10. juli, 2023 | Pressemeddelelse
Kontakt direktør, Isabel Benn Morgenstern, 21 28 77 54

Danmarks største outdoor festival i nye rammer

Tekst: Trond Poulsen, Orange Elevator
Foto: PR

Danmarks Outdoor Festival indfanger eventyrånden bag indhegning i en ekstraordinær udgave i år. Det er et nyt skridt for den største friluftsfestival i Danmark.

 

Danmarks Outdoor Festival, landets mest omfangsrige event dedikeret til udendørsaktiviteter vil for første gang nogensinde finde sted bag indhegning.

Festivalen, der for 8. gang arrangeres af Outdoor365, vil give deltagere en unik mulighed for at udforske og deltage i over 300 spændende oplevelser inden for den indre antistress natur, udendørsliv og den aktive outdoor-verdenen, herunder med inspirerende aktiviteter, foredrag og workshops med nogle af branchens hotteste navne.

Danmarks Outdoor Festival har etableret sig som landets førende event inden for outdoor-entusiaster og eventyrlystne sjæle i hjertet af Danmarks Outdoor Hovedstad, Silkeborg.

Festivalen har tidligere været en åben begivenhed, men dette års indhegnede festivalområde bringer en ny dimension til oplevelsen. Ved at introducere en dedikeret indhegning, opnår festivalen et mere intenst og sikkert miljø, hvor deltagere kan dykke ned i deres passion for det udendørs og opbygge fællesskab med ligesindede.

Isabel Benn Morgenstern, grundlæggeren af festivalen og Outdoor365, fortæller følgende om udviklingen: “Vi er virkeligt spændte på at præsentere Danmarks Outdoor Festival i en ny og forbedret udgave bag indhegning, hvor vi sælger et begrænset antal festivalarmbånd. Festivalen er, hvis jeg kan sige det sådan, større end de tre dage, den varer. Du vil ikke kunne nå det hele. Men med afgræsningen kan vi fokusere oplevelsen og hjælpe festivaldeltagerne til at opleve mest muligt i den tid, de er her. Og så er der overnatning. Det er derfor let at blive og opleve på egen hånd og lære af nogle af branchens mest indflydelsesrige personer.”

Festivalen er et hjertebarn for Isabel Benn Morgenstern og Outdoor365, hvor det er ligesom at få sine børn hjem. Mange af branchens store navne, som eksempelvis Cykeldrengene, der for nyligt cyklede på tværs af indlandsisen på Grønland for et godt formål, er vokset sammen med platformen, og vender hjem til Danmarks Outdoor Festival. ”Så mange af vores venner kommer hjem, når vi holder festival. Vi er sammen vokset ud af den måde, vi arbejder med vores bloggere og bidragsydere – og det er noget, vi altid vil være stolte af,” afslutter Isabel Benn Morgenstern, der fik ideen tilbage i 2014.

Festivalarmbånd og teltpakker til Danmarks Outdoor Festival er i øjeblikket til salg. Disse armbånd giver deltagere adgang til hele festivalområdet og alle de spændende oplevelser, der tilbydes. De, der er interesserede i at deltage, opfordres til at sikre sig deres armbånd så hurtigt som muligt, da antallet er begrænset.

Danmarks Outdoor Festival finder sted 1.-3. september, uden for i Silkeborg.

For yderligere information:

Isabel Benn Morgenstern
Stifter og arrangør, Danmarks Outdoor Festival og Outdoor365
Mail:

Mere inspiration

Bikepacking Stories – 8 gode råd til dit cykeleventyr

Bikepacking Stories, 8 gode råd til dit cykeleventyr, cykeltur, cykling, eventyr på cykel

Chok for kroppen giver ro i sindet

Chok for kroppen giver ro i sindet, Vinterbadning, det kolde gys, ny til vinterbadning, nybegynder, fordele ved vinterbadning

1o tips til en efterårsferie i naturen

Efterårsferien. Idéer til efterårsferie spændende idéer til gode naturoplevelser i Danmark. Sanketure.

Nyd naturen langsomt og genvind balancen

Nyd naturen langsomt og genvind balancen!
Langsomme, sanselige oplevelser i et naturligt miljø, giver din hjerne et velfortjent hvil

Pak bilen til dit næste udendørs eventyr

Bilernes Hus giver dig her gode råd til, hvordan du pakker bilen med det rette udstyr til dit næste udendørs eventyr.

Haglöfs – Fit for the Outside

Design, funktionalitet og holdbarhed er vigtigt når du skal vælge udstyr til dine outdoor-aktiviteter. Hos Haglöfs laver de udendørsbukser, der indfrier alt dette.

Cykelpigerne – Det sidste vers for denne omgang

Cykelpigerne kommer her med deres seneste, og i denne omgang, sidste indlæg fra deres cykeleventyr.

Læs om deres rejse i Thailand og turen hjem til Europa igen, hvor pigerne triller gennem Frankrig, Belgien, Holland, Tyskland og til sidst, Danmark.

Naturen kommunikerer både i og omkring dig

Birgitte Pliniussen fra Navigazion.dk fortæller i dette skriv om, hvordan mennesket er en kilde til energi og hvordan vi efterlader aftryk med denne, hvor end vi går.

Danmarks Største Outdoor Festival er klar til udeliv for alle

16. august, 2023 | PressemeddelelseKontakt direktør, Isabel Benn Morgenstern, 21 28 77 54Danmarks Største Outdoor Festival er klar til udeliv for alle Foto: PRMens Smukfest og Roskilde trækker gæster til musikscenerne, så er det inspirationen til at komme mere ud, der...

Sådan pakker du til dit eventyr

Nordisk giver her tips og forslag til, hvordan du pakker til dit næste udendørs eventyr.