Denne blog indeholder reklame fra Helly Hansen

Kan du holde varmen? 

Tekst: Britta Lindstrøm Trabolt / Connect communication
Foto: Helly Hansen

Den nye Odin Lifa Pro Belay Jacket er designet til at imødekomme behovene hos eftersøgnings- og redningsarbejder, der ofte arbejder under ekstreme udendørs forhold. Derfor er det en jakke, som lever op til de højeste krav når det gælder varme, beskyttelse og lethed.

Unik kombination af flere teknologier

Odin Lifa Pro Belay Jacket er skabt med feedback fra Squamish og Seattle search and rescue professionals, der ønskede den varmeste mulige jakke til kolde og våde forhold, samtidig med at den leverede optimalt på åndbarhed og funktionalitet. For at opnå det har jakken en unik kombination af flere teknologier.

LIFA-fibre® på ydersiden er kombineret med to typer af syntetiske dun til varme, hvor det er mest nødvendigt. LIFA-fibre® er lette og hydrofobe og dermed er man sikret en stabil vandafvisende virkning uden behov for DWR-behandling. Strategiske steder på kroppen inkluderer jakken isolering som Lifaloft™ Fiberballs og PrimaLoft® Cross Core-teknologi, der bruger Aerogel til øget termisk ydeevne. Jakken indeholder også en Graphene varmeledende foring i sit stof, hvilket hjælper med at udligne hudtemperaturen ved at sende varme fra varmere dele af kroppen til koldere områder. Foringen bidrager med antistatiske og lugtneutraliserende egenskaber og jakken har desuden brede opbevaringslommer, ventilationsåbninger og flere funktionelle detaljer, der kan tilpasses optimalt til den enkelte bruger

“Odin Lifa Pro Belay Jacket er et godt eksempel på vores fortsatte stræben efter at innovere som brand og levere unikt, præstationsdrevet udstyr til udendørslivet,” siger Jayna McParland, Design Manager for Outdoor hos Helly Hansen. “På baggrund af input fra professionelle redningshold, som er meget afhængige af teknisk udstyr i høj kvalitet, blev vi inspireret til at tænke ud af boksen og tilbyde nye former for varme, åndbarhed og beskyttelse i en jakke”.

Odin Lifa Pro Belay Jacket findes i en model til både mænd og kvinder. Hvis du vil vide mere om Helly Hansens teknologier eller eksisterende Odin-kollektioner, kan du besøge www.hellyhansen.com.

Vejl pris 3800 DKK.

Mere inspiration

Bikepacking Stories – 8 gode råd til dit cykeleventyr

Bikepacking Stories, 8 gode råd til dit cykeleventyr, cykeltur, cykling, eventyr på cykel

Chok for kroppen giver ro i sindet

Chok for kroppen giver ro i sindet, Vinterbadning, det kolde gys, ny til vinterbadning, nybegynder, fordele ved vinterbadning

1o tips til en efterårsferie i naturen

Efterårsferien. Idéer til efterårsferie spændende idéer til gode naturoplevelser i Danmark. Sanketure.

Nyd naturen langsomt og genvind balancen

Nyd naturen langsomt og genvind balancen!
Langsomme, sanselige oplevelser i et naturligt miljø, giver din hjerne et velfortjent hvil

Pak bilen til dit næste udendørs eventyr

Bilernes Hus giver dig her gode råd til, hvordan du pakker bilen med det rette udstyr til dit næste udendørs eventyr.

Haglöfs – Fit for the Outside

Design, funktionalitet og holdbarhed er vigtigt når du skal vælge udstyr til dine outdoor-aktiviteter. Hos Haglöfs laver de udendørsbukser, der indfrier alt dette.

Cykelpigerne – Det sidste vers for denne omgang

Cykelpigerne kommer her med deres seneste, og i denne omgang, sidste indlæg fra deres cykeleventyr.

Læs om deres rejse i Thailand og turen hjem til Europa igen, hvor pigerne triller gennem Frankrig, Belgien, Holland, Tyskland og til sidst, Danmark.

Naturen kommunikerer både i og omkring dig

Birgitte Pliniussen fra Navigazion.dk fortæller i dette skriv om, hvordan mennesket er en kilde til energi og hvordan vi efterlader aftryk med denne, hvor end vi går.

Danmarks Største Outdoor Festival er klar til udeliv for alle

16. august, 2023 | PressemeddelelseKontakt direktør, Isabel Benn Morgenstern, 21 28 77 54Danmarks Største Outdoor Festival er klar til udeliv for alle Foto: PRMens Smukfest og Roskilde trækker gæster til musikscenerne, så er det inspirationen til at komme mere ud, der...

Sådan pakker du til dit eventyr

Nordisk giver her tips og forslag til, hvordan du pakker til dit næste udendørs eventyr.