Sidste weekend i august
Danmarks Outdoor Festival 2024

Denne blog indeholder reklame fra Helly Hansen

Jakken som modtog GOOD DESIGN® for innovation, kvalitet og funktionalitet

Tekst: Britta Lindstrøm Trabolt / Connect communication
Foto: Helly Hansen

Helly Hansen er endnu engang blevet hædret med den fornemme GOOD DESIGN® award, denne gang for den nye Odin 9 Worlds Infinity Shell Jacket. GOOD DESIGN® er verdens mest prestigefyldte og anerkendte designpris, og I år har konkurrencen modtaget anmeldelser fra over 3000 brands og virksomheder! De indsendte produkter er efterfølgende blevet testet og evalueret af en international fagjury, som har anerkendt Odin 9 Worlds Infinity Shell jakken for den enestående innovation, kvalitet og funktionalitet.

Komplet beskyttelse mod vind og vejr

I tæt samarbejde med professionelle, har Helly Hansen designet og udviklet Odin-kollektionen, særligt med tanke på, at tilbyde markedets bedste og mest komplette beskyttelse mod vind og vejr. Jakken er skabt med den nye LIFA INFINITY PRO™ membran sætter som sætter nye standarder for beskyttelse – helt uden brug af kemikalier.

Fordelene ved den nye membran er betydelige, både for miljøet og den enkelte bruger. Eftersom membranen er skabt uden brug af kemi, skal jakken aldrig imprægneres – den åndbare og vandavisende funktion bevares gennem hele produktets livscyklus.

”Odin 9 Worlds Infinity Shell Jacket er ekstremt funktionel og når den ikke er i brug, fylder den minimalt. Da vi lancerede LIFA INFINITY PRO sidste år, revolutioneret vi outdoor-branchen og skabte den til dato mest åndbare og vandtætte membran – vel at mærke uden kemi. Jeg er glad for, at vi nu har udvidet sortimentet og gjort teknologien tilgængelig for langt flere klimabevidste outdoor-entusiaster”, siger Philip Tavel, Category Managing Director for Mountain ved Helly Hansen.

Odin 9 Worlds Infinity Shell Jacket kommer i en model til både mænd og kvinder, og jakken kan fint kombineres med Odin 9 Worlds Infinity Shell Pant.

Du kan læse mere om jakken hos Eventyrsport.

Mere inspiration

Turen op ad i Norge med store kontraster

Efter at have bevæget os i den sydlige del af Norge har vi valgt at kører opad. Og her er vores sidste par ugers eventyr rundt i autocamperen. Foråret kommer og går afhængig af om vi kører op i fjeldene eller ved i varmen igen.

Kom til Mini Outdoor Festival i Bilernes Hus

Der er masser foredrag og aktiviteter for hele familien, når Bilernes Hus i samarbejde med Outdoor 365 inviterer til Mini Outdoor Festival lørdag 25. maj kl. 11-17.

Det bugner lige nu på stranden med spiselige urter

Det bugner lige nu på stranden med spiselige urter

Ski om vinteren, eventyr om sommeren – Østrigs alsidige natur

Ski om vinteren, eventyr om sommeren – Østrigs alsidige natur

DANMARKS OUTDOOR FESTIVAL RUMMER FRIVILLIGHED FOR SÆRLIGT SÅRBARE

Siden Danmarks Outdoor Festivals allerførste spæde skridt blev taget, for ni år siden i et tomt butikslokale i Ry, har hjertet i festivalen været de frivillige, og særligt de særlige frivillige.

Eventyr med Autocamperen: To Uger på Farten

Eventyret begyndelse… To uger er fløjet afsted, siden vi begav os ud på vores nordiske eventyr. Det er svært at tro, at tiden er gået så hurtigt, når man er midt i en rejse fyldt med oplevelser. Vi startede vores eventyr med en smuk færgetur fra Helsingør til Helsinfors og stod pludselig på svensk grund.

Foråret er tid til vilde spiselige urter og planter

Carsten Lambek er uddannet naturvejleder og vært hos Dansk Spirituspodcast. Med års erfaring i at udforske naturen og samle urter og planter har Carsten en unik viden og indsigt, som han glæder sig til at dele med vores læsere. Lyt til Carstens stemme på Dansk Spirituspodcast og følg med på vores blog, hvor han vil dele sine eventyr, tips og tricks til urtesamling og meget mere!

På eventyr med autocamperen i naturen inden længe

Jeg hedder Anja Robanke og jeg er 43 år lidt endnu. I 2019 tog jeg en stor beslutning om at ændre mit liv, jeg sagde farvel til mit hus, solgte mine ejendele og startede selvstændig som grafiker.

LOKALE PARTNERSKABER SKABER DANMARKS OUTDOOR FESTIVAL

Når festivalen åbner op til en verden af udeliv i Lunden i Silkeborg, den sidste weekend i august, er det med både nye og eksisterende, lokale partnere.

Anja Robanke – livet i en autocamper

Anja solgte alt og flyttede i autocamper: ”Aldrig har jeg været så glad som nu,” fortæller hun smilende, da vi møder hende til Autocampershowet i Fredericia.

Vil du også prøve det hele i 2024?

Med armbånd får du adgang til fede aktiviteter, spændende foredrag, kæmpe madmarked, grillout workshops, outdoorbar og bodgade med vilde tilbud på grej!