Sidste weekend i august
Danmarks Outdoor Festival 2024

10. juli, 2023 | Pressemeddelelse
Kontakt direktør, Isabel Benn Morgenstern, 21 28 77 54

Danmarks største outdoor festival i nye rammer

Tekst: Trond Poulsen, Orange Elevator
Foto: PR

Danmarks Outdoor Festival indfanger eventyrånden bag indhegning i en ekstraordinær udgave i år. Det er et nyt skridt for den største friluftsfestival i Danmark.

 

Danmarks Outdoor Festival, landets mest omfangsrige event dedikeret til udendørsaktiviteter vil for første gang nogensinde finde sted bag indhegning.

Festivalen, der for 8. gang arrangeres af Outdoor365, vil give deltagere en unik mulighed for at udforske og deltage i over 300 spændende oplevelser inden for den indre antistress natur, udendørsliv og den aktive outdoor-verdenen, herunder med inspirerende aktiviteter, foredrag og workshops med nogle af branchens hotteste navne.

Danmarks Outdoor Festival har etableret sig som landets førende event inden for outdoor-entusiaster og eventyrlystne sjæle i hjertet af Danmarks Outdoor Hovedstad, Silkeborg.

Festivalen har tidligere været en åben begivenhed, men dette års indhegnede festivalområde bringer en ny dimension til oplevelsen. Ved at introducere en dedikeret indhegning, opnår festivalen et mere intenst og sikkert miljø, hvor deltagere kan dykke ned i deres passion for det udendørs og opbygge fællesskab med ligesindede.

Isabel Benn Morgenstern, grundlæggeren af festivalen og Outdoor365, fortæller følgende om udviklingen: “Vi er virkeligt spændte på at præsentere Danmarks Outdoor Festival i en ny og forbedret udgave bag indhegning, hvor vi sælger et begrænset antal festivalarmbånd. Festivalen er, hvis jeg kan sige det sådan, større end de tre dage, den varer. Du vil ikke kunne nå det hele. Men med afgræsningen kan vi fokusere oplevelsen og hjælpe festivaldeltagerne til at opleve mest muligt i den tid, de er her. Og så er der overnatning. Det er derfor let at blive og opleve på egen hånd og lære af nogle af branchens mest indflydelsesrige personer.”

Festivalen er et hjertebarn for Isabel Benn Morgenstern og Outdoor365, hvor det er ligesom at få sine børn hjem. Mange af branchens store navne, som eksempelvis Cykeldrengene, der for nyligt cyklede på tværs af indlandsisen på Grønland for et godt formål, er vokset sammen med platformen, og vender hjem til Danmarks Outdoor Festival. ”Så mange af vores venner kommer hjem, når vi holder festival. Vi er sammen vokset ud af den måde, vi arbejder med vores bloggere og bidragsydere – og det er noget, vi altid vil være stolte af,” afslutter Isabel Benn Morgenstern, der fik ideen tilbage i 2014.

Festivalarmbånd og teltpakker til Danmarks Outdoor Festival er i øjeblikket til salg. Disse armbånd giver deltagere adgang til hele festivalområdet og alle de spændende oplevelser, der tilbydes. De, der er interesserede i at deltage, opfordres til at sikre sig deres armbånd så hurtigt som muligt, da antallet er begrænset.

Danmarks Outdoor Festival finder sted 1.-3. september, uden for i Silkeborg.

Mere inspiration

Turen op ad i Norge med store kontraster

Efter at have bevæget os i den sydlige del af Norge har vi valgt at kører opad. Og her er vores sidste par ugers eventyr rundt i autocamperen. Foråret kommer og går afhængig af om vi kører op i fjeldene eller ved i varmen igen.

Kom til Mini Outdoor Festival i Bilernes Hus

Der er masser foredrag og aktiviteter for hele familien, når Bilernes Hus i samarbejde med Outdoor 365 inviterer til Mini Outdoor Festival lørdag 25. maj kl. 11-17.

Det bugner lige nu på stranden med spiselige urter

Det bugner lige nu på stranden med spiselige urter

Ski om vinteren, eventyr om sommeren – Østrigs alsidige natur

Ski om vinteren, eventyr om sommeren – Østrigs alsidige natur

DANMARKS OUTDOOR FESTIVAL RUMMER FRIVILLIGHED FOR SÆRLIGT SÅRBARE

Siden Danmarks Outdoor Festivals allerførste spæde skridt blev taget, for ni år siden i et tomt butikslokale i Ry, har hjertet i festivalen været de frivillige, og særligt de særlige frivillige.

Eventyr med Autocamperen: To Uger på Farten

Eventyret begyndelse… To uger er fløjet afsted, siden vi begav os ud på vores nordiske eventyr. Det er svært at tro, at tiden er gået så hurtigt, når man er midt i en rejse fyldt med oplevelser. Vi startede vores eventyr med en smuk færgetur fra Helsingør til Helsinfors og stod pludselig på svensk grund.

Foråret er tid til vilde spiselige urter og planter

Carsten Lambek er uddannet naturvejleder og vært hos Dansk Spirituspodcast. Med års erfaring i at udforske naturen og samle urter og planter har Carsten en unik viden og indsigt, som han glæder sig til at dele med vores læsere. Lyt til Carstens stemme på Dansk Spirituspodcast og følg med på vores blog, hvor han vil dele sine eventyr, tips og tricks til urtesamling og meget mere!

På eventyr med autocamperen i naturen inden længe

Jeg hedder Anja Robanke og jeg er 43 år lidt endnu. I 2019 tog jeg en stor beslutning om at ændre mit liv, jeg sagde farvel til mit hus, solgte mine ejendele og startede selvstændig som grafiker.

LOKALE PARTNERSKABER SKABER DANMARKS OUTDOOR FESTIVAL

Når festivalen åbner op til en verden af udeliv i Lunden i Silkeborg, den sidste weekend i august, er det med både nye og eksisterende, lokale partnere.

Anja Robanke – livet i en autocamper

Anja solgte alt og flyttede i autocamper: ”Aldrig har jeg været så glad som nu,” fortæller hun smilende, da vi møder hende til Autocampershowet i Fredericia.

Vil du også prøve det hele i 2024?

Med armbånd får du adgang til fede aktiviteter, spændende foredrag, kæmpe madmarked, grillout workshops, outdoorbar og bodgade med vilde tilbud på grej!