomisk udsatte familier kan søge om gratis adgang til festivalen.

Det forklarer arrangør og stifter af festivalen, Isabel Benn Morgenstern: ”Vi har et helt fantastisk sammensat program. Gæsterne kan boltre sig i mere end 300 aktiviteter i selve weekenden, og vi har 80 foredragsholdere og workshops, der hver især ville koste mere end 200 kroner, hvis man tog til dem individuelt. Det er vi noget så stolte af. Groft sagt er festivalen blevet meget større end de tre dage, den forløber over.”

Outdoor365 har sammensat et imponerende program fyldt med spændende aktiviteter og events, der vil tiltrække både erfarne outdoor-entusiaster og nybegyndere. Festivalen har noget for enhver smag, og det er en unik mulighed for at udforske den smukke natur, Silkeborg har at byde på.

På festivalen kan man blandt andet opleve:

Morten Kirckhoff, vært på programmerne 0 stjerner/på afveje Som en særlig gæst vil den erfarne eventyrer og forfatter Morten Kirkhoff deltage og dele sine fascinerende rejseoplevelser. Med sin karismatiske tilgang og sit eventyrlystne sind vil Morten Kirkhoff inspirere og begejstre publikum.

Mads Grundahl, vært på Mads till grænsen Mads til grænsen er kendt for sine utrolige rejser og eventyr på tværs af lande og kontinenter. Han vil også deltage i festivalen og bringe sine enestående historier med sig.

Simon Høegmark, forfatter og foredragsholder Simon Høengsmark er blandt landets førende eksperter i friluftsliv og udendørsaktiviteters indflydelse på mennesker. Han vil give deltagerne indsigt i sine egne erfaringer og kundskaber, hvilket vil være givende for alle, der har en interesse i at udforske den vilde natur.

Cykeldrengene, et populært Youtube-kollektiv Cykeldrengene bringe deres passion for cykling og eventyr til festivalen. De vil dele tips og tricks om cykling

og inspirere andre til at tage på eventyr på to hjul. De vil også fortælle om deres nyligt overståede cykeltur på tværs af indlandsisen for et velgørende formål.

Der er et væld af workshops, gastronomiske oplevelser og muligheder for at prøve kræfter med alt fra bueskydning til sankning, naturhåndværk, cykling, klatring og vandsport.

Isabel uddyber: ”Festivalen er blevet så stor, at hvis man vil have mest muligt med, skal man blive på pladsen. Af samme grund kan man i år sove på vores gæstecamping, der er indrettet efter de bedste erfaringer.”

Hvis du ønsker at fordybe dig i naturen og sove under stjernerne, tilbyder Outdoor365 også en overnatningsmulighed til blot 199 kr. En fantastisk mulighed for at forbinde med naturen og andre deltagere i festivalen. Uanset om du er den intellektuelle, der foretrækker foredrag, eller den aktive, der vil udforske naturen selv, er der noget for enhver smag på Danmarks Største Outdoorfestival.

Festivalarmbånd og teltpakker til Danmarks Outdoor Festival er i øjeblikket til salg. Disse armbånd giver deltagere adgang til hele festivalområdet og alle de spændende oplevelser, der tilbydes. De, der er interesserede i at deltage, opfordres til at sikre sig deres armbånd så hurtigt som muligt, da antallet er begrænset. Flere boformer er allerede udsolgt.

Danmarks Outdoor Festival finder sted 1.-3. september, uden for i Silkeborg.

For yderligere information:

Isabel Benn Morgenstern
Stifter og arrangør, Danmarks Outdoor Festival og Outdoor365
Mail:

Mere inspiration

På eventyr med autocamperen i naturen inden længe

På eventyr med autocamperen i naturen inden længeJeg vil begynde med at sige tusind tak for den varme velkomst både her på bloggen og på sociale medier. Jeg ser virkelig frem til at dele mine kommende eventyr med jer.Lidt bagom mig Jeg hedder Anja Robanke og jeg er 43...

LOKALE PARTNERSKABER SKABER DANMARKS OUTDOOR FESTIVAL

En outdoor hovedstad i bevægelse  Lokale partnere står sammen om at skabe Danmarks Outdoor Festival Når festivalen åbner op til en verden af udeliv i Lunden i Silkeborg, den sidste weekend i august, er det med både nye og eksisterende, lokale partnere. 36.000...

Anja Robanke – livet i en autocamper

VELKOMMEN TIL NY BLOGGER HOS OUTDOOR365, Anja Robanke.Du kan møde Anja til Danmarks Outdoor Festival, den sidste weekend i august i Silkeborg. Frem mod festivalen blogger Anja fra hendes rejse i autocamper igennem Norge, Finland og Sverige.  Anja solgte alt og...

Kom ud i naturen – det er ren magi for både krop og sjæl

Vandreture om vinteren kan være en fortryllende oplevelse,
hvor det sneklædte landskab og den friske luft skaber en unik
atmosfære.

Fordele ved at sanke spiselige urter og planter

Fordele ved at sanke vilde spiselige urter og planter Tekst og foto: Carsten LambekCarsten Lambek er uddannet naturvejleder og vært hos Dansk Spirituspodcast. Med års erfaring i at udforske naturen og samle urter og planter har Carsten en unik viden og indsigt, som...

Skiferie og arbejdsrejse til Canazei

Skiferie og arbejdsrejse til Canazei

Bikepacking Stories – 8 gode råd til dit cykeleventyr

Bikepacking Stories, 8 gode råd til dit cykeleventyr, cykeltur, cykling, eventyr på cykel

Chok for kroppen giver ro i sindet

Chok for kroppen giver ro i sindet, Vinterbadning, det kolde gys, ny til vinterbadning, nybegynder, fordele ved vinterbadning

1o tips til en efterårsferie i naturen

Efterårsferien. Idéer til efterårsferie spændende idéer til gode naturoplevelser i Danmark. Sanketure.

Nyd naturen langsomt og genvind balancen

Nyd naturen langsomt og genvind balancen!
Langsomme, sanselige oplevelser i et naturligt miljø, giver din hjerne et velfortjent hvil

Vil du også prøve det hele i 2024?

Med armbånd får du adgang til fede aktiviteter, spændende foredrag, kæmpe madmarked, grillout workshops, outdoorbar og bodgade med vilde tilbud på grej!