Denne blog indeholder reklame fra Helly Hansen

Er du hot or not? 

Tekst: Britta Lindstrøm Trabolt /Connect communication
Foto: Helly Hansen

Et godt baselayer er nærmest uundværlig i de kolde efterårs- og vintermåneder. Det fungerer, som det perfekte underlag til stort set alle udendørs aktiviteter – løb, cykling, hiking, skisport m.m. Norske Helly Hansen er specialister i baselayers, og i sortimentet finder du alt fra den oprindelige ikoniske LIFA trøje med striber til den seneste H1 Pro serie til professionelle skiløbere.

Er du på udkig efter et lækkert og holdbart baselayer med 100% merino uld, er Lifa Merino Midweight et godt bud på vinterens varmeste og mest behagelige tekniske undertrøje. Inderst mod huden er de svedtransporterende LIFA fibre. De flytter sved og fugt væk fra huden, så du altid er tør – et af de væsentligste krav til at holde varmen. Det yderste lag består af 100% merinould, som efterlader en blød og varm følelse.

I forhold til almindelig uld, er uld fra merinofåret meget letter og tyndere, hvilket gør det perfekt til baselayers. Merinould er temperaturregulerende, varmer selv i våd tilstand, og optager ikke svedlugt. I samme kvalitet kan du vælge både top og bukser, og er du til farver og mønstre, er Lifa Merino Midweight Graphic måske din favorit.  

Dyrker du højintens sport og sveder meget, kan det være relevant at se nærmere på et baselayer som Lifa Active Stripe. Her består 2-lags kombinationen af polypropylene og polyester. Kombinationen giver en optimal svedtransporterende effekt, og materialet er samtidig ultra hurtigtørrende. Med en vægt på kun 265 gram, er det ikke vægten der tynger, og derfor er det nemt at have med i rygsækken.

Glem ikke børnene!

Børn vokser hurtigt og derfor er det måske fristende, at vælge billigere baselayers til dem. Men hvis først de små fryser, kan det ødelægge turen for alle, så det er værd at vælge gode, holdbare og varme løsninger, også til børnene. Fordelen er desuden, at de ofte kan bruge et sæt baselayers i børnehaven, fx under flyverdragten og regntøjet eller bare som et ekstra sæt hyggetøj.

Du finder hele sortimentet af sæsonens baselayers på www.hellyhansen.com

Mere inspiration

Bikepacking Stories – 8 gode råd til dit cykeleventyr

Bikepacking Stories, 8 gode råd til dit cykeleventyr, cykeltur, cykling, eventyr på cykel

Chok for kroppen giver ro i sindet

Chok for kroppen giver ro i sindet, Vinterbadning, det kolde gys, ny til vinterbadning, nybegynder, fordele ved vinterbadning

1o tips til en efterårsferie i naturen

Efterårsferien. Idéer til efterårsferie spændende idéer til gode naturoplevelser i Danmark. Sanketure.

Nyd naturen langsomt og genvind balancen

Nyd naturen langsomt og genvind balancen!
Langsomme, sanselige oplevelser i et naturligt miljø, giver din hjerne et velfortjent hvil

Pak bilen til dit næste udendørs eventyr

Bilernes Hus giver dig her gode råd til, hvordan du pakker bilen med det rette udstyr til dit næste udendørs eventyr.

Haglöfs – Fit for the Outside

Design, funktionalitet og holdbarhed er vigtigt når du skal vælge udstyr til dine outdoor-aktiviteter. Hos Haglöfs laver de udendørsbukser, der indfrier alt dette.

Cykelpigerne – Det sidste vers for denne omgang

Cykelpigerne kommer her med deres seneste, og i denne omgang, sidste indlæg fra deres cykeleventyr.

Læs om deres rejse i Thailand og turen hjem til Europa igen, hvor pigerne triller gennem Frankrig, Belgien, Holland, Tyskland og til sidst, Danmark.

Naturen kommunikerer både i og omkring dig

Birgitte Pliniussen fra Navigazion.dk fortæller i dette skriv om, hvordan mennesket er en kilde til energi og hvordan vi efterlader aftryk med denne, hvor end vi går.

Danmarks Største Outdoor Festival er klar til udeliv for alle

16. august, 2023 | PressemeddelelseKontakt direktør, Isabel Benn Morgenstern, 21 28 77 54Danmarks Største Outdoor Festival er klar til udeliv for alle Foto: PRMens Smukfest og Roskilde trækker gæster til musikscenerne, så er det inspirationen til at komme mere ud, der...

Sådan pakker du til dit eventyr

Nordisk giver her tips og forslag til, hvordan du pakker til dit næste udendørs eventyr.