Denne blog indeholder reklame fra Helly Hansen

Kan du holde varmen? 

Tekst: Britta Lindstrøm Trabolt / Connect communication
Foto: Helly Hansen

Den nye Odin Lifa Pro Belay Jacket er designet til at imødekomme behovene hos eftersøgnings- og redningsarbejder, der ofte arbejder under ekstreme udendørs forhold. Derfor er det en jakke, som lever op til de højeste krav når det gælder varme, beskyttelse og lethed.

Unik kombination af flere teknologier

Odin Lifa Pro Belay Jacket er skabt med feedback fra Squamish og Seattle search and rescue professionals, der ønskede den varmeste mulige jakke til kolde og våde forhold, samtidig med at den leverede optimalt på åndbarhed og funktionalitet. For at opnå det har jakken en unik kombination af flere teknologier.

LIFA-fibre® på ydersiden er kombineret med to typer af syntetiske dun til varme, hvor det er mest nødvendigt. LIFA-fibre® er lette og hydrofobe og dermed er man sikret en stabil vandafvisende virkning uden behov for DWR-behandling. Strategiske steder på kroppen inkluderer jakken isolering som Lifaloft™ Fiberballs og PrimaLoft® Cross Core-teknologi, der bruger Aerogel til øget termisk ydeevne. Jakken indeholder også en Graphene varmeledende foring i sit stof, hvilket hjælper med at udligne hudtemperaturen ved at sende varme fra varmere dele af kroppen til koldere områder. Foringen bidrager med antistatiske og lugtneutraliserende egenskaber og jakken har desuden brede opbevaringslommer, ventilationsåbninger og flere funktionelle detaljer, der kan tilpasses optimalt til den enkelte bruger

“Odin Lifa Pro Belay Jacket er et godt eksempel på vores fortsatte stræben efter at innovere som brand og levere unikt, præstationsdrevet udstyr til udendørslivet,” siger Jayna McParland, Design Manager for Outdoor hos Helly Hansen. “På baggrund af input fra professionelle redningshold, som er meget afhængige af teknisk udstyr i høj kvalitet, blev vi inspireret til at tænke ud af boksen og tilbyde nye former for varme, åndbarhed og beskyttelse i en jakke”.

Odin Lifa Pro Belay Jacket findes i en model til både mænd og kvinder. Hvis du vil vide mere om Helly Hansens teknologier eller eksisterende Odin-kollektioner, kan du besøge www.hellyhansen.com.

Vejl pris 3800 DKK.

Mere inspiration

Tre forslag til julegaver, der inviterer til ude-eventyr

Julen nærmer sig, og måske du mangler lidt inspiration til julegaver. Her får du forslag til produkter, der inviterer på flere ude-eventyr

Cykelpigerne – Styrt i sydamerikansk ørken og usikkerhed om fremtidig færden

Ida og Julie har nu kørt igennem to ørkner i Sydamerika. De har oplevet friheden og stilheden – men på den sidste del styrter Julie og får hjernerystelse, hvilket sætter deres eventyr på pause. Hvad gør man så? Læs om deres seneste oplevelser her i bloggen.

Kom tættere på naturen med vanlife

Når du scroller gennem #vanlife på instagram, ser du masser af billeder med smuk natur og hyggelige vans. Vanlife og natur går nemlig ofte hånd i hånd
Læs Ayo Hansens fortælling om vanlife.

Bål Almanak – opskrift til november suppe

En lækker november suppe med omtale af bogen Bål Almanak, der giver dig inspiration til mad over bål.

12 overvejelser før du køber camper

Du foretager dig en større investering, når du køber en campervan eller autocamper. Her får du 12 spørgsmål, der hjælper dig med at blive klar til mødet med forhandleren, så I i fællesskab kan finde den helt rigtige camper til dig.

Outdoor365 magasin efterår/vinter 2022

I 4. udgave af Outdoor365 magasinet zoomer vi ind på outdoor-fortællinger rundt i Danmark og i de fjernesteafkroge af verden.

Digitale Outdoor-nomader på hjul

Vanlife har oplevet en kæmpe vækst i popularitet i de seneste år, og det er der god grund til. Det er den ultimative følelse af frihed og det primitive liv, der snævrer hjerneaktiviten ind og folder eventyret ud.

Cykelpigerne – Betaget af sydamerikansk charme fra start

Cykelpigerne har nu været på tur i lidt over 5 uger – og de har det fedt! Læs om deres seneste oplevelser i Peru og Bolivia.

Emma’s Everest – del 6: Kvinde på bjerget, tisseflaske og øjebliksbilleder

Er du nysgerrig på, om dét at være kvinde i bjergene skiller sig ud? Hvilke rejseoplevelser og erfaring giver det? Og er der overhovedet forskel på at være kvinde eller mand på et bjerg?

Dun eller fiber?  – Sådan vælger du den rigtige isolering

Er du en af dem, der ikke ved om du skal vælge dun eller fiber i din jakke, sovepose og andet udendørsudstyr? Så læs med her, hvor du vil klogere på fordele og ulemper, så du kan vælge det der passer til dig.