Denne blog indeholder reklame fra Haglöfs

Haglöfs opnår status som Fair Wear Leader

Tekstredigering: Henrik Kastenskov
Foto: Haglöfs

Hos Haglöfs er det at tage ansvar for forsyningskæden en prioritet. Det arbejde, firmaet udførte for at reducere arbejdstagernes sårbarhed midt i Corona-krisen i 2020, førte til, at Haglöf’s opnåede status som Fair Wear Leader.

Da pandemien hærgede kloden i 2020, kollapsede ordrer på tværs af tekstilindustrien og tog levebrødet ud af munden på de titusinder af arbejdere, der hver dag arbejder med at producere tøj til hele verden. En særlig sårbar tid for de, der ikke har den luksus at have et socialt sikkerhedsnet.

”I løbet af året blev det tydeligere end nogensinde før, hvor sammenfiltrede vi er globalt set, og vigtigheden af ​​partnerskab og samarbejde om at konfrontere usikkerhed,” sagde Fredrik Ohlsson, administrerende direktør i Haglöfs. ”Da vores detailpartnere kæmpede for at redde deres forretning, søgte vi måder til støtte dem på, samtidig med at vi samarbejder med vores leverandører for at minimere den potentielle skade ved reducerede ordrer ”

Mens Haglöfs måtte reducere antallet af ordrer og udsætte andre  ordrer i 2020, betalte de for allerede udført eller igangværende arbejde og arbejdede tæt sammen med leverandørerne for at tage deres individuelle forhold i betragtning.

”Gennem vores partnerskab med Fair Wear og sammen med vores kolleger i udendørsindustrien skal vi fortsætte med at være ansvarlige globale borgere og presse på for at reducere sårbarheden for arbejderne i beklædningsindustrien,” som Ohlsson udtrykker det.

 

Haglöf’s årlige brandpræstationscheck fra Fair Wear

Arbejdet i Corona-året 2020 resulterede i, at Haglöfs opnåede status som Fair Wear Leader. I rapporten skriver Fair Wear at: ”Haglöfs har vist flotte resultater og har gjort exceptionelle fremskridt. […] Haglöfs er igen placeret i kategorien ‘Leader’.

Læs den komplette rapport om Fair Wear-mærkepræstationscheck for 2020 om Haglöfs her.

Fair Wear er en non-profit organisation, der arbejder med mærker, fabrikker, fagforeninger, ngo’er og regeringer for at forbedre arbejdsvilkårene for beklædningsarbejdere. De understøtter brands med revisioner, uddannelse, en arbejdstagerhjælpelinje og lokal ekspertise inden for arbejdsmarkeds- og menneskerettighedsspørgsmål samt ved at skabe et forum for medlemmerne af Fair Wear til at samarbejde for at fremskynde forbedringer.

Mere inspiration

Bikepacking Stories – 8 gode råd til dit cykeleventyr

Bikepacking Stories, 8 gode råd til dit cykeleventyr, cykeltur, cykling, eventyr på cykel

Chok for kroppen giver ro i sindet

Chok for kroppen giver ro i sindet, Vinterbadning, det kolde gys, ny til vinterbadning, nybegynder, fordele ved vinterbadning

1o tips til en efterårsferie i naturen

Efterårsferien. Idéer til efterårsferie spændende idéer til gode naturoplevelser i Danmark. Sanketure.

Nyd naturen langsomt og genvind balancen

Nyd naturen langsomt og genvind balancen!
Langsomme, sanselige oplevelser i et naturligt miljø, giver din hjerne et velfortjent hvil

Pak bilen til dit næste udendørs eventyr

Bilernes Hus giver dig her gode råd til, hvordan du pakker bilen med det rette udstyr til dit næste udendørs eventyr.

Haglöfs – Fit for the Outside

Design, funktionalitet og holdbarhed er vigtigt når du skal vælge udstyr til dine outdoor-aktiviteter. Hos Haglöfs laver de udendørsbukser, der indfrier alt dette.

Cykelpigerne – Det sidste vers for denne omgang

Cykelpigerne kommer her med deres seneste, og i denne omgang, sidste indlæg fra deres cykeleventyr.

Læs om deres rejse i Thailand og turen hjem til Europa igen, hvor pigerne triller gennem Frankrig, Belgien, Holland, Tyskland og til sidst, Danmark.

Naturen kommunikerer både i og omkring dig

Birgitte Pliniussen fra Navigazion.dk fortæller i dette skriv om, hvordan mennesket er en kilde til energi og hvordan vi efterlader aftryk med denne, hvor end vi går.

Danmarks Største Outdoor Festival er klar til udeliv for alle

16. august, 2023 | PressemeddelelseKontakt direktør, Isabel Benn Morgenstern, 21 28 77 54Danmarks Største Outdoor Festival er klar til udeliv for alle Foto: PRMens Smukfest og Roskilde trækker gæster til musikscenerne, så er det inspirationen til at komme mere ud, der...

Sådan pakker du til dit eventyr

Nordisk giver her tips og forslag til, hvordan du pakker til dit næste udendørs eventyr.