Denne blog indeholder reklame fra Helly Hansen

Jakken som modtog GOOD DESIGN® for innovation, kvalitet og funktionalitet

Tekst: Britta Lindstrøm Trabolt / Connect communication
Foto: Helly Hansen

Helly Hansen er endnu engang blevet hædret med den fornemme GOOD DESIGN® award, denne gang for den nye Odin 9 Worlds Infinity Shell Jacket. GOOD DESIGN® er verdens mest prestigefyldte og anerkendte designpris, og I år har konkurrencen modtaget anmeldelser fra over 3000 brands og virksomheder! De indsendte produkter er efterfølgende blevet testet og evalueret af en international fagjury, som har anerkendt Odin 9 Worlds Infinity Shell jakken for den enestående innovation, kvalitet og funktionalitet.

Komplet beskyttelse mod vind og vejr

I tæt samarbejde med professionelle, har Helly Hansen designet og udviklet Odin-kollektionen, særligt med tanke på, at tilbyde markedets bedste og mest komplette beskyttelse mod vind og vejr. Jakken er skabt med den nye LIFA INFINITY PRO™ membran sætter som sætter nye standarder for beskyttelse – helt uden brug af kemikalier.

Fordelene ved den nye membran er betydelige, både for miljøet og den enkelte bruger. Eftersom membranen er skabt uden brug af kemi, skal jakken aldrig imprægneres – den åndbare og vandavisende funktion bevares gennem hele produktets livscyklus.

”Odin 9 Worlds Infinity Shell Jacket er ekstremt funktionel og når den ikke er i brug, fylder den minimalt. Da vi lancerede LIFA INFINITY PRO sidste år, revolutioneret vi outdoor-branchen og skabte den til dato mest åndbare og vandtætte membran – vel at mærke uden kemi. Jeg er glad for, at vi nu har udvidet sortimentet og gjort teknologien tilgængelig for langt flere klimabevidste outdoor-entusiaster”, siger Philip Tavel, Category Managing Director for Mountain ved Helly Hansen.

Odin 9 Worlds Infinity Shell Jacket kommer i en model til både mænd og kvinder, og jakken kan fint kombineres med Odin 9 Worlds Infinity Shell Pant.

Du kan læse mere om jakken hos Eventyrsport.

Mere inspiration

Bikepacking Stories – 8 gode råd til dit cykeleventyr

Bikepacking Stories, 8 gode råd til dit cykeleventyr, cykeltur, cykling, eventyr på cykel

Chok for kroppen giver ro i sindet

Chok for kroppen giver ro i sindet, Vinterbadning, det kolde gys, ny til vinterbadning, nybegynder, fordele ved vinterbadning

1o tips til en efterårsferie i naturen

Efterårsferien. Idéer til efterårsferie spændende idéer til gode naturoplevelser i Danmark. Sanketure.

Nyd naturen langsomt og genvind balancen

Nyd naturen langsomt og genvind balancen!
Langsomme, sanselige oplevelser i et naturligt miljø, giver din hjerne et velfortjent hvil

Pak bilen til dit næste udendørs eventyr

Bilernes Hus giver dig her gode råd til, hvordan du pakker bilen med det rette udstyr til dit næste udendørs eventyr.

Haglöfs – Fit for the Outside

Design, funktionalitet og holdbarhed er vigtigt når du skal vælge udstyr til dine outdoor-aktiviteter. Hos Haglöfs laver de udendørsbukser, der indfrier alt dette.

Cykelpigerne – Det sidste vers for denne omgang

Cykelpigerne kommer her med deres seneste, og i denne omgang, sidste indlæg fra deres cykeleventyr.

Læs om deres rejse i Thailand og turen hjem til Europa igen, hvor pigerne triller gennem Frankrig, Belgien, Holland, Tyskland og til sidst, Danmark.

Naturen kommunikerer både i og omkring dig

Birgitte Pliniussen fra Navigazion.dk fortæller i dette skriv om, hvordan mennesket er en kilde til energi og hvordan vi efterlader aftryk med denne, hvor end vi går.

Danmarks Største Outdoor Festival er klar til udeliv for alle

16. august, 2023 | PressemeddelelseKontakt direktør, Isabel Benn Morgenstern, 21 28 77 54Danmarks Største Outdoor Festival er klar til udeliv for alle Foto: PRMens Smukfest og Roskilde trækker gæster til musikscenerne, så er det inspirationen til at komme mere ud, der...

Sådan pakker du til dit eventyr

Nordisk giver her tips og forslag til, hvordan du pakker til dit næste udendørs eventyr.