Sidste weekend i august
Danmarks Outdoor Festival 2024

Denne blog indeholder reklame fra Helly Hansen

Er du hot or not? 

Tekst: Britta Lindstrøm Trabolt /Connect communication
Foto: Helly Hansen

Et godt baselayer er nærmest uundværlig i de kolde efterårs- og vintermåneder. Det fungerer, som det perfekte underlag til stort set alle udendørs aktiviteter – løb, cykling, hiking, skisport m.m. Norske Helly Hansen er specialister i baselayers, og i sortimentet finder du alt fra den oprindelige ikoniske LIFA trøje med striber til den seneste H1 Pro serie til professionelle skiløbere.

Er du på udkig efter et lækkert og holdbart baselayer med 100% merino uld, er Lifa Merino Midweight et godt bud på vinterens varmeste og mest behagelige tekniske undertrøje. Inderst mod huden er de svedtransporterende LIFA fibre. De flytter sved og fugt væk fra huden, så du altid er tør – et af de væsentligste krav til at holde varmen. Det yderste lag består af 100% merinould, som efterlader en blød og varm følelse.

I forhold til almindelig uld, er uld fra merinofåret meget letter og tyndere, hvilket gør det perfekt til baselayers. Merinould er temperaturregulerende, varmer selv i våd tilstand, og optager ikke svedlugt. I samme kvalitet kan du vælge både top og bukser, og er du til farver og mønstre, er Lifa Merino Midweight Graphic måske din favorit.  

Dyrker du højintens sport og sveder meget, kan det være relevant at se nærmere på et baselayer som Lifa Active Stripe. Her består 2-lags kombinationen af polypropylene og polyester. Kombinationen giver en optimal svedtransporterende effekt, og materialet er samtidig ultra hurtigtørrende. Med en vægt på kun 265 gram, er det ikke vægten der tynger, og derfor er det nemt at have med i rygsækken.

Glem ikke børnene!

Børn vokser hurtigt og derfor er det måske fristende, at vælge billigere baselayers til dem. Men hvis først de små fryser, kan det ødelægge turen for alle, så det er værd at vælge gode, holdbare og varme løsninger, også til børnene. Fordelen er desuden, at de ofte kan bruge et sæt baselayers i børnehaven, fx under flyverdragten og regntøjet eller bare som et ekstra sæt hyggetøj.

Du finder hele sortimentet af sæsonens baselayers på www.hellyhansen.com

Mere inspiration

Turen op ad i Norge med store kontraster

Efter at have bevæget os i den sydlige del af Norge har vi valgt at kører opad. Og her er vores sidste par ugers eventyr rundt i autocamperen. Foråret kommer og går afhængig af om vi kører op i fjeldene eller ved i varmen igen.

Kom til Mini Outdoor Festival i Bilernes Hus

Der er masser foredrag og aktiviteter for hele familien, når Bilernes Hus i samarbejde med Outdoor 365 inviterer til Mini Outdoor Festival lørdag 25. maj kl. 11-17.

Det bugner lige nu på stranden med spiselige urter

Det bugner lige nu på stranden med spiselige urter

Ski om vinteren, eventyr om sommeren – Østrigs alsidige natur

Ski om vinteren, eventyr om sommeren – Østrigs alsidige natur

DANMARKS OUTDOOR FESTIVAL RUMMER FRIVILLIGHED FOR SÆRLIGT SÅRBARE

Siden Danmarks Outdoor Festivals allerførste spæde skridt blev taget, for ni år siden i et tomt butikslokale i Ry, har hjertet i festivalen været de frivillige, og særligt de særlige frivillige.

Eventyr med Autocamperen: To Uger på Farten

Eventyret begyndelse… To uger er fløjet afsted, siden vi begav os ud på vores nordiske eventyr. Det er svært at tro, at tiden er gået så hurtigt, når man er midt i en rejse fyldt med oplevelser. Vi startede vores eventyr med en smuk færgetur fra Helsingør til Helsinfors og stod pludselig på svensk grund.

Foråret er tid til vilde spiselige urter og planter

Carsten Lambek er uddannet naturvejleder og vært hos Dansk Spirituspodcast. Med års erfaring i at udforske naturen og samle urter og planter har Carsten en unik viden og indsigt, som han glæder sig til at dele med vores læsere. Lyt til Carstens stemme på Dansk Spirituspodcast og følg med på vores blog, hvor han vil dele sine eventyr, tips og tricks til urtesamling og meget mere!

På eventyr med autocamperen i naturen inden længe

Jeg hedder Anja Robanke og jeg er 43 år lidt endnu. I 2019 tog jeg en stor beslutning om at ændre mit liv, jeg sagde farvel til mit hus, solgte mine ejendele og startede selvstændig som grafiker.

LOKALE PARTNERSKABER SKABER DANMARKS OUTDOOR FESTIVAL

Når festivalen åbner op til en verden af udeliv i Lunden i Silkeborg, den sidste weekend i august, er det med både nye og eksisterende, lokale partnere.

Anja Robanke – livet i en autocamper

Anja solgte alt og flyttede i autocamper: ”Aldrig har jeg været så glad som nu,” fortæller hun smilende, da vi møder hende til Autocampershowet i Fredericia.

Vil du også prøve det hele i 2024?

Med armbånd får du adgang til fede aktiviteter, spændende foredrag, kæmpe madmarked, grillout workshops, outdoorbar og bodgade med vilde tilbud på grej!