Sidste weekend i august
Danmarks Outdoor Festival 2024

Denne blog indeholder reklame fra Helly Hansen

Grænseløs professionalisme

Tekst: Britta Lindstrøm Trabolt / Connect communication
Foto: Helly Hansen

Odin kollektionen er designet til dig, der kan lide at bryde grænser og præstere optimalt under uforudsigelige forhold. Er du vant til at vandre i bjergene i vinterhalvåret, ved du allerede, at det kræver ekstra godt udstyr, og derfor skal Helly Hansens nye prisbelønnede Odin Infinity Insulated jakke måske med på din ønskeliste?

Sidste vintersæson lancerede Helly Hansen den prisbelønnede LIFA INFINITY PRO™ (LIP) membran, der byder på den mest bæredygtige teknologi til dato. Den vandtætte, vindtætte og åndbare membran er lavet uden nogen former for kemisk behandling, og derfor er den nye Odin Infinity Insulated jakke skabt med den revolutionerende membran – kombineret med LIFALOFT isolering for maksimal komfort, ydeevne og beskyttelse.

Ved at kombinere LIFA INFINITY™ med 100% vandavisende LIFA® på ydersiden, er det lykkedes at skabe LIFA INFINITY PRO™. Fordelene ved den nye membran er betydelige, både for miljøet og den enkelte bruger. Eftersom membranen er skabt uden brug af kemi, skal jakken aldrig imprægneres – den åndbare og vandavisende funktion bevares gennem hele produktets livscyklus. Justerbar hætte og justerbare ærmer samt ekstra mulighed for udluftning samt det velkendte Recco® sikkerhedssystem, bidrager alt sammen til en top professional jakke.

Den nye Odin jakke er udviklet i samarbejde med bl.a. Norsk Folkehjælp – en professionel redningstjeneste der hvert år redder hundrede af personer som enten kommer til skade eller farer vild i de norske fjelde. Disse fagfolk havde brug for en hårdfør, isoleret skaljakke, der kunne holde dem varme under uforudsigelige vejrforhold, og ofte under lange redningsmissioner. Samtidig skulle jakken være let, og derfor valgte designteamet LIFALOFT isolering, som er 20% lettere end tilsvarende isoleringstyper.

På baggrund af feedback og indsigt fra de professionelle redningsarbejdere, har jakken også integreret en lettilgængelig fløjte ved brystlommen, og den har desuden flere store rummelige lommer til udstyr.

”Vi værdsætter virkelig vores samarbejde med alle de professionelle vi samarbejder med, og vi bruger deres feedback gennem hele design- og udviklingsprocessen, så vi kan optimere og skabe udstyr som de kan stole på, uanset hvilken situation de måtte stå i”, siger Jayna McParland, Design Manager for Mountain/Outdoor hos Helly Hansen.

En sand prisregn priser underbygger også, at Odin Infinity Insulated Jacket er noget ganske særligt:

  • På ISPO vandt jakken således guld i udendørssegmentet som det bedste produkt i kategorien isoleret tøj; dommerne begrundede det med jakkens innovation, kvalitet og funktionalitet.
  • Odin jakken har også modtaget den særlige ”Sustainability Achievement” – en pris der begrundes med den nye bæredygtige LIFA INFINITY PRO teknologi.
  • Blandt et rekordstort antal indsendelser er Odin jakken desuden kåret som vinder af ”Outdoor Retailer Innovation Awards”, igen på basis af design, innovation og bæredygtighed.
  •  Senest har jakken modtaget en Red Dot Award. I konkurrence mod 60 andre produkter, indsendt fra hele verden, valgte dommerne Odin jakken som et af de mest banebrydende produkter.

I den officielle udtalelse fra ISPO Award juryen står der bl.a.:

”Bæredygtig ned til den sidste centimeter sygtråd. Helly Hansen redefinerer opbygningen og brugen af bæredygtige materialer med den nye membran. En perfekt blanding af vandafvisende materialer forarbejdet til en teknisk jakke, som er skabt helt uden brug af kemi. Takket været stoffets indbyggede funktionelle egenskaber, er det fuldstændig vandavisende uden DWR-behandling. Selv farveprocessen er bærdygtig og dermed et eksempel på, hvad der er muligt at opnå for at beskytte vores planet”.

Vil du vide mere om LIFA INFINITY PRO teknologien og den nye Odin-kollektion, så gå ind på www.hellyhansen.com

Mere inspiration

Turen op ad i Norge med store kontraster

Efter at have bevæget os i den sydlige del af Norge har vi valgt at kører opad. Og her er vores sidste par ugers eventyr rundt i autocamperen. Foråret kommer og går afhængig af om vi kører op i fjeldene eller ved i varmen igen.

Kom til Mini Outdoor Festival i Bilernes Hus

Der er masser foredrag og aktiviteter for hele familien, når Bilernes Hus i samarbejde med Outdoor 365 inviterer til Mini Outdoor Festival lørdag 25. maj kl. 11-17.

Det bugner lige nu på stranden med spiselige urter

Det bugner lige nu på stranden med spiselige urter

Ski om vinteren, eventyr om sommeren – Østrigs alsidige natur

Ski om vinteren, eventyr om sommeren – Østrigs alsidige natur

DANMARKS OUTDOOR FESTIVAL RUMMER FRIVILLIGHED FOR SÆRLIGT SÅRBARE

Siden Danmarks Outdoor Festivals allerførste spæde skridt blev taget, for ni år siden i et tomt butikslokale i Ry, har hjertet i festivalen været de frivillige, og særligt de særlige frivillige.

Eventyr med Autocamperen: To Uger på Farten

Eventyret begyndelse… To uger er fløjet afsted, siden vi begav os ud på vores nordiske eventyr. Det er svært at tro, at tiden er gået så hurtigt, når man er midt i en rejse fyldt med oplevelser. Vi startede vores eventyr med en smuk færgetur fra Helsingør til Helsinfors og stod pludselig på svensk grund.

Foråret er tid til vilde spiselige urter og planter

Carsten Lambek er uddannet naturvejleder og vært hos Dansk Spirituspodcast. Med års erfaring i at udforske naturen og samle urter og planter har Carsten en unik viden og indsigt, som han glæder sig til at dele med vores læsere. Lyt til Carstens stemme på Dansk Spirituspodcast og følg med på vores blog, hvor han vil dele sine eventyr, tips og tricks til urtesamling og meget mere!

På eventyr med autocamperen i naturen inden længe

Jeg hedder Anja Robanke og jeg er 43 år lidt endnu. I 2019 tog jeg en stor beslutning om at ændre mit liv, jeg sagde farvel til mit hus, solgte mine ejendele og startede selvstændig som grafiker.

LOKALE PARTNERSKABER SKABER DANMARKS OUTDOOR FESTIVAL

Når festivalen åbner op til en verden af udeliv i Lunden i Silkeborg, den sidste weekend i august, er det med både nye og eksisterende, lokale partnere.

Anja Robanke – livet i en autocamper

Anja solgte alt og flyttede i autocamper: ”Aldrig har jeg været så glad som nu,” fortæller hun smilende, da vi møder hende til Autocampershowet i Fredericia.

Vil du også prøve det hele i 2024?

Med armbånd får du adgang til fede aktiviteter, spændende foredrag, kæmpe madmarked, grillout workshops, outdoorbar og bodgade med vilde tilbud på grej!