Sidste weekend i august
Danmarks Outdoor Festival 2024

Denne blog indeholder reklame fra Sealskinz

Ingen gider vade handsker eller sokker

Tekst: Thomas Kjær Pedersen
Foto: Sealskinz

Det er nok ikke det gode danske vejr, vi plejer at brande os på i Danmark. Faktisk regner det i gennemsnit 179 dage om året, hvilket næsten er hver anden dag.  Så hvis du er taget med gutterne ud i skoven for at erobre mountainbikesporene, pakket fiskegrejet eller i er rejst et sted hen i verden for at stå på ski, så har Sealskinz nogle fabelagtige produkter, der sikrer dig ikke at strande i naturen drivvåd.

Vi kender det næsten allesammen. Pludselig åbner himlen sig, og regnen siler ned og efterlader dig fuldstændig gennemblødt. Hvis du har været så heldig at huske en regnfrakke og et par regnbukser, kan du nå at redde din overkrop og dine ben. Men ofte har du fået et par uldsokker på, og dine handsker er pjaskvåde, og så er der ingen vej tilbage. Du bliver ikke tør, før du kommer ind i varmen igen.

Heldigvis findes der en løsning på næsten alt i denne verden. Med produkter fra Sealskinz sikrer du dig tørre hænder og fødder. Deres produkter er nemlig 100% vandtætte – en af mange fordele ved deres produkter af høj kvalitet.

I har nok regnet ud, hvad det er, handskerne fra Sealskinz kan klare. Udover selvfølgelig at være vand- og vindtætte, så kan du bruge telefonen uden at tage handskerne af.

Hvis du derimod mere er typen, der tager ud på hårde ekspeditioner i naturen, hvor du nærmest forventer, at naturen vil presse jer til det yderste, så er Sealskinz også et formidabelt valg. Med et inkorporeret varme-element, kan du ved meget lave temperature stadig holder dine hænder varme. Og meget, meget mere – du kan finde lige præcist det produkt, du har brug for, hvis du trykker her.

MED SEALSKINZ ER DU SIKRET UDENDØRS MOBILBRUG OG VARME HÆNDER

Vi kender allesammen problematikken. Om det er fordi, du skal tage den perfekte selfie i silende regn, du skal finde vej på telefonen eller naturen skal foreviges i din fotomappe, så er det noget så irriterende at skulle tage handskerne af, imens din skærm bare bliver mere og mere våd. Ej at forglemme, at det perfekte billede tager tid – og det giver kolde hænder. Men med Sealskinz vandtætte handsker slipper du for samtlige problemer.

SOKKERNE, DER ALTID HOLDER FØDDERNE TØRRE

Med den høje kvalitet og nogle innovative løsninger er sokkerne fra Sealskinz den rette løsning, hvis du vil sikre dig, at du ikke ender med kolde, våde fødder.

Det kan måske ligne en hvilken som helst tennissok, man kan købe i spandevis til billige penge i Bilka, men kvalitet fornægter sig aldrig. Med sokker fra Sealskinz sikrer du dine fødders velbehag, når du bevæger dig ud i den barske natur, der oftest er ubarmhjertig. 

Det hele startede i slutningen af 90’erne, hvor de vandtætte sokker var det første, der fandt vej til hylderne hos Sealskinz. Lige siden har flere produkter set dagens lys, og hvert et komponent og færdigt produkt bliver testet i hånden for at garantere perfektion. 

Og så er sokkerne ikke kun vandtætte. Sand, sne, mudder, jord og hvad du ellers kunne forestille dig, kunne have lyst til at finde vej til dine fødder, bliver nægtet adgang.

Mere inspiration

Turen op ad i Norge med store kontraster

Efter at have bevæget os i den sydlige del af Norge har vi valgt at kører opad. Og her er vores sidste par ugers eventyr rundt i autocamperen. Foråret kommer og går afhængig af om vi kører op i fjeldene eller ved i varmen igen.

Kom til Mini Outdoor Festival i Bilernes Hus

Der er masser foredrag og aktiviteter for hele familien, når Bilernes Hus i samarbejde med Outdoor 365 inviterer til Mini Outdoor Festival lørdag 25. maj kl. 11-17.

Det bugner lige nu på stranden med spiselige urter

Det bugner lige nu på stranden med spiselige urter

Ski om vinteren, eventyr om sommeren – Østrigs alsidige natur

Ski om vinteren, eventyr om sommeren – Østrigs alsidige natur

DANMARKS OUTDOOR FESTIVAL RUMMER FRIVILLIGHED FOR SÆRLIGT SÅRBARE

Siden Danmarks Outdoor Festivals allerførste spæde skridt blev taget, for ni år siden i et tomt butikslokale i Ry, har hjertet i festivalen været de frivillige, og særligt de særlige frivillige.

Eventyr med Autocamperen: To Uger på Farten

Eventyret begyndelse… To uger er fløjet afsted, siden vi begav os ud på vores nordiske eventyr. Det er svært at tro, at tiden er gået så hurtigt, når man er midt i en rejse fyldt med oplevelser. Vi startede vores eventyr med en smuk færgetur fra Helsingør til Helsinfors og stod pludselig på svensk grund.

Foråret er tid til vilde spiselige urter og planter

Carsten Lambek er uddannet naturvejleder og vært hos Dansk Spirituspodcast. Med års erfaring i at udforske naturen og samle urter og planter har Carsten en unik viden og indsigt, som han glæder sig til at dele med vores læsere. Lyt til Carstens stemme på Dansk Spirituspodcast og følg med på vores blog, hvor han vil dele sine eventyr, tips og tricks til urtesamling og meget mere!

På eventyr med autocamperen i naturen inden længe

Jeg hedder Anja Robanke og jeg er 43 år lidt endnu. I 2019 tog jeg en stor beslutning om at ændre mit liv, jeg sagde farvel til mit hus, solgte mine ejendele og startede selvstændig som grafiker.

LOKALE PARTNERSKABER SKABER DANMARKS OUTDOOR FESTIVAL

Når festivalen åbner op til en verden af udeliv i Lunden i Silkeborg, den sidste weekend i august, er det med både nye og eksisterende, lokale partnere.

Anja Robanke – livet i en autocamper

Anja solgte alt og flyttede i autocamper: ”Aldrig har jeg været så glad som nu,” fortæller hun smilende, da vi møder hende til Autocampershowet i Fredericia.

Vil du også prøve det hele i 2024?

Med armbånd får du adgang til fede aktiviteter, spændende foredrag, kæmpe madmarked, grillout workshops, outdoorbar og bodgade med vilde tilbud på grej!