Denne blog indeholder reklame fra Helly Hansen

Er du hot or not? 

Tekst: Britta Lindstrøm Trabolt /Connect communication
Foto: Helly Hansen

Et godt baselayer er nærmest uundværlig i de kolde efterårs- og vintermåneder. Det fungerer, som det perfekte underlag til stort set alle udendørs aktiviteter – løb, cykling, hiking, skisport m.m. Norske Helly Hansen er specialister i baselayers, og i sortimentet finder du alt fra den oprindelige ikoniske LIFA trøje med striber til den seneste H1 Pro serie til professionelle skiløbere.

Er du på udkig efter et lækkert og holdbart baselayer med 100% merino uld, er Lifa Merino Midweight et godt bud på vinterens varmeste og mest behagelige tekniske undertrøje. Inderst mod huden er de svedtransporterende LIFA fibre. De flytter sved og fugt væk fra huden, så du altid er tør – et af de væsentligste krav til at holde varmen. Det yderste lag består af 100% merinould, som efterlader en blød og varm følelse.

I forhold til almindelig uld, er uld fra merinofåret meget letter og tyndere, hvilket gør det perfekt til baselayers. Merinould er temperaturregulerende, varmer selv i våd tilstand, og optager ikke svedlugt. I samme kvalitet kan du vælge både top og bukser, og er du til farver og mønstre, er Lifa Merino Midweight Graphic måske din favorit.  

Dyrker du højintens sport og sveder meget, kan det være relevant at se nærmere på et baselayer som Lifa Active Stripe. Her består 2-lags kombinationen af polypropylene og polyester. Kombinationen giver en optimal svedtransporterende effekt, og materialet er samtidig ultra hurtigtørrende. Med en vægt på kun 265 gram, er det ikke vægten der tynger, og derfor er det nemt at have med i rygsækken.

Glem ikke børnene!

Børn vokser hurtigt og derfor er det måske fristende, at vælge billigere baselayers til dem. Men hvis først de små fryser, kan det ødelægge turen for alle, så det er værd at vælge gode, holdbare og varme løsninger, også til børnene. Fordelen er desuden, at de ofte kan bruge et sæt baselayers i børnehaven, fx under flyverdragten og regntøjet eller bare som et ekstra sæt hyggetøj.

Du finder hele sortimentet af sæsonens baselayers på www.hellyhansen.com

Mere inspiration

Let og åndbar isolering

Midlayeren eller mellemlaget, som vi også kalder det på dansk, er essentiel når man skal ud i naturen, men stadig ønsker at bevare varmen på de kolde dage og om aftenen. Mens inderlaget skal holde dig varm og transportere sved væk fra kroppen, og yderlaget er din beskyttelse mod elementerne, så er mellemlagets fornemmeste opgave nemlig, at holde på kropsvarmen.

Oplevelsesrige SUP eventyr rundt i Danmark

Sommeren og de lange, lyse nætter er over os, og hvad er mere optimalt end at tage på SUP-eventyr. Mulighederne er mange, for vand og smuk natur finder her heldigvis rigtig meget af.

Arctic Circle Trail….. på cykel!

Nicklas og Emil, alias Cykeldrengene, er netop vendt hjem fra Grønland, hvor de har cyklet Arctic Circle Trail som første forberedelse til deres store eventyr – 800 km på cykel over indlandsisen! Men hvordan kommer man overhovedet på den vanvittige ide at cykle over isen på Grønland? Vi har sat drengene stævne til en omgang kaffemik og snak om deres nye iskolde eventyr.

Danmarks Outdoor Festival sætter fokus på inklusion og tilgængelighed for personer med usynlige handicap

Personer med usynlige handicap, der tager på Danmarks Outdoor Festival, kan fra
den 2. – 4. september 2022 bære Solsikkesnoren, hvis de ønsker at signalere til medarbejdere og øvrige gæster, at de kan have behov for ekstra tid, tålmodighed eller hjælp.

Bjergtagende cykeltur i De Fynske Alper

I en blæst, der kunne slå de fleste omkuld og regn i urimelige mængder, tog vores redaktion på cykelrejse på smukke Fyn.

Styr på udstyr – 10 must-haves til skuldersæsonen

Står du også med dilemmaet vægt VS. valg af det rigtige udstyr. Her får du 10 bud som kan hjælpe med at få bedre oplevelser i skuldersæsonen.

Europas længste vandrerute er kommet på danske plader

Caminoen er kommet til Danmark. Der er syv forskellige godt fordelt rundt i Danmark, men hvordan opstod den første egentlig?

Naturen som terapi

Naturterapi er blevet voldsomt populært de seneste år, og Martin Høegmark er en af dem, der har succes med videregive dets glæder.

Interview: Anne og Anders

De har lavet TV sammen i 10 år, og kemien imellem dem kan mærkes helt hjem i stuerne. Kom ind under huden på TV-parret i vores interview med dem.

Nyt magasin ude – få et lille smugkig her!

Så er det her endelig. Vores magasin står nu klar til at inspirere og fortælle historier ude fra den smukke natur.