Denne blog indeholder reklame fra Helly Hansen

Grænseløs professionalisme

Tekst: Britta Lindstrøm Trabolt / Connect communication
Foto: Helly Hansen

Odin kollektionen er designet til dig, der kan lide at bryde grænser og præstere optimalt under uforudsigelige forhold. Er du vant til at vandre i bjergene i vinterhalvåret, ved du allerede, at det kræver ekstra godt udstyr, og derfor skal Helly Hansens nye prisbelønnede Odin Infinity Insulated jakke måske med på din ønskeliste?

Sidste vintersæson lancerede Helly Hansen den prisbelønnede LIFA INFINITY PRO™ (LIP) membran, der byder på den mest bæredygtige teknologi til dato. Den vandtætte, vindtætte og åndbare membran er lavet uden nogen former for kemisk behandling, og derfor er den nye Odin Infinity Insulated jakke skabt med den revolutionerende membran – kombineret med LIFALOFT isolering for maksimal komfort, ydeevne og beskyttelse.

Ved at kombinere LIFA INFINITY™ med 100% vandavisende LIFA® på ydersiden, er det lykkedes at skabe LIFA INFINITY PRO™. Fordelene ved den nye membran er betydelige, både for miljøet og den enkelte bruger. Eftersom membranen er skabt uden brug af kemi, skal jakken aldrig imprægneres – den åndbare og vandavisende funktion bevares gennem hele produktets livscyklus. Justerbar hætte og justerbare ærmer samt ekstra mulighed for udluftning samt det velkendte Recco® sikkerhedssystem, bidrager alt sammen til en top professional jakke.

Den nye Odin jakke er udviklet i samarbejde med bl.a. Norsk Folkehjælp – en professionel redningstjeneste der hvert år redder hundrede af personer som enten kommer til skade eller farer vild i de norske fjelde. Disse fagfolk havde brug for en hårdfør, isoleret skaljakke, der kunne holde dem varme under uforudsigelige vejrforhold, og ofte under lange redningsmissioner. Samtidig skulle jakken være let, og derfor valgte designteamet LIFALOFT isolering, som er 20% lettere end tilsvarende isoleringstyper.

På baggrund af feedback og indsigt fra de professionelle redningsarbejdere, har jakken også integreret en lettilgængelig fløjte ved brystlommen, og den har desuden flere store rummelige lommer til udstyr.

”Vi værdsætter virkelig vores samarbejde med alle de professionelle vi samarbejder med, og vi bruger deres feedback gennem hele design- og udviklingsprocessen, så vi kan optimere og skabe udstyr som de kan stole på, uanset hvilken situation de måtte stå i”, siger Jayna McParland, Design Manager for Mountain/Outdoor hos Helly Hansen.

En sand prisregn priser underbygger også, at Odin Infinity Insulated Jacket er noget ganske særligt:

  • På ISPO vandt jakken således guld i udendørssegmentet som det bedste produkt i kategorien isoleret tøj; dommerne begrundede det med jakkens innovation, kvalitet og funktionalitet.
  • Odin jakken har også modtaget den særlige ”Sustainability Achievement” – en pris der begrundes med den nye bæredygtige LIFA INFINITY PRO teknologi.
  • Blandt et rekordstort antal indsendelser er Odin jakken desuden kåret som vinder af ”Outdoor Retailer Innovation Awards”, igen på basis af design, innovation og bæredygtighed.
  •  Senest har jakken modtaget en Red Dot Award. I konkurrence mod 60 andre produkter, indsendt fra hele verden, valgte dommerne Odin jakken som et af de mest banebrydende produkter.

I den officielle udtalelse fra ISPO Award juryen står der bl.a.:

”Bæredygtig ned til den sidste centimeter sygtråd. Helly Hansen redefinerer opbygningen og brugen af bæredygtige materialer med den nye membran. En perfekt blanding af vandafvisende materialer forarbejdet til en teknisk jakke, som er skabt helt uden brug af kemi. Takket været stoffets indbyggede funktionelle egenskaber, er det fuldstændig vandavisende uden DWR-behandling. Selv farveprocessen er bærdygtig og dermed et eksempel på, hvad der er muligt at opnå for at beskytte vores planet”.

Vil du vide mere om LIFA INFINITY PRO teknologien og den nye Odin-kollektion, så gå ind på www.hellyhansen.com

Mere inspiration

Bikepacking Stories – 8 gode råd til dit cykeleventyr

Bikepacking Stories, 8 gode råd til dit cykeleventyr, cykeltur, cykling, eventyr på cykel

Chok for kroppen giver ro i sindet

Chok for kroppen giver ro i sindet, Vinterbadning, det kolde gys, ny til vinterbadning, nybegynder, fordele ved vinterbadning

1o tips til en efterårsferie i naturen

Efterårsferien. Idéer til efterårsferie spændende idéer til gode naturoplevelser i Danmark. Sanketure.

Nyd naturen langsomt og genvind balancen

Nyd naturen langsomt og genvind balancen!
Langsomme, sanselige oplevelser i et naturligt miljø, giver din hjerne et velfortjent hvil

Pak bilen til dit næste udendørs eventyr

Bilernes Hus giver dig her gode råd til, hvordan du pakker bilen med det rette udstyr til dit næste udendørs eventyr.

Haglöfs – Fit for the Outside

Design, funktionalitet og holdbarhed er vigtigt når du skal vælge udstyr til dine outdoor-aktiviteter. Hos Haglöfs laver de udendørsbukser, der indfrier alt dette.

Cykelpigerne – Det sidste vers for denne omgang

Cykelpigerne kommer her med deres seneste, og i denne omgang, sidste indlæg fra deres cykeleventyr.

Læs om deres rejse i Thailand og turen hjem til Europa igen, hvor pigerne triller gennem Frankrig, Belgien, Holland, Tyskland og til sidst, Danmark.

Naturen kommunikerer både i og omkring dig

Birgitte Pliniussen fra Navigazion.dk fortæller i dette skriv om, hvordan mennesket er en kilde til energi og hvordan vi efterlader aftryk med denne, hvor end vi går.

Danmarks Største Outdoor Festival er klar til udeliv for alle

16. august, 2023 | PressemeddelelseKontakt direktør, Isabel Benn Morgenstern, 21 28 77 54Danmarks Største Outdoor Festival er klar til udeliv for alle Foto: PRMens Smukfest og Roskilde trækker gæster til musikscenerne, så er det inspirationen til at komme mere ud, der...

Sådan pakker du til dit eventyr

Nordisk giver her tips og forslag til, hvordan du pakker til dit næste udendørs eventyr.